- Konu Sahibi mesirmacunu
- #10.261
Tok git canım bi de öncesinde bi parça çikolata gibi bi şey yeKizlar detaylı ultrasona aç mi gitmeliyim tok mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tok git canım bi de öncesinde bi parça çikolata gibi bi şey yeKizlar detaylı ultrasona aç mi gitmeliyim tok mu
Aa tamam ozaman canim icim rahatladitokluk kanın çok yüksek çıkmazsa yapmaz şeker yüklemesi canım , bir arkadaşıma da böyle yapmışlardı.
Super ozaman canim rahatladim bendeBana da doktorum yapmamayı uygun gördü ilk gebeliğinde şeker sorunum olmadığı için açlık ve tokluk şekerim normal cikti, hiç gerek yok boşuna dedi
Evet canim 2 gebeligimde de yasiyorum. Hareketsiz kalinca (otururken, yatarken) ciddi agrim oluyor doktorum normal oldugunu soyluyor rahim ve bebek buyudugu icin. Magnezyum takviyesi yapabilirsinKızlar kasık ağrısı yaşayan var mı? Özellikle uykuda sağa sola dönerken ve ilk uyandığımda, çatalayacakmış gibi bi ağrı oluyor...
Hemen dogar dogmazz kuzum evime gelince ilk işim o olduBen de bundan aldım canım doğar doğmaz koydun dimi ekstra yan yatırdın mı kafa şekli için yoksa sadece bu sağladı mı onu
Sagol canımmHemen dogar dogmazz kuzum evime gelince ilk işim o oldu
Sen kendin sağ sol yatırırsan güzel uyuyo kendi yapamaz tabikisen koydugunde kafa seklini o kendi duruyo kafası kaymıyo yanii döndürmüyo her yatışımd asıra sıra bi sağ bi sol yatırırdım
TOk canım ben kahvaltımı ettim gittim doktor rahatça baktı çikolata falanda yemedimKizlar detaylı ultrasona aç mi gitmeliyim tok mu
Gözün aydın olsun canım kucağımıza da almayı nasip etsinKızlarım bugün detayım vardı
Herşey yolunda şükürrr kilosu 575 ti boyu kaç onu duymadım
Organlar safra kesesine varana kadar çokgüzeldı
Ikili taramada dowm sendrom için düşük riskim çıkmıştı şükür onuda atlattik öyle birşey yok![]()
AmiiinnnnGözün aydın olsun canım kucağımıza da almayı nasip etsin![]()
Hayır almıyorumMagnezyum kullanıyor musunuz
tok gidiliyor canımKizlar detaylı ultrasona aç mi gitmeliyim tok mu
Ayyyy çok şükürrr maşallahh gözümüz aydın kızzzKızlarım bugün detayım vardı
Ikili taramada dowm sendrom için düşük riskim çıkmıştı şükür onuda atlattik öyle birşey yok![]()
Ay evett yaaa aslında aklima yoktuu demekki hissetmemisim öyle olacağını down olacağını ensesi bile çok iyi gelişmiş belliydi olması gerekendi 575 demisim 525 gram kilosuAyyyy çok şükürrr maşallahh gözümüz aydın kızzz![]()
Sağlıkla annişinin kucağına da gelsin inşallahhAy evett yaaa aslında aklima yoktuu demekki hissetmemisim öyle olacağını down olacağını ensesi bile çok iyi gelişmiş belliydi olması gerekendi 575 demisim 525 gram kilosu
Cümlemize kuzum benimm sen napıyorsun nasıl gidiyo şubatta bittiSağlıkla annişinin kucağına da gelsin inşallahh![]()
jouu çok sevindim kuzummm:)Kızlarım bugün detayım vardı