- 25 Ağustos 2019
- 62.481
- 119.971
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #10.041
Patron kadın olsa neyseHiç sorma ya utandım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Patron kadın olsa neyseHiç sorma ya utandım![]()
evet çok fazla seçenek var ben yoyko kapsül modele bakıyordum ya da kraft diye düşünüyordum önerinize de bakıcam, teşekkürlerBiz de cok arastirdik. Herkesin onceligi farklidir benim icin hafif olmasi cok onemliydi. Cybexlerden tutun her seyi magazaya gidip deneyimledim. Prego solo vip 2024. Serisi tum beklentilerimi karsiladi. Dikkat edin 2024 yeni serisi diyorum. Cunku eski seride puset takilirken ana koltuk cikmiyordu ben onu istemiyordum. Gurkan bebe de bulduk. Belki yardimci olur bu yazim size biz de cok arastirmistik cunku zor bir secim bir suru secenek var :)
Canımm tok karnamı tarttın yada ustün başın agırdırr ondanda olabilirr bende 5.5 ayda 7 kilo aldim bende 77 kiloyum şuan ama durdu gibiikızlar selam şuan 26. haftadayım en son ocak sonunda sağlık ocağına gittiğimde tartıldım 76 kiloydum ve 3.ayda tartıldığım halimden 2 kilo fazlam vardı sadece bu beni mutlu etmişti çok kilo almıcam diye düşünmüştüm ama dün annemlerde tartıldım 80 kilo olmuşum yani yaklaşık 1 ayda 4 kilo almışım, kilo vermem lazım ya da kilo alımını durdurmam lazım kendimde benim gibi olan ve işe yarayan bir yöntemi olan var mı acaba bütün gece sinirden uyuyamadım açlık şekerim normal değerde, öyle abur cubur yemiyorum hamilelik döneminde her gün bir fincan kahvenin yanına 1 küçük kare dilim çikolata atarım ağzıma o kadar, ama ekmek yiyorum sanırım onu kesmem gerekkiyor, doğuma duba gibi girmem inşallah ya
Jou’ya katılıyorum canım ufak tefek değişikliklerle hızlı kilo alımını durdurursun normale dönersin bu kafaya takılacak bir şey değilll, bir kere ayda 4 kilo aldın diye (ki bence de saatle açlık toklukla fark olur tartı farkı bile oluyor) her ay alıcaksın diye bir şey yokk. Ama yalnız değilsin aynı haftadayız benim de geçen ay her zamankinden fazla artış oldu yalan olmasın 3 kilo belki daha çok, 1 ayda. Bebek 1 kiloya yaklaştı, sıvı da paralel artıyor, göğüsler gittikçe şişiyor, ödem cabası.. kalıcı kilolar değil onlar takılmaakızlar selam şuan 26. haftadayım en son ocak sonunda sağlık ocağına gittiğimde tartıldım 76 kiloydum ve 3.ayda tartıldığım halimden 2 kilo fazlam vardı sadece bu beni mutlu etmişti çok kilo almıcam diye düşünmüştüm ama dün annemlerde tartıldım 80 kilo olmuşum yani yaklaşık 1 ayda 4 kilo almışım, kilo vermem lazım ya da kilo alımını durdurmam lazım kendimde benim gibi olan ve işe yarayan bir yöntemi olan var mı acaba bütün gece sinirden uyuyamadım açlık şekerim normal değerde, öyle abur cubur yemiyorum hamilelik döneminde her gün bir fincan kahvenin yanına 1 küçük kare dilim çikolata atarım ağzıma o kadar, ama ekmek yiyorum sanırım onu kesmem gerekkiyor, doğuma duba gibi girmem inşallah ya
evet akşam tok karnına tartıldım, dediğin gibi ekmeği kesmem gerek ama doymuyorum ne yicem ekmek yerineCanımm tok karnamı tarttın yada ustün başın agırdırr ondanda olabilirr bende 5.5 ayda 7 kilo aldim bende 77 kiloyum şuan ama durdu gibii
Beyaz ekmek yemiceksin ben zaten hic yememde
Cavdar ekmeklerden tüket yulaf tüket akşam yemekleri sebze tüket ozaman verirsin kilo açma tatlı falan yiyince çabuk alıyorsun eee ahallicede ödem oluyo bil su içmek gerekir bende sen gibi aynı durumdayım birden aldım
yani inşallah öyle olur, tamam doğumdan sonra illa veririm diye düşünyorum ama böyle giderse 90 ı görcem diye ödüm kopuyor, öğlenleri yoğurtlu yulaf falan yesem işe yarar mı acaba akşamları da çorba salata yapsamJou’ya katılıyorum canım ufak tefek değişikliklerle hızlı kilo alımını durdurursun normale dönersin bu kafaya takılacak bir şey değilll, bir kere ayda 4 kilo aldın diye (ki bence de saatle açlık toklukla fark olur tartı farkı bile oluyor) her ay alıcaksın diye bir şey yokk. Ama yalnız değilsin aynı haftadayız benim de geçen ay her zamankinden fazla artış oldu yalan olmasın 3 kilo belki daha çok, 1 ayda. Bebek 1 kiloya yaklaştı, sıvı da paralel artıyor, göğüsler gittikçe şişiyor, ödem cabası.. kalıcı kilolar değil onlar takılmaa![]()
Eğer öyle doyacağına inanıyorsan öyle yap canım ama sakın aç kalma, harekete çözüm bulmaya çalış dicem o da zoryani inşallah öyle olur, tamam doğumdan sonra illa veririm diye düşünyorum ama böyle giderse 90 ı görcem diye ödüm kopuyor, öğlenleri yoğurtlu yulaf falan yesem işe yarar mı acaba akşamları da çorba salata yapsam
Bende evdeyim hareketsizim zaten doymamanın sebebi şekerli seyler tüketmen kuzum ekmek mesela doyurmaz içinde bol şeker var ve iştahını açar çavdar ekmek yiyebilirsin meselaevet akşam tok karnına tartıldım, dediğin gibi ekmeği kesmem gerek ama doymuyorum ne yicem ekmek yerinemesela hamile olmadan önce yediğim gibi yiyorum abartı yok hatta tatlı yemiyorum diyebilirim daha fazla su içiyorum ama hareketim çok yok , masabaşı işte çalışıyorum eve gelincede 1-2 saat ayaktayım sonra hep uzanıyorum yoruluyorum çünkü
Akşam öğünlerine salata içine bir avuç haşlanmış bakliyat ekle canım benim, bak gör o zaman nasıl doyuyorsunkızlar selam şuan 26. haftadayım en son ocak sonunda sağlık ocağına gittiğimde tartıldım 76 kiloydum ve 3.ayda tartıldığım halimden 2 kilo fazlam vardı sadece bu beni mutlu etmişti çok kilo almıcam diye düşünmüştüm ama dün annemlerde tartıldım 80 kilo olmuşum yani yaklaşık 1 ayda 4 kilo almışım, kilo vermem lazım ya da kilo alımını durdurmam lazım kendimde benim gibi olan ve işe yarayan bir yöntemi olan var mı acaba bütün gece sinirden uyuyamadım açlık şekerim normal değerde, öyle abur cubur yemiyorum hamilelik döneminde her gün bir fincan kahvenin yanına 1 küçük kare dilim çikolata atarım ağzıma o kadar, ama ekmek yiyorum sanırım onu kesmem gerekkiyor, doğuma duba gibi girmem inşallah ya
Maşallah her şey olması gerektiği gibiKizlar benim bu ara hic keyfin yok gecen hafta cumartesi gecr sag kasiktan baslayan bi agri ile uyandim sabaha kadar bekledim baktim gecmiyor acile gittim bebege bakti bisey yok dedi apandisiti elememiz lazim dedi kan tahlili yaptirdi kan tahlilimde apandist suphesi olabilr ama cok dusuk ihtimal dedi yinede genel cerrah gormeli dedi pazar oldugu icin orda yoktu baska bi gastaneye gittik once idrar testi yapildi cok az kum gorundu ama o bukadar agri taomaz dedi bu arada agri bu surecte sag yanima bobregime dogru yayildi sonra tum batin ultrasona soktular apandist aradilar ama goremediler bazen arkada kalabiliyormus ertesi gun birdaha cagirdilar benim ari devam ediyordu bu arada tekrar girdim ultrasona apndist tanisi konmadi ama biseyde bulamadilar cerrah agrin siddetlenirse vs takip edelim dedi benim icimde rahat etmedi ertesi gun baska bi kadin doguma gorundum vajinal ultrasonla ilk rahim agzi uzunluguna bakti cok iyi dedi sonra bebegin suyuna plesentadina kalbine herseyine bakti bi sıkınti yok dedi sadece bebegim 4 gun geride oda onemli degilmis oyle dedi suanda sorun şuki ogun rahatladim sonra ertesi gun yine korkularim basladi ikna olamiyorum birturlu cunku agrim artik siddetli degil ama ara ara gun icinde kasigima bicak saplaniyor sol tarafa gecti bugun mesela sanirim birde kendimi cok dinliyorum agriyormu diye kendi doktorunlada 10 gun sonra kontrolum var bendeki sıkıntı su doktora gittigimde ogun rahatliyorum sonra yine korkularim basliyor halbuki bebek hareketlerini artik hergun hissediyorum kendime kiziyorum diyorum hamilelikte rahim buyuyor kaslar geriliyor agri cogu zamanda normal kabul ediliyor rahatla diyorum ama bi turku rahatlayamiyorumbenim gibi olan varmi aranizda
Ah ah elimde degil surekli kendimi dinliyorum en kotuyu dusunuyorum sanirim oda etkiliyor agrimi diyirum neden agriyir yani dusunup duruyirmMaşallah her şey olması gerektiği gibivalla benim de sürekli bir yerlerim ağrıyor bazen karnım, bazen damar yolu gibi ince uzun ya da iğne batması gibi, bazen yanlarım böbrek taraflarım… hemen endişelenmektense zaman veriyorum geçecek mi diye bekliyorum ama dikkatimi oraya vererek değil. Başka şeylerle uğraşıyorum zaten geçmiş oluyor. Sen de hep kötü bir şey olacak beklentisiyle dinleme kendini, vücudumuz mucizevi bir şey yaşıyor ve hiç kolay değil
hep iyiyie odaklan emin ol çoğumuz benzer şeyler yaşıyoruzz
![]()
Merhaba canımMaşallah her şey olması gerektiği gibivalla benim de sürekli bir yerlerim ağrıyor bazen karnım, bazen damar yolu gibi ince uzun ya da iğne batması gibi, bazen yanlarım böbrek taraflarım… hemen endişelenmektense zaman veriyorum geçecek mi diye bekliyorum ama dikkatimi oraya vererek değil. Başka şeylerle uğraşıyorum zaten geçmiş oluyor. Sen de hep kötü bir şey olacak beklentisiyle dinleme kendini, vücudumuz mucizevi bir şey yaşıyor ve hiç kolay değil
hep iyiyie odaklan emin ol çoğumuz benzer şeyler yaşıyoruzz
![]()
Bende kendimi bugün tam 24 oluyor sanıyorum bir baktım meğersem 23 haftalık olmuşuz dün akşam sanki bende baya bir hareket hissettim hatta videoya bile aldım içimde kayıyor gibiydi umarım yanlış görmemişimdir başka arkadaşlarıma attım videoyu evett hareket ediyor dediler.Bir de kızlar 24+3 oldum bebek hareketlerine dün çok güzel hissetmeye başlamışken bugün nedense ne yapsam ne etsem hiç hareket yok sabahtan beri stres içindeyim gene![]()
37'ye kadar dayanırsam sonra kullanmak istiyorum canım nasipseHepimizin ortak sorunu
Peki yani o zaman sadece doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 haftayı mı kullanıcaksın.
Peki gun boyumu agriyor mesela ara ara yoksa bigunde biraz agriyip geciyormuMerhaba canım
Aynı şeyler bendede oluyor mesela bugün sol kasığım ağrıyordu şimdide kalbimin altına doğru böbreklerim ağrıyor gibi. Bende doktoruma sorduğumda hava girmiş dedi bir nevi üşütmüşsün dedi havalarda şaşırdı bizde onla beraber şaşırdım mesela ben bir gece polarla uyuyorum bir gece kısa kolluyla gece bir baktım belim açık eşim kapatmaya çalışıyordu kesin üşütüyoruz.
Ay inşallah canım hareket eder de bu stresim azalır ya tam hissediyorum diyorum bu sefer birden kaybolunca yani getirmek için süt içiyorum tatlı yiyorum benim bebek de bir acayip ne tatlıya cevap veriyor ne süte cevap veriyor ben anlamadım yani bu bebek neyden hoşlanırBende kendimi bugün tam 24 oluyor sanıyorum bir baktım meğersem 23 haftalık olmuşuz dün akşam sanki bende baya bir hareket hissettim hatta videoya bile aldım içimde kayıyor gibiydi umarım yanlış görmemişimdir başka arkadaşlarıma attım videoyu evett hareket ediyor dediler.
Ve senin içinde bebek her zaman hareket etmez şuan o yüzden sakın stres olma okuduğuma göre bebekler akşam 9 ile 1 arasında çok hareketli oluyorlarmış.