- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #10.221
Ben böyle denilince çok heyecanlanıyorum jouuuuu :)He vallahiii ramazandan sonra şıp diye gelcek bakk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben böyle denilince çok heyecanlanıyorum jouuuuu :)He vallahiii ramazandan sonra şıp diye gelcek bakk
Yaaaaaaaaaa çok ama çok guzel bi duygu çok tatlı bi telaşlar tamam lohusa biraz şey olcak ama sonrası çokgüzel birşeyy rabbim saglıcakla kucağına nasip etsin inşaallahhhBen böyle denilince çok heyecanlanıyorum jouuuuu :)
İki oldu gidiyoruz hep kapalı olunca merak ettim daha önce açıyorduBunu nasıl farkettin canım ? doktor mu söyledi , hani ultrasonlar kısa kısa ya o arada bunu tespit etmek kolay değil gibi , birde parmak emme hareketini sıkça yaptıklarını okumuştum belki ona denk geliyorsundur :)
Kızzzz deliii böyle detayları üzmeyin kendinizii bunlar iyi seyler olması gerekenlerr benimkide açmadı demekki oyle uyuyo öyle rahat ediyor degişik tip bu bebeler herşeyden beklenirKizlar daha önce ultrasyonda bebeğim ellerini açmasına rağmen son bir aydır girdiğimiz iki ultrasyonda da bebeğim ellerini açmıyor.Yumruk yapıyor.21 haftalık gebeyim böyle bi durum yaşayan var mı?
He kuz daha geçen ay parmak emerken yakaladim pipiliyi pohluuBunu nasıl farkettin canım ? doktor mu söyledi , hani ultrasonlar kısa kısa ya o arada bunu tespit etmek kolay değil gibi , birde parmak emme hareketini sıkça yaptıklarını okumuştum belki ona denk geliyorsundur :)
Aynen ya ramazan gectiginde 7 ayımız bitmiş oluyor Allah'ın izniyleHe vallahiii ramazandan sonra şıp diye gelcek bakk
Insallah canım saolKızzzz deliii böyle detayları üzmeyin kendinizii bunlar iyi seyler olması gerekenlerr benimkide açmadı demekki oyle uyuyo öyle rahat ediyor degişik tip bu bebeler herşeyden beklenir![]()
Hayırlisıylaaa yaAynen ya ramazan gectiginde 7 ayımız bitmiş oluyor Allah'ın izniyle![]()
Insallah canımKızzzz deliii böyle detayları üzmeyin kendinizii bunlar iyi seyler olması gerekenlerr benimkide açmadı demekki oyle uyuyo öyle rahat ediyor degişik tip bu bebeler herşeyden beklenir![]()
1. Saat sınır 140 diye biliyorum canım seninde oralarda gelmiş sorun yok sanırım ama belki paketli gıda tatlı makarna gibi şeyleri kısıtlamanı isteyebilir doktorun, bize de haber et doktorunun yorumunuKızlar selam. Şeker yükleme testinin sonuçları nasıl olmalı? Açlık 68, 1. saat 146, 2. saat 75 gelmiş. 75 gram yüklendi normal dimi anlayan var mı
tokluk kanın çok yüksek çıkmazsa yapmaz şeker yüklemesi canım , bir arkadaşıma da böyle yapmışlardı.Kizlar benim doktorum seker yukleme testine gerek yok ilk gebeliginde de normal gelmisti dedi. İlk gebeligime gore simdi daha kiloluyum yaptirsam mi kararsiz kaldim. Normal aclik kani ver ama tok bi sekilde ver kani dedi
canım öncelikle çok geçmiş olsun, bu konuda hiç bilgim yok , eğer ben yaparım dayanırım diyorsan içme ama yok endişe kaygı çok fazla diyorsan doktorunu dinle iç , Rabbim şifa versinKızlar bende doktordan geliyrm cok sukur kizim iyi 22+5 440 grm olmusuz hersey yolunda dedi sadece ben panik atak hastasiyim pisikiyatirim ilaca başlaymak istedi doktoruma sordum onay verdi cunku bu sekilde ataklarla daha tehlikeli dedi asiri endise kaygi yasiyrm her hafta acillere gidiyrm bakti bunun sonu yok ilaca onay verdi ama ben hala karatsizim icsemmi icmesemmi diye
Selaaam :) nefes darlığı gibi mi oluyor? benim akşamları yatarken bazen aldığım nefes yetmiyor , buda normalmiş rahim bebek hepsi büyüyor çok şükürSelamm kızlar 25+1 den selamlarr kaburgalarım çok batıyo çözüm bulabilen varmı bu durumaa Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin![]()
Evet oda oluyo. Kaburgalarımın bitiş yerleri de batıyoSelaaam :) nefes darlığı gibi mi oluyor? benim akşamları yatarken bazen aldığım nefes yetmiyor , buda normalmiş rahim bebek hepsi büyüyor çok şükür![]()
Yazdım canım Dr a bir kaç tane test istedi ben ilcedeyim Dr merkezde burda yaptircam şansıma iki gündür sistemde bir sıkıntı varmış tahlili veremedim henüz sabah yine gittim geldim gelmemişAcaba erkenden bir doktora mı gitseniz birşey olacağından değil ama yine danışmakta fayda var gibime geldi yada doktorunuzun numarası varsa yazabilirsinizde