2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar ogluşuma bunlar aldım 🥲🥲
Bodyler de beyaz aldım
3 tane 3-6 aylık
3 tane 6 9 aylık
bitanede siyah 1 yaş mont aldım duyduğuma göre erkeklerinki belli olmuyomuş boyu kızımada tam oldu artık o giyer 😄😄 erkek olduğu bile belli değil artık oğlanın zamanı geldiğinde alırım bayada indirim vardı e bebekte
Çoraplar aldım 6 12 aylık ve takım aldım 6 aylık
Eki Görüntüle 3382575
Mavişş Mavişşş
Çoo severimmm🥰

• Beğen
Reactions: Jou
Hahahah valla silikonlu gibi geziyorum ben de ahahah 😂 sarkmaması için sürekli destekli sütyen takın diyorlar ama çoook darlıyor yaaa rahat bir sütyen bulamadım 😢
Hamileyken de mi takacakmisiz🙄 beni de cok darliyo su an sutyenle oturamam butun gun😂 ama sonrasi icin ben de trendyoldan bakiyorum derli toplu bir emzirme sutyeni

Hamileyken de mi takacakmisiz🙄 beni de cok darliyo su an sutyenle oturamam butun gun😂 ama sonrasi icin ben de trendyoldan bakiyorum derli toplu bir emzirme sutyeni
Evett hem de emzirme sütyeni bile değil direkt destekli balenli falan 😭 ben shein’a taktım kafayı çok fena 🥴 ordan söyledim 3lü 11 euroya bakalım spor sütyeni gibi önden çıtçıtlı. Süngeri de var biraz toparlasın trendyoldakileri beğenmedim açıkçası hepsi bir yayvan geldi 🙄

Son düzenleme:
Evett hem de emzirme sütyeni bile değil direkt destekli balenli falan 😭 ben shein’a taktım kafayı çok fena 🥴 ordan söyledim 3lü 11 euroya bakalım spor sütyeni gibi önden çıtçıtlı. Süngeri de var biraz toparlasın trendyoldakileri beğenmedim açıkçası hepsi bir yayvan geldi 🙄
Aa gelince atar misin buraya da merak ettimm ben de spor sutyeni gibi istiyorum aslinda evde de giymek icin… sheindan da hic alisveris yapmadim biraz urkutuyor beni🙄 gelince bana da gosterr💕💕

Merhaba kızlar, 2 gündür halsizlik boğaz ağrısı grip yaşıyorum bugün üçüncü günü daha iyiyim ama tat ve koku alamadığımı fark ettim. Corona olabilir miyim 21 haftalığım bebeğim için çok endişeliyim

Merhaba kızlar, 2 gündür halsizlik boğaz ağrısı grip yaşıyorum bugün üçüncü günü daha iyiyim ama tat ve koku alamadığımı fark ettim. Corona olabilir miyim 21 haftalığım bebeğim için çok endişeliyim
Canım doktoruna bir yaz istersen :KK200: ama korkma bol su iç dinlen birşey olmaz Allah'ın izniyle

kızlar vakit yaklaştıkça şampuan , krem gibi bakım ürünlerini almak istiyorum ama içeriği temiz olan önerebileceğiniz markalar var mı? Mustela çok görüyorum şampuan pişik kremi olarak mesela
Mustelanın içeriği önceki kadar temiz değil diye duymuştum geçen gün biraz baktım içinde birkaç sülfat içeriği okuyunca vazgeçtim ben. Iva Natura diye bir markadan aldım tavsiye üzerine, bebek şampuanı, yağı ve losyonu %96-100-97 oranında doğal içerikli. Yenidoğan döneminde çok sentetik içerikleri bebeğe kullanmamak gerek diye düşünüyorum

Aa gelince atar misin buraya da merak ettimm ben de spor sutyeni gibi istiyorum aslinda evde de giymek icin… sheindan da hic alisveris yapmadim biraz urkutuyor beni🙄 gelince bana da gosterr💕💕
Tamamdırr benim 4. Alışverişim falan olacak 2sinde sorunsuz iade yaptım o özelliği güzel yoksa ürünler yine çinden geliyor biraz uzun sürüyor teslimat 🙄 çok güzel kıyafetler var zıbın falan çok kaliteli değildir de bir iki kere giyilecek gezmelik elbiselerini ordan aldım 🥹 müslin grubunu ordan aldım yumuşak battaniye bornoz havlu söyledim bakalım hep 3-5 euro gelince atarım kalitesini de yazarıım 😍

Kızlar selam ben iş için 2017'de 1 doz 2021 de 1 doz şeklinde tetanoz aşısı olmuştum. Az önce sağlık oacağından aradılar 1 doz vurulması gerekiyor diye. Sİz yaptırdınız mı? Ne düşünüyorsunuz?

Back
X