2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Iyiyim hamdolsun kuzum yorgunum o ayrı kizımda çok hareketli 1 dk durmuyor 😄😄 oğlan gelirse hiç düşünemiyorum artık akşam baygın geçiririm🤣🤣🤣 daha karar veremedik nezaman gidelim diye buhafta icerisindeydi ama eşim sabahçı vardiyalı çalışıyor genelde üşeniyorum gitmeyede kızım hastanedede hiç durmuyor ömrümden ömür gidiyor
Tabi doğru diyorsun kuzum ❤️ zaten bebekler kıpırdanınca insan biraz daha rahat ediyor 🤗

• Beğen
Reactions: Jou
Konuşalim bebeğimm horminlar gelişiyor memeler şişiyorr kolay değil hamilelik kararmaktan yana bi yuvarlak yeride genişliyorr alış bunlara😘😅😅 benimde öyle acimsı var ama 2ci gebe olduğu için çok ağrim olmuyo ilkinde benimde öyleydi çok fena
Ayy bi de uclari cok kurudu bazen kabuk bile olusuyo normal mi

Kizçeler bazen karnım boşmuş gibi oluyor qh ah ne olucak bu herşeyi takan Halim bebiş bi tam hissetseydim belki biraz rahatladım

23+3 te detaylı ultrasona gideceğim Zeki Şahinoğluna daha önce duyan var mı ? Şüşko olduğum için son ana kadar bekledim ki kızım büyüsün rahat görünsün inşallah yanlış düşünmemişimdir 😂

23+3 te detaylı ultrasona gideceğim Zeki Şahinoğluna daha önce duyan var mı ? Şüşko olduğum için son ana kadar bekledim ki kızım büyüsün rahat görünsün inşallah yanlış düşünmemişimdir 😂
Doktoru duymadım ama hayırlı haberlerle inşallah 🤗

Konuşalim bebeğimm horminlar gelişiyor memeler şişiyorr kolay değil hamilelik kararmaktan yana bi yuvarlak yeride genişliyorr alış bunlara😘😅😅 benimde öyle acimsı var ama 2ci gebe olduğu için çok ağrim olmuyo ilkinde benimde öyleydi çok fena
Memeler bile baş kaldırmış🤣 benim de öyle canim

Back
X