• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ay o bana türkiyeden gelmişti kayınvalidem çamaşırcıdan almıştı o yüzden ben de bir daha alamıyorum ☹️ trendyolda da varr buraya gelme şansı varsa ☹️ moni’nin söylediği baby mom buranın trendyolunda varmışş şimdi ben buranın dolap uygulamasından (vinted) söyledim bir tane, gelsin eğer olmazsa baby mom’dan bir tane alırım tayt çok kurtarıcı ya
Ay 5 gun daha turkiyedeyim o zaman bakayim ben de camasircilara🥲 trendyoldan soylerim yetismez simdi🙄

Kizlar merhaba ben tam 27 haftalik oldum bebeğim normalde de fazla kıpırdamaz ama 2.3 gündür pek hareket etmiyor yani sanki hareketleri gucsuzleşti ben karnımı elleyince vuruyor sonra yine tik yok niye böyle ya
merhaba bernaaa hoşgeldin :) son adet tarihi yaşını ve cinsiyetini yazar mısın listeye ekleyeyim seni :) ayrıca bebek hareketleri bazen bu şekilde oluyor evet , bende de olmuştu

Ay 5 gun daha turkiyedeyim o zaman bakayim ben de camasircilara🥲 trendyoldan soylerim yetismez simdi🙄
Aaa süperr 😍 bir tane var yarın kargoya veren, şubeden teslim alıcam dersen yetişir belkii. Kv hiçbir yerde yok bir yerde buldum o da tek bedendi demişti XL almış kaç aydır giyiyorum ne dar ne bol hep rahattı valla giymeye de devam ederim heralde inşallah sen de bulursun 😍

Doguma kadar böyle olursa ben yandım 😄
Toptan yandık 😬😬 bende bir de bahar alerjisi var hapşırmaya başladım bile burnum tıkalıyken nefes alamıyorum bu sene ilaç da yok hadi bakalımmm 😂 ağrılar için yogaya bir şans ver bak yorulmadan nefes nefese kalmadan yapılabilcek daha iyi bir şey bilmiyorummm

Toptan yandık 😬😬 bende bir de bahar alerjisi var hapşırmaya başladım bile burnum tıkalıyken nefes alamıyorum bu sene ilaç da yok hadi bakalımmm 😂 ağrılar için yogaya bir şans ver bak yorulmadan nefes nefese kalmadan yapılabilcek daha iyi bir şey bilmiyorummm
Yoga icin video mu kullanıyorsun canım önerdigin bi sey var mı oturdugum bölgede arabasız genelde uzak bu tarz yerler takip ettign biri var mı

Yoga icin video mu kullanıyorsun canım önerdigin bi sey var mı oturdugum bölgede arabasız genelde uzak bu tarz yerler takip ettign biri var mı
Ben sadece Elvin ile Yoga kanalıyla yapıyorum başkasına ısınamıyorum 🙈 onda da özellikle hamileler için video yok ama bir tane buldum hepsi yapabileceğimiz hareketler aşağıya koyuyorumm
ben bu hareketlerden sevdiklerimi ezberlediklerimi tamamen kafama göre sıralamasız yapıyorum günün sonunda açma germe egzersizi yapmış oluyorum aslında. Esnek olmadığım yerde zorlamıyorum asla. Yorulursam sıkılırsam bırakıyorum bir de çook yavaş yapmak gerekiyor sanki ağır çekimdeymiş gibi hareketlerle 😬 bak bu video tam sırt ve kaburga ağrılarınaaa

Ben sadece Elvin ile Yoga kanalıyla yapıyorum başkasına ısınamıyorum 🙈 onda da özellikle hamileler için video yok ama bir tane buldum hepsi yapabileceğimiz hareketler aşağıya koyuyorumm
ben bu hareketlerden sevdiklerimi ezberlediklerimi tamamen kafama göre sıralamasız yapıyorum günün sonunda açma germe egzersizi yapmış oluyorum aslında. Esnek olmadığım yerde zorlamıyorum asla. Yorulursam sıkılırsam bırakıyorum bir de çook yavaş yapmak gerekiyor sanki ağır çekimdeymiş gibi hareketlerle 😬 bak bu video tam sırt ve kaburga ağrılarınaaa

Az önce yaptım bi tane gebbe kanalının 3. Trimester 1. Video olanı psikolojik mi bilmiyorum ama iyi hissettim 😄 bunu da denerim teşekkür ederim canım

takviyeleri kullan canım , ben kullandığım halde b12 düşük çıktı bugün iğne verdi doktorum . bebeklerimiz hızlı kilo alma sürecine girdi normal olarak değerlerimiz oynuyor
ilaçları ihmal ediyorum yaa inşallah bir sorun yaşamam daha da dikkat edicem , birde 2 gündür göğsümden mideme doğru bir yanma var sanırım reflü gibi birşey

Back
X