• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar ben ilk hamilelikte hiç odem olmadı hiç şişmedim ama bunda bakalım neler olcak bana yüzüğümü sadece doğuma 10gun once daha takamamiştım son takışımdı düşünün🤣🤣🤣 şuanlık yüzüğüm hala olmakta 🙈
kız sen ilkinde kilo da almamışsın ne güzel sırlarını bize de söyleee 😬😬

• Komik
Reactions: Jou
kız sen ilkinde kilo da almamışsın ne güzel sırlarını bize de söyleee 😬😬
Tatlı yemedim karbon tüketmedim bol su içtim acmalar borekler pogacalar yemedim bunlardan ibaret oldu herşey ödemde olmayinca malum ama düzenli besleniyodum hep bu 2cide oglan beni doyurmuyo buyüzden aldım

Ayyy gerçeğim bu haftanın olayı bu desene😅 bir yandan diyorum ki endişe etme ayaklar aşağıda kafa yukarda riskli bir durum değil bir yandan ay öyle bir hissediyorum ki aayyy ayak çıkacak nerdeyse pıt diye içim bir garip oluyor çocuğum döner misin lütfen yanlardan vurman daha güzel diyorum umarım gece dönmüştür 🤣🤣🥰
Benim hafta da birkez oluyor son 3 haftadır bazen çok yukarıda bazen çok aşağıda büyüdükçe yerleri daralacak bu kadar rahat hareket edemeyecekler o yüzden tadını çıkarıyorlar herhalde 😁

Günaydınlar benim yüzükler de devam sıkıntı yok hafiften iz yapmaya başladı sadece o kadar 🙃 bu ödem tam olarak nasıl oluyor herkesde kesin oluyor mu yoksa daha erken mi 🫠
Eller ayaklar ve yüz şişiyor çok tuzlu yememek lazım herkeste olmuyor benim ilkinde olmadı bunda daha belli değil bakalım 🙂

Kızlar,
Bugün doktora gittim kontrolüm vardı. Bebek gayet iyi kilosu boyu ilk defa uyanıktı😂 doktor dedi hatta yaramazlık günü bugün içerde birşeyler yapıyor dedi😂
Şeker yüklemesi için ben hastalarıma diretmiyorum dedi ama yaptırmıcaksanızda diyet yaptırıyorum dedi bu diyetin içindede ekmek pirinç makarna patates yok meyve sınırlı günde 2 tane dedi yapabilir misin dedi. Dedim doktor hanım ben evden çok iş yerinde vakit geçiriyorum ve her gün bu yemeklerden yiyiyorum dedim oha sende ben sana güvenmiyorum şeker testini istiyorum senden dedi. Ne düşünüyorsunuz yarın sabahtan gidicem yaptırmaya.
Birde bebeğin kafası aşağıdaymış ama korkmana gerek yok rahim ağzın kapalı ve istirahatine dikkat etmeni istiyorum dedi.

Kızlar,
Bugün doktora gittim kontrolüm vardı. Bebek gayet iyi kilosu boyu ilk defa uyanıktı😂 doktor dedi hatta yaramazlık günü bugün içerde birşeyler yapıyor dedi😂
Şeker yüklemesi için ben hastalarıma diretmiyorum dedi ama yaptırmıcaksanızda diyet yaptırıyorum dedi bu diyetin içindede ekmek pirinç makarna patates yok meyve sınırlı günde 2 tane dedi yapabilir misin dedi. Dedim doktor hanım ben evden çok iş yerinde vakit geçiriyorum ve her gün bu yemeklerden yiyiyorum dedim oha sende ben sana güvenmiyorum şeker testini istiyorum senden dedi. Ne düşünüyorsunuz yarın sabahtan gidicem yaptırmaya.
Birde bebeğin kafası aşağıdaymış ama korkmana gerek yok rahim ağzın kapalı ve istirahatine dikkat etmeni istiyorum dedi.
elif bende yaptırdım şeker yüklemesi bir sorun yaşamadık çok şükür, şeker eğer varsa daha riskliymiş, doktor yapalım diyorsa yaptır derim , bir benim bebek de baş geliş bu haftalarda artık dönüyorlar pozisyon alıyorlar açılma sancı yoksa korkma dedi bana da doktorum

• Beğen
Reactions: Jou
Kızlar,
Canım ben yaptırılması taraftarıyım 💕

elif bende yaptırdım şeker yüklemesi bir sorun yaşamadık çok şükür, şeker eğer varsa daha riskliymiş, doktor yapalım diyorsa yaptır derim , bir benim bebek de baş geliş bu haftalarda artık dönüyorlar pozisyon alıyorlar açılma sancı yoksa korkma dedi bana da doktorum
Evet bende yaptırıcam yarın sabah aç karnına.
Bide şuan dikkat edemiyorum ben iş yerinde her gün onlardan var aç kalmamak adına azda olsa yiyiyorum yani bir sorun varsa en azındam dikkat ederim.
Senin mesajlarında okumuştum benim doktorda korkmana gerek yok dedi yarın B12 D vitamini magnezyumuma bakıcak ona göre ilaç verip seni rahatlatıcam dedi.
Bide seninde çişin çok geliyor mu baş aşağı ya.

Evet bende yaptırıcam yarın sabah aç karnına.
Bide şuan dikkat edemiyorum ben iş yerinde her gün onlardan var aç kalmamak adına azda olsa yiyiyorum yani bir sorun varsa en azındam dikkat ederim.
Senin mesajlarında okumuştum benim doktorda korkmana gerek yok dedi yarın B12 D vitamini magnezyumuma bakıcak ona göre ilaç verip seni rahatlatıcam dedi.
Bide seninde çişin çok geliyor mu baş aşağı ya.
benim idrar yolu enfeksiyonum oluyor sürekli yani idrarımı tam yapamıyorum hissediyorum , oda içerde kaldıkça enfeksiyon yapıyor, bebek baskıladığı için sanırım bu durum. bir de akşamları işte kasılıyor artık iyice. bütün gün oturuyoruz ya.. onun dışında bana pek zararı yok gibi :)

Bugün sağlık ocağına uğradım takip için,şeker yüklemesi sordum yapsam mı diye.Eğer yaptırmak istemezsen açlık-tokluk kan şekerine bakalım sadece dedi.şüpheli değilsin zaten çok gerek yok ama açlık-tokluk sağlık ocağında bakabiliriz dedi.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Back
X