• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ay inşallah canım hareket eder de bu stresim azalır ya tam hissediyorum diyorum bu sefer birden kaybolunca yani getirmek için süt içiyorum tatlı yiyorum benim bebek de bir acayip ne tatlıya cevap veriyor ne süte cevap veriyor ben anlamadım yani bu bebek neyden hoşlanır 🤦
Kız aynı benimki benim bebek kız seninkinin cinsiyeti ne.
Muayaneye gittiğimiz her zaman uyuyor mesela düşün.

Bu bebişe zaman vere hele benim ömrümden Ömür götürecek sürekli bir endişesi gibi diken üstündeyim sanki bugün karnımı elliyorum yumuşak anlamadım ya
Karnın yumuşaksa suyun iyi demektir.
Kız bende normalde tavuktan felan tiksiniyordum bugün birazda olsa yiyebildim bak bendede şüphe oldu şimdi nedem tiksintim geçti diye

Karnın yumuşaksa suyun iyi demektir.
Kız bende normalde tavuktan felan tiksiniyordum bugün birazda olsa yiyebildim bak bendede şüphe oldu şimdi nedem tiksintim geçti diye
Allah seni kız sende 😅 benden fena çıktın ben de turşu görmeye dayanamiyordum şu an baya yiyorum yani

Arkadaşlar galiba rekor ben de.
25. Haftadayim 77 ile hamile kaldım şimdi 90 kiloyum. Ama ben tüm hamileliklerimde çok kilo aliyorum

25. Haftadayim 77 ile hamile kaldım şimdi 90 kiloyum. Ama ben tüm hamileliklerimde çok kilo aliyorum
Ben 84 ile kaldım şuan 91 kiloyum. Hayatımda normalde 63-67den yukarı çıkmazdım evlenince bana birşeyler oldu 1 senede bu hale geldim. Tabi kürtaj felan oldum ondan dolayı birazda doktor sporu felan yasakladı normalde çok hareketli biriydim.

Ben 84 ile kaldım şuan 91 kiloyum. Hayatımda normalde 63-67den yukarı çıkmazdım evlenince bana birşeyler oldu 1 senede bu hale geldim. Tabi kürtaj felan oldum ondan dolayı birazda doktor sporu felan yasakladı normalde çok hareketli biriydim.
Sağlıkla doğurabilir da kilo verilir inşallah. Emzirme dönemi bitince sıkı bir diyetle hallederiz inşallah. Açıkçası ben çok üzülmüyorum sonuçta herkesin bünyesi farklı. Hem 3. Dogumum hem bir tane de kürtajim var benim de canim

Kızlar size yakınım hemen hemen. Ben de depremden hemen sonra hem şehrimi, hem büyük bi holdingteki çok sevdiğim prestijli işimi bırakıp evlendim. Hiç bişi istediğim gibi olmadı. Herşeyin bi gün içinde değişmesini, evde oturmayı, evliliği kaldıramadım ve 78 kilo oldum. Yapacak bişi yok üzülmüyoruz, doğumdan sonra haziran anneleri ketojenik diyetle zayıflıyor grubu açarız 😁😁😁

Kızlar size yakınım hemen hemen. Ben de depremden hemen sonra hem şehrimi, hem büyük bi holdingteki çok sevdiğim prestijli işimi bırakıp evlendim. Hiç bişi istediğim gibi olmadı. Herşeyin bi gün içinde değişmesini, evde oturmayı, evliliği kaldıramadım ve 78 kilo oldum. Yapacak bişi yok üzülmüyoruz, doğumdan sonra haziran anneleri ketojenik diyetle zayıflıyor grubu açarız 😁😁😁
Sizinde yaşadıklarınız kolay değil Allahım bir daha kimseye yaşatmasın🙏
Zaten bu gidişle o grup açılacak😂

Sağlıkla doğurabilir da kilo verilir inşallah. Emzirme dönemi bitince sıkı bir diyetle hallederiz inşallah. Açıkçası ben çok üzülmüyorum sonuçta herkesin bünyesi farklı. Hem 3. Dogumum hem bir tane de kürtajim var benim de canim
Oyy Maşallah 🙏
Kürtaj içinde çok geçmiş olsun.
Kilo verilir yeterki sağlıkla gelsinlerrr

Kizlar benim bu ara hic keyfin yok gecen hafta cumartesi gecr sag kasiktan baslayan bi agri ile uyandim sabaha kadar bekledim baktim gecmiyor acile gittim bebege bakti bisey yok dedi apandisiti elememiz lazim dedi kan tahlili yaptirdi kan tahlilimde apandist suphesi olabilr ama cok dusuk ihtimal dedi yinede genel cerrah gormeli dedi pazar oldugu icin orda yoktu baska bi gastaneye gittik once idrar testi yapildi cok az kum gorundu ama o bukadar agri taomaz dedi bu arada agri bu surecte sag yanima bobregime dogru yayildi sonra tum batin ultrasona soktular apandist aradilar ama goremediler bazen arkada kalabiliyormus ertesi gun birdaha cagirdilar benim ari devam ediyordu bu arada tekrar girdim ultrasona apndist tanisi konmadi ama biseyde bulamadilar cerrah agrin siddetlenirse vs takip edelim dedi benim icimde rahat etmedi ertesi gun baska bi kadin doguma gorundum vajinal ultrasonla ilk rahim agzi uzunluguna bakti cok iyi dedi sonra bebegin suyuna plesentadina kalbine herseyine bakti bi sıkınti yok dedi sadece bebegim 4 gun geride oda onemli degilmis oyle dedi suanda sorun şuki ogun rahatladim sonra ertesi gun yine korkularim basladi ikna olamiyorum birturlu cunku agrim artik siddetli degil ama ara ara gun icinde kasigima bicak saplaniyor sol tarafa gecti bugun mesela sanirim birde kendimi cok dinliyorum agriyormu diye kendi doktorunlada 10 gun sonra kontrolum var bendeki sıkıntı su doktora gittigimde ogun rahatliyorum sonra yine korkularim basliyor halbuki bebek hareketlerini artik hergun hissediyorum kendime kiziyorum diyorum hamilelikte rahim buyuyor kaslar geriliyor agri cogu zamanda normal kabul ediliyor rahatla diyorum ama bi turku rahatlayamiyorum 🥹🥹🥹 benim gibi olan varmi aranizda
Benimde hep öyle canım kramp giriyor karnımın alt kısmına bıçak saplamasi oluyor gibegimin üstüne kasıklarım ağrıyor sürekli acile gidiyorum bebek iyi sıkıntı yok diyorlar bende biraktum kendi haline kanama şiddetli bir ağrı olmadığı sürece acile gitmem herşey Allah'tan canım sıkıntı yapma sende

Back
X