• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Hamileyken birden ağlayanlar bana sanki gerçekci gelmezdi aman bu da derdim 😄😄😄😄 ama gerçekten durduk yere özellikle yemek yerken aklıma dizilerin duygusal sahneleri geliyo bi anda ağzım doluyken hıckırarak aglamak istiyorum sonra dur komik olma diyip kendimi tutuyorum 😄😄😄😄 geçende arabada bu şarkıda ağladım tektim allahtan asyayla ilyasın veda sahnesi aklıma geldi alın siz de aglarsınız belkim 😄😄😄😄😄jdjdjdjdjdj

Ben dün e bebekten yeni doğan hastane seti aldım eve gelip baktım küçücükler diye ağladım 😁😂 içinde oğlumu hayal ettim minicik eller ayaklar off Allah’ım yine duygulandım 🥹🐣

Kızlar bazılarımızın mayıs sonu gibi dogumu, ben önceleri haziran diye şartladığım için yazlık şeylere ağırlık vermiştim ama kıyafet olarak ne düşünüyorsunuz kollu tulumlar mı yogunluk atlet tarzı tulumlar mı ya da kaçar tane yeter bilemedim hiç

Ya dediklerini düşündüm ama hiç dikkat etmemişim bu zamana kadar, bacak sallama alışkanlığım bazen oluyor. Evet iki gündür sanırım kan dolaşımı etkilendiği için olabilir, bugünden sonra dediklerini dikkatli takip edicem, sana da geçmiş olsun canım ♥️
Beni uzun araba yolculukları hele otobüs yolculukları çok rahatsız eder, bir de çok yürüdüğümde bacaklarım karıncalanır gibi ağrır bazen uyutmaz 🙄 genel olarak hayat kalitesini etkileyen bir rahatsızlık değil canım ama bence sende olsa daha önce farkederdinn. Teşekkür ederiim 😘

Kızlar bazılarımızın mayıs sonu gibi dogumu, ben önceleri haziran diye şartladığım için yazlık şeylere ağırlık vermiştim ama kıyafet olarak ne düşünüyorsunuz kollu tulumlar mı yogunluk atlet tarzı tulumlar mı ya da kaçar tane yeter bilemedim hiç
Valla hala yenidoğan için uzun kollu tulum almadım ben de emin olamıyorum gerekir mi 🙄 soğuk olursa alt üst takım içine kısa kollu zıbın yaparım diye düşünüyorum ama bacaklara bir kat daha ister mi onu bilmiyorum ya ☹️

Beni doktorum aynı hastanede prof. perinatologa yönlendirdi.
2 boyutlu ve 4 boyutlu baktı. Hemşire ile birlikte ilerlediler belki 50 maddelik bir listeye tik ata ata gittiler gibi düşünün. Doktorun atladığını hemşire hatırlattı. Ama baya detaylıydı raporumu da atayim. İçinize sinmediyse mutlaka gidin. Bu normal ultrason muayenesi gibi olmamalı pozisyonlar uygun olduğu için yarım saat, 35 dk gibi sürdü benimki. Ama bebek yüzünü göstermezse, arkasını dönerse daha uzun sürüyormuş

Valla hala yenidoğan için uzun kollu tulum almadım ben de emin olamıyorum gerekir mi 🙄 soğuk olursa alt üst takım içine kısa kollu zıbın yaparım diye düşünüyorum ama bacaklara bir kat daha ister mi onu bilmiyorum ya ☹️
Ben herseyini uzun kollu aldim ne kadar sure uzun kollu giydirilir ki yeni dogan bebege🤔 biz izmirdeyiz cok sicak oluyor burasi evde 7/24 klima calisacak onu dusunerekten uzun aldim herseyini

Arkdaşalar günaydın,
Bu aralar akşamları yediklerimi sindiremiyorum akşamda yemek bitsin diye yedim midem çok kötüydü gece kalkıp ilaç içeyim dedim içmemle kusmam bir oldu sizce normal mi ya 6. Ayda kusmak.
Normal canım çok devam ederse iyi değil bende akşamları siskinlikten nefes alamıyorum soda iç iyi geliyor

Normal canım çok devam ederse iyi değil bende akşamları siskinlikten nefes alamıyorum soda iç iyi geliyor
ya bende normaldede reflü vardı zaten hamilelikte çoştu ne yesem ama ne yesem mideme oturuyır yanıyorum ay çok fena sadece sodayıda içemiyorum ya🤦‍♀️

Bebeğine alışveriş yapanlar 🥰 Kaç tane müslin aldınız?
Zara home’dan 50x50 3’lü set almıştım
Bir tane şundan aldım Link
Bir tane de müslin değil ama şöyle çift katlı battaniye aldım Deux lapins

Müslin çok lazım olur diyorlar ama bilemedim çok da gereksiz şey alıp doldurmak istemiyorum siz nasıl yaptınız? Puset örtüsü ve minderi almıştım ayrıca orada kullanmayacağım yani ona göre düşünebiliriz

benim de mayın sonu gözüküyor nasipse, yenidoğanları hep uzun kollu aldım , çok kısa kollu almadım henüz canım ama çok kalın şeyler almadım

Müslin çok lazım olur diyorlar ama bilemedim çok da gereksiz şey alıp doldurmak istemiyorum siz nasıl yaptınız? Puset örtüsü ve minderi almıştım ayrıca orada kullanmayacağım yani ona göre düşünebiliriz
ben 10 tane aldım ince müslinlerden , ama şöyle oldu benimle birlikte annem ve kayınvalidemde almış ondan çok oldu , 2 tanesi 4 katlı müslin bunların , birde penye battaniyelerden aldım 2-3 tane . yaz bebeği diye bol gider diye düşündüm , birde bebeği kucaklarken omzuna bu müslinlerden almak mantıklı olucak sanki yüzünün değeceği yere :)

benim de mayın sonu gözüküyor nasipse, yenidoğanları hep uzun kollu aldım , çok kısa kollu almadım henüz canım ama çok kalın şeyler almadım
Benim iki takım yenidogan var canım az ama dimi onlardan haric üc tane alt patikli var iki sortlu tulum 5 tane kolsuz zıbın üc elbise iki yine kapri gibi sort var ilave ne alayım bilemedim cok doldurmak istemiyorum, zıbın alırım sanırım kollu ve yarım kollu iki üc tane de alt eklerim, ztn lekelenecegi icin yıkamazsak kalıcı olurmus mecbur yıkıcaz cok bekletme sansımız yok yıkar yıkar giydiririz dedim 😄

Kızlar ben dün gece ilk kez, saat başı uyandım sırt, bel ve vücut ağrısından. 02:40 - 03:40 - 04:40 hep böyle. Dedim ki kendi kendime "Allah'ım doğum sancısı böyle bir şey herhalde." Gripten mi hamilelikten mi anlamadım. Bugün doktora gittim sabah erkenden hemen. Bebek kanala inmemiş çok şükür ki her şey yolunda. Serum aldım daha iyiyim şimdi. Dikkat edin kendinize. Hastaneye gelen hastaların çoğusu benimle aynı şikayetlerden geliyorlar. Salgın var sanırım. Kalabalık ortamlara girmeyin, girerseniz maske takın...

Valla bende örtü olarak 7 tane var daha da almayı düşünüyorum bedeni yok yaşı yok, hafif, çok amaçlı.. 😅 olabildiğince farklı çeşitlerinden almaya çalışıyorum kalın olandan yok mesela. Sen temel olanları almışsın, doldurmak istemiyorsan ihtiyaca göre de hareket edebilirsinn

Back
X