• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kizlar daha önce ultrasyonda bebeğim ellerini açmasına rağmen son bir aydır girdiğimiz iki ultrasyonda da bebeğim ellerini açmıyor.Yumruk yapıyor.21 haftalık gebeyim böyle bi durum yaşayan var mı?
Kızzzz deliii böyle detayları üzmeyin kendinizii bunlar iyi seyler olması gerekenlerr benimkide açmadı demekki oyle uyuyo öyle rahat ediyor degişik tip bu bebeler herşeyden beklenir 🥰

Bunu nasıl farkettin canım ? doktor mu söyledi , hani ultrasonlar kısa kısa ya o arada bunu tespit etmek kolay değil gibi , birde parmak emme hareketini sıkça yaptıklarını okumuştum belki ona denk geliyorsundur :)
He kuz daha geçen ay parmak emerken yakaladim pipiliyi pohluu😂😂

Kızlar selam. Şeker yükleme testinin sonuçları nasıl olmalı? Açlık 68, 1. saat 146, 2. saat 75 gelmiş. 75 gram yüklendi normal dimi anlayan var mı

Kizlar benim doktorum seker yukleme testine gerek yok ilk gebeliginde de normal gelmisti dedi. İlk gebeligime gore simdi daha kiloluyum yaptirsam mi kararsiz kaldim. Normal aclik kani ver ama tok bi sekilde ver kani dedi

Kızlar bende doktordan geliyrm cok sukur kizim iyi 22+5 440 grm olmusuz hersey yolunda dedi sadece ben panik atak hastasiyim pisikiyatirim ilaca başlaymak istedi doktoruma sordum onay verdi cunku bu sekilde ataklarla daha tehlikeli dedi asiri endise kaygi yasiyrm her hafta acillere gidiyrm bakti bunun sonu yok ilaca onay verdi ama ben hala karatsizim icsemmi icmesemmi diye

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Kızlar selam. Şeker yükleme testinin sonuçları nasıl olmalı? Açlık 68, 1. saat 146, 2. saat 75 gelmiş. 75 gram yüklendi normal dimi anlayan var mı
1. Saat sınır 140 diye biliyorum canım seninde oralarda gelmiş sorun yok sanırım ama belki paketli gıda tatlı makarna gibi şeyleri kısıtlamanı isteyebilir doktorun, bize de haber et doktorunun yorumunu :KK200:

Kizlar benim doktorum seker yukleme testine gerek yok ilk gebeliginde de normal gelmisti dedi. İlk gebeligime gore simdi daha kiloluyum yaptirsam mi kararsiz kaldim. Normal aclik kani ver ama tok bi sekilde ver kani dedi
tokluk kanın çok yüksek çıkmazsa yapmaz şeker yüklemesi canım , bir arkadaşıma da böyle yapmışlardı.

Kızlar bende doktordan geliyrm cok sukur kizim iyi 22+5 440 grm olmusuz hersey yolunda dedi sadece ben panik atak hastasiyim pisikiyatirim ilaca başlaymak istedi doktoruma sordum onay verdi cunku bu sekilde ataklarla daha tehlikeli dedi asiri endise kaygi yasiyrm her hafta acillere gidiyrm bakti bunun sonu yok ilaca onay verdi ama ben hala karatsizim icsemmi icmesemmi diye
canım öncelikle çok geçmiş olsun, bu konuda hiç bilgim yok , eğer ben yaparım dayanırım diyorsan içme ama yok endişe kaygı çok fazla diyorsan doktorunu dinle iç , Rabbim şifa versin

Selamm kızlar 25+1 den selamlarr kaburgalarım çok batıyo çözüm bulabilen varmı bu durumaa Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😇🥰
Selaaam :) nefes darlığı gibi mi oluyor? benim akşamları yatarken bazen aldığım nefes yetmiyor , buda normalmiş rahim bebek hepsi büyüyor çok şükür :emir_bebek:

Selaaam :) nefes darlığı gibi mi oluyor? benim akşamları yatarken bazen aldığım nefes yetmiyor , buda normalmiş rahim bebek hepsi büyüyor çok şükür :emir_bebek:
Evet oda oluyo. Kaburgalarımın bitiş yerleri de batıyo 🥰 onun dışında bi rahatsızlık yok çok şükür günler geçmiyo gibi bi an önce gelse minnaklar vaktinde tabiki 😀

Acaba erkenden bir doktora mı gitseniz birşey olacağından değil ama yine danışmakta fayda var gibime geldi yada doktorunuzun numarası varsa yazabilirsinizde
Yazdım canım Dr a bir kaç tane test istedi ben ilcedeyim Dr merkezde burda yaptircam şansıma iki gündür sistemde bir sıkıntı varmış tahlili veremedim henüz sabah yine gittim geldim gelmemiş

Back
X