- 18 Mart 2023
- 2.303
- 1.452
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #8.881
Günaydınnngünnnnaaaydınnn güzel kızllarrrr :)))
Ayakta uyuyorum resmennn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnngünnnnaaaydınnn güzel kızllarrrr :)))
Günaydın adaşımgünnnnaaaydınnn güzel kızllarrrr :)))
Yaa bizim bebeklerimiz ikiz. Birinin adını Melih düşünüyoruz, görünce tekrar sevdim ismiGünaydınlar uzun zamandır aktif değildim. Cinsiyeti erkek ilk isim melih olacak 2.sine henüz karar veremedik belli olunca söylerim![]()
Maşaallahhhh çok cicilerrr yaa ikizlermi seninki kızzBunlarda bizim cicilerimiz
Eki Görüntüle 3382823
JouuuGünnnooooo ballı kurabiyelerr![]()
Teşekkür ederimMaşaallahhhh çok cicilerrr yaa ikizlermi seninki kızz
Hee ondan sordum hani ikizmi diye rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin insaallahhTeşekkür ederimkızım olacak
ilk öğrendiğimizde almaya başladık unisex kıyafetlerimizde var o yüzden
![]()
Ya ne güzel benimkilerde ikiz erkek biz daha isme karar veremedik yaaYaa bizim bebeklerimiz ikiz. Birinin adını Melih düşünüyoruz, görünce tekrar sevdim ismi![]()
Kizzz hala almadim randevu napcaz bilmiyorumm hahahaa haftaya herhalde kocam vardiyası değiştii kuzum böylede kaldı hiç konuşmadık bile bukonudaJouuu
Saat kaçta gidiyorsun kontroleee
Günaydınnn canım , tamamdır ekliyorum listeyeGünaydınlar uzun zamandır aktif değildim. Cinsiyeti erkek ilk isim melih olacak 2.sine henüz karar veremedik belli olunca söylerim![]()
Bunu annem söylemişti hissediyorum artık hareketlerini dedim biraz daha büyüsün de bak sabahları falan bir tarafa toplanır semsert olur karnın bilirsin iyice demişti korkulcak birşey değil bence canımPeki karnimin gobek deligime yakin biyerde sol tarafda bi anda bi toplanma sertlik oluyor bu beni biraz korkuttu normalmi acaba tas gibi oluyor
YaaKizzz hala almadim randevu napcaz bilmiyorumm hahahaa haftaya herhalde kocam vardiyası değiştii kuzum böylede kaldı hiç konuşmadık bile bukonuda![]()
Size demiştim bugün veya 8zi diye aslında ama olmadıYaa
Bende bugün zannediyordummm.
Benimde 2 günüm kaldı cuma doktora gidicemm![]()
Olsun gidersin illaki bu kadar bekledik biraz daha bekleyebilirizSize demiştim bugün veya 8zi diye aslında ama olmadıhadi cuma ya ne kaldı hemde doğum günümde
![]()
Eevett canımmOlsun gidersin illaki bu kadar bekledik biraz daha bekleyebiliriz
Yaaa ne güzel bir gün o zamann eşiminde doğum günü 15 şubatta.
Yarın hastaneyi arıcam doktor cumartesi ordaysa cumartesi giderim boşuna iş yerinden izin istemem daha iyi olur.