2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Anladım canım ben böyle tam bu bebek diycegim bir şey hissetmedim henüz ya ama kasıklarım orda birşeyler oluyor gibi tam bebek diycen diyorum sonra duruyor
daha kendini çok hissettiremiyordur annesi kıyamam :) son kontrolde kaç gr çıktı kilosu kuzum ?

günaydın güzel anneler , kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun :) sonraki yıllarda kandillerde elimizi öpen evlatlarımız olsun inşallahhh :)
Günaydın canım🤗 kandilimiz mübarek olsun amin inşallah Allahım o güzel günleri de göstersin 🤲🏻 tüp bebek ile hamile kalan birisi olarak, bu yolda emek veren uğraşan herkesin Allahım gönlüne göre hayırlısı ile kucağına evladını versin dualarımdasınız 🤲🏻

Kizlar memelerden konusalim mi biraz 🥲 inanilmaz karardilar neden anlamadim ve o kadar hassaslar ki bazen uyurken tirnagim degiyor aklim cikiyo resmen😭
Kararma çok yok ama yuvarlak kısmı feci büyüdü inanamıyorum 😳 benim hamilelikten önce memem yoktu, baya baya yoktu ilk aydan beri bir şiştiler offf geçenlerde kaşırken ilk defa alt kısımlarını gördüm (hiç bakmak aklıma gelmemiş) öyle bir çatlamış ki kırmızı kırmızı çatlaklar şok oldum 🫣 birden çok büyüdü yağ da aklıma geldikçe sürüyordum normal ama sarkma olayına ne yaparım bilmiyorum 😂😂 hassaslık zaten hep var kabuklanma da 😢

Anladım canım ben böyle tam bu bebek diycegim bir şey hissetmedim henüz ya ama kasıklarım orda birşeyler oluyor gibi tam bebek diycen diyorum sonra duruyor
Canım merak etme bebek mi değil mi diye düşünme evresi bir süre gidiyor sonra birden güçleniyor anlıyorsun hep de öyle devam ediyor. Kontrolün ne zamann?

Bir 24 saat nöbetinden günaydın herkese 🙃

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 43
Kararma çok yok ama yuvarlak kısmı feci büyüdü inanamıyorum 😳 benim hamilelikten önce memem yoktu, baya baya yoktu ilk aydan beri bir şiştiler offf geçenlerde kaşırken ilk defa alt kısımlarını gördüm (hiç bakmak aklıma gelmemiş) öyle bir çatlamış ki kırmızı kırmızı çatlaklar şok oldum 🫣 birden çok büyüdü yağ da aklıma geldikçe sürüyordum normal ama sarkma olayına ne yaparım bilmiyorum 😂😂 hassaslık zaten hep var kabuklanma da 😢
Benim de minnacikti hep memelerimin boyle olmasini isterdim🤣 75A giyiyordum simdi 80B giyiyorum. O sarkma korkusu bende de var🥲 kucuk memede oyle dert yoktu da simdi bebis emecek emecek karnima kadar dusecek diye cok korkuyorum😭

Günaydın canım🤗 kandilimiz mübarek olsun amin inşallah Allahım o güzel günleri de göstersin 🤲🏻 tüp bebek ile hamile kalan birisi olarak, bu yolda emek veren uğraşan herkesin Allahım gönlüne göre hayırlısı ile kucağına evladını versin dualarımdasınız 🤲🏻
aminnnn canım benim :) ne güzel bir dua bu

kızlar vakit yaklaştıkça şampuan , krem gibi bakım ürünlerini almak istiyorum ama içeriği temiz olan önerebileceğiniz markalar var mı? Mustela çok görüyorum şampuan pişik kremi olarak mesela

Back
X