- 14 Ekim 2023
- 720
- 698
- 23
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #10.661
Kullanıyorum canım her günmagnezyum kullanıyor musun canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanıyorum canım her günmagnezyum kullanıyor musun canım?
Hamileyken birden ağlayanlar bana sanki gerçekci gelmezdi aman bu da derdimama gerçekten durduk yere özellikle yemek yerken aklıma dizilerin duygusal sahneleri geliyo bi anda ağzım doluyken hıckırarak aglamak istiyorum sonra dur komik olma diyip kendimi tutuyorum
geçende arabada bu şarkıda ağladım tektim allahtan asyayla ilyasın veda sahnesi aklıma geldi alın siz de aglarsınız belkim
jdjdjdjdjdj
Beni uzun araba yolculukları hele otobüs yolculukları çok rahatsız eder, bir de çok yürüdüğümde bacaklarım karıncalanır gibi ağrır bazen uyutmazYa dediklerini düşündüm ama hiç dikkat etmemişim bu zamana kadar, bacak sallama alışkanlığım bazen oluyor. Evet iki gündür sanırım kan dolaşımı etkilendiği için olabilir, bugünden sonra dediklerini dikkatli takip edicem, sana da geçmiş olsun canım![]()
Valla hala yenidoğan için uzun kollu tulum almadım ben de emin olamıyorum gerekir miKızlar bazılarımızın mayıs sonu gibi dogumu, ben önceleri haziran diye şartladığım için yazlık şeylere ağırlık vermiştim ama kıyafet olarak ne düşünüyorsunuz kollu tulumlar mı yogunluk atlet tarzı tulumlar mı ya da kaçar tane yeter bilemedim hiç
Beni doktorum aynı hastanede prof. perinatologa yönlendirdi.
2 boyutlu ve 4 boyutlu baktı. Hemşire ile birlikte ilerlediler belki 50 maddelik bir listeye tik ata ata gittiler gibi düşünün. Doktorun atladığını hemşire hatırlattı. Ama baya detaylıydı raporumu da atayim. İçinize sinmediyse mutlaka gidin. Bu normal ultrason muayenesi gibi olmamalı pozisyonlar uygun olduğu için yarım saat, 35 dk gibi sürdü benimki. Ama bebek yüzünü göstermezse, arkasını dönerse daha uzun sürüyormuş
Ben herseyini uzun kollu aldim ne kadar sure uzun kollu giydirilir ki yeni dogan bebegeValla hala yenidoğan için uzun kollu tulum almadım ben de emin olamıyorum gerekir misoğuk olursa alt üst takım içine kısa kollu zıbın yaparım diye düşünüyorum ama bacaklara bir kat daha ister mi onu bilmiyorum ya
![]()
Normal canım çok devam ederse iyi değil bende akşamları siskinlikten nefes alamıyorum soda iç iyi geliyorArkdaşalar günaydın,
Bu aralar akşamları yediklerimi sindiremiyorum akşamda yemek bitsin diye yedim midem çok kötüydü gece kalkıp ilaç içeyim dedim içmemle kusmam bir oldu sizce normal mi ya 6. Ayda kusmak.
Benim 1 haftam kaldı 3.tmistraGeldi mi 3. Trimester![]()
ya bende normaldede reflü vardı zaten hamilelikte çoştu ne yesem ama ne yesem mideme oturuyır yanıyorum ay çok fena sadece sodayıda içemiyorum yaNormal canım çok devam ederse iyi değil bende akşamları siskinlikten nefes alamıyorum soda iç iyi geliyor
3. Trimester kaçıncı haftada oluyorduBenim 1 haftam kaldı 3.tmistra![]()
İnşallah herşey gönlünce olur rabbim daha kotu hastalıklardan korusunCanım kızlar çok teşekkür ederim Allah sizlerden razı olsun. Mesajlarınız bana çok büyük moral verdi. Perinetoloji doktoru da maalesef aynı şeyleri söyledi ama Allah'tan ümit kesilmez. Iyiki varsinizmonimoni
maryjane_94
mesirmacunu
acemiyogi
pinarindunyasi K kupakz
Gercegim
bessste
aklimseyyah
benim de mayın sonu gözüküyor nasipse, yenidoğanları hep uzun kollu aldım , çok kısa kollu almadım henüz canım ama çok kalın şeyler almadımKızlar bazılarımızın mayıs sonu gibi dogumu, ben önceleri haziran diye şartladığım için yazlık şeylere ağırlık vermiştim ama kıyafet olarak ne düşünüyorsunuz kollu tulumlar mı yogunluk atlet tarzı tulumlar mı ya da kaçar tane yeter bilemedim hiç
ben 10 tane aldım ince müslinlerden , ama şöyle oldu benimle birlikte annem ve kayınvalidemde almış ondan çok oldu , 2 tanesi 4 katlı müslin bunların , birde penye battaniyelerden aldım 2-3 tane . yaz bebeği diye bol gider diye düşündüm , birde bebeği kucaklarken omzuna bu müslinlerden almak mantıklı olucak sanki yüzünün değeceği yere :)Bebeğine alışveriş yapanlarKaç tane müslin aldınız?
Zara home’dan 50x50 3’lü set almıştım
Bir tane şundan aldım Link
Bir tane de müslin değil ama şöyle çift katlı battaniye aldım Deux lapins
Müslin çok lazım olur diyorlar ama bilemedim çok da gereksiz şey alıp doldurmak istemiyorum siz nasıl yaptınız? Puset örtüsü ve minderi almıştım ayrıca orada kullanmayacağım yani ona göre düşünebiliriz
Amin canım inşallah. Allah razı olsunİnşallah herşey gönlünce olur rabbim daha kotu hastalıklardan korusun![]()
Benim iki takım yenidogan var canım az ama dimi onlardan haric üc tane alt patikli var iki sortlu tulum 5 tane kolsuz zıbın üc elbise iki yine kapri gibi sort var ilave ne alayım bilemedim cok doldurmak istemiyorum, zıbın alırım sanırım kollu ve yarım kollu iki üc tane de alt eklerim, ztn lekelenecegi icin yıkamazsak kalıcı olurmus mecbur yıkıcaz cok bekletme sansımız yok yıkar yıkar giydiririz dedimbenim de mayın sonu gözüküyor nasipse, yenidoğanları hep uzun kollu aldım , çok kısa kollu almadım henüz canım ama çok kalın şeyler almadım
Valla bende örtü olarak 7 tane var daha da almayı düşünüyorum bedeni yok yaşı yok, hafif, çok amaçlı..Bebeğine alışveriş yapanlarKaç tane müslin aldınız?
Zara home’dan 50x50 3’lü set almıştım
Bir tane şundan aldım Link
Bir tane de müslin değil ama şöyle çift katlı battaniye aldım Deux lapins
Müslin çok lazım olur diyorlar ama bilemedim çok da gereksiz şey alıp doldurmak istemiyorum siz nasıl yaptınız? Puset örtüsü ve minderi almıştım ayrıca orada kullanmayacağım yani ona göre düşünebiliriz