• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben ben varım akşamdan beri tuvalete gidiyorum bişey yok vuruyorda vuruyor 😁25 haftaya girdim bende
Ayyy gerçeğim bu haftanın olayı bu desene😅 bir yandan diyorum ki endişe etme ayaklar aşağıda kafa yukarda riskli bir durum değil bir yandan ay öyle bir hissediyorum ki aayyy ayak çıkacak nerdeyse pıt diye içim bir garip oluyor çocuğum döner misin lütfen yanlardan vurman daha güzel diyorum umarım gece dönmüştür 🤣🤣🥰

Günaydınlar benim yüzükler de devam sıkıntı yok hafiften iz yapmaya başladı sadece o kadar 🙃 bu ödem tam olarak nasıl oluyor herkesde kesin oluyor mu yoksa daha erken mi 🫠

Ayyy gerçeğim bu haftanın olayı bu desene😅 bir yandan diyorum ki endişe etme ayaklar aşağıda kafa yukarda riskli bir durum değil bir yandan ay öyle bir hissediyorum ki aayyy ayak çıkacak nerdeyse pıt diye içim bir garip oluyor çocuğum döner misin lütfen yanlardan vurman daha güzel diyorum umarım gece dönmüştür 🤣🤣🥰
benimki baş aşağı duruyor bazen nefesim kesiliyor mevsim , aldığım nefes ciğerlerime gitmiyor gibi oluyor , topuklarını filan dayıyor kaburgama sanırım :KK69:şüpheliyim :emir_bebek:

benimki baş aşağı duruyor bazen nefesim kesiliyor mevsim , aldığım nefes ciğerlerime gitmiyor gibi oluyor , topuklarını filan dayıyor kaburgama sanırım :KK69:şüpheliyim :emir_bebek:
Eyvah eyvah oda ayri bir olay desene yasemin galiba dönmeye başladılar artık heran her yerde olabilirler 3. Trimester bomba gibi geliyor 🫣😅😅sen kaçıncı haftadasin canım

Ben 27+4 teyim daha dönmemiş başı sol üstteydi, doktor dönmesi lazımdı ama daha süresi var dedi.:KK51:bekliyorum bakalımm

Yaa ilk başta kötü alıştırdım ben onlarda sagolsun hiç geri durun demedi, kendim ettim buldum yani ama artık eskisi gibi degilim kendimi ön plana aldım, seven böyle de sever sonucta saygısızca bi sey demiyorum ki her haftasonu gitmiyorum artık ya da alanımı özel tutuyorum, ben fazla olgun davrandım eşimde diyor ztn sen böyle alıştırdın diye o konuda haklı ama alışkanlıklar değişebilir 😄😄 her neyse canım dediğim gibi biz kendi sürecimize odaklanalım ve kimseyi kendimizden ve bebeğimizden çok düşünmeyelim 🙏🏻
Biz çok ince düşünüyoruz ona alışan buna da alışır aynen öyleee her şeyden herkesten önemli olan sensinn ve de bebişinn 🥹

Günnnoooooo kızlaarrr ❤️🤗

1709883133884.webp

Günaydınlar benim yüzükler de devam sıkıntı yok hafiften iz yapmaya başladı sadece o kadar 🙃 bu ödem tam olarak nasıl oluyor herkesde kesin oluyor mu yoksa daha erken mi 🫠
10 gebeden 8inde görülüyormuş canım eğer ellerin ayakların ödemden şişerse parmaklarını hareket ettirirken elini yumruk yaparken gerildiğini hissedersin ya da parmak ucunla bastırdığında orası beyazlaşıp eski haline dönmesi uzun sürer çorap lastikleri iz yapar belki daha erkendir ama inşallah olmazz hiçbirimizde 🥹

Aaa sıpaya bak sen rahatına düşkünnn 😬💕 benimki hiç sabit durmuyor top gibi sertlik de sürekli yer değiştiriyor tekmelerin geldiği yer de 😂😂 nefes darlığım azaldı ama akşamları karnım aşağı doğru aşırı geriliyor aynı karnımızın ilk çıktığı zamanlardaki gibi rahim kasları çok geriliyor baya hızlı büyüyecek galiba 😳

Aaa sıpaya bak sen rahatına düşkünnn 😬💕 benimki hiç sabit durmuyor top gibi sertlik de sürekli yer değiştiriyor tekmelerin geldiği yer de 😂😂 nefes darlığım azaldı ama akşamları karnım aşağı doğru aşırı geriliyor aynı karnımızın ilk çıktığı zamanlardaki gibi rahim kasları çok geriliyor baya hızlı büyüyecek galiba 😳
Aynısı bende de basladı dün gece ne yöne yatsam uyuyamadım, kaburga agrısı nefes darlıgı dedim noluyoruz 😄 halada sırt agrım var magnezyumu icmiyodum bi kac gündür ictim bugün

Kızlar,
Öksürürken, hapşırırken böyle ıslaklık hissetme gibi durumlarınız oluyor mu? İlk gebeliğim bir de kasların böyle gevşek olması normal mi ki?

Aynısı bende de basladı dün gece ne yöne yatsam uyuyamadım, kaburga agrısı nefes darlıgı dedim noluyoruz 😄 halada sırt agrım var magnezyumu icmiyodum bi kac gündür ictim bugün
Ayyy valla o kadar iyi anlıyorum ki hamile yastığı bazen yukarı kayıyor sırtımı öyle bir ağrıtıyor ki söverek kenara çekiyorum onsuz hiiiçç rahat edemiyorum tekrar alıyorum magnezyum iyi geliyorsa ben de içeyim ya 🥺 multivitamine devam ettiğim için ekstra bir şey almıyordum 🙄

Back
X