- 25 Ağustos 2019
- 62.406
- 119.744
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #11.181
Hahahaha hepiniz mayıs sonida doğuru verirsinizz inşaallahh bende haziran 3 üne 6sına ayarlarımsen bizi bi doğurttur aşkım ondan sonra arkamızdan gelirsin :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaha hepiniz mayıs sonida doğuru verirsinizz inşaallahh bende haziran 3 üne 6sına ayarlarımsen bizi bi doğurttur aşkım ondan sonra arkamızdan gelirsin :)
Hahahahahahahah o popiş ısırılmaz mııKızımın popişi büyük sanırım biraz başka bir açıklaması yok![]()
Sağlıkla gelsin de vericem herkese ısırsınlarHahahahahahahah o popiş ısırılmaz mıı![]()
100 Günden aşağı da düştük zaten , ayyyy heyecanlanıyoruuuumFarkında mısınız, tekli haftalara inmemize cok az kaldıhele sezaryen olacaklara… ben mesela sezaryen düsünüyorum ve istiyorum 11 hafta gibi bi sürem kaldı her sey planlanan gibi giderse
![]()
Olsun canımm sağlıkla gelsinde bi kac haftaya premature olur geçer sende o gelene kadar dinlenmiş olursunAranızda en erken ben doğuracağım gibi duruyor susuz bebekleri 34 te alıyorlarmış 6 hafta kalmış şaka gibi…
alırlarsa da korkma ciğer geliştirici başlarlar duruma göre hemen zaten :) kilosuda uygun olldu mu hemencecik toparlar Allah'ın izniyleAranızda en erken ben doğuracağım gibi duruyor susuz bebekleri 34 te alıyorlarmış 6 hafta kalmış şaka gibi…
Ahahahahah yok yok belli hem güzel hem güzel olduğunun farkında yan yan nasıl gülüyor şimdiden diyor ki anne baba yandınızzzYaa sorma eşimle baktıkca fotoğrafa sanki büyümüste kücülmüs gibi birini görüyoruz acaba dedim cocuk bizim diye mi bize öyle geliyor ama baksana sen de aynı seyi dedin poz vermis gibi resmen anasına cekmis yavrum bende fotojenigimdir hfjfjfjfjjd![]()
Yaa canımsın hepimizinki minnak ve cok güzelAhahahahah yok yok belli hem güzel hem güzel olduğunun farkında yan yan nasıl gülüyor şimdiden diyor ki anne baba yandınızzz![]()
Bizde 26. Haftadayiz27.haftadayız biz. Siz? Aynen izne ayrılınca oruç, ibadet, temizlik hep beni bekliyor. Çalışmak ve ev işleri birlikte çok zor hele ki ramazanda
maşallahh :) sağlıkla gelsin inşallahBen de bugün doktora gittim gerçi pimpirikli olduğum için ve daha önce bir kaybım olduğu için her hafta gidiyorum adam bıktı benden24 haftalık olduk 700 gr olmak üzere dedi. Geçen hafta 470 grdı baya büyümüş ben de bu hafta karnımı büyümüş ve ağırlaşmış hissediyorum bel ve sırt ağrılarım başladı.
Doğum zamanı 1 temmuz gözüküyor 1 hafta öncesinde alırız dedi. Bayrama denk gelse bile burdayım dedi.
Hem tüp bebek olduğu için hem de çok kaygılı bir yapım olduğu için sanırım sezaryen olacağım![]()
AyyyyYaa canımsın hepimizinki minnak ve cok güzelkavusmayı hem cok istiyorum hem de arada diyorum nasıl olacak bakabilecek miyim bi panik sarıyor sonra diyorum niye bakamayayım böyle bi döngü içerisindeyim ❤
hepimizin süreci sağlıkla ilerlesin hem öncesinde hem sonrasında
![]()
böyle yumuk yumuk derisi soyulmuş elleri , avuçlarını öpeceğiz mis kokulu dimiii :) oyyy çok heyecanlıAyyyyben de durup durup yanımda uyuduğunu koynumda emdiğini gözlerime baktığını hayal ediyorum gerçek olacağına inanamıyorum sonra kaygılar başlıyor tabii ki
inşallah dediğin gibi her şey yolunda ilerlerse sağlıkla kucağımıza aldıktan sonra her türlü zorluğun üstesinden geleceğimize eminim hatta zorlanıcağım için heyecanlıyım ben
kendimizin en güçlü versiyonunu göreceğiz, şimdi sorun sandıklarımız vız gelecek
vay be ben neymişim dediğimiz günlereeee inşallah
![]()
Ay inşallahhhhböyle yumuk yumuk derisi soyulmuş elleri , avuçlarını öpeceğiz mis kokulu dimiii :) oyyy çok heyecanlı
böyle yumuk yumuk derisi soyulmuş elleri , avuçlarını öpeceğiz mis kokulu dimiii :) oyyy çok heyecanlı
Banyo yaptırdıktan sonrakiii haliAyyyyben de durup durup yanımda uyuduğunu koynumda emdiğini gözlerime baktığını hayal ediyorum gerçek olacağına inanamıyorum sonra kaygılar başlıyor tabii ki
inşallah dediğin gibi her şey yolunda ilerlerse sağlıkla kucağımıza aldıktan sonra her türlü zorluğun üstesinden geleceğimize eminim hatta zorlanıcağım için heyecanlıyım ben
kendimizin en güçlü versiyonunu göreceğiz, şimdi sorun sandıklarımız vız gelecek
vay be ben neymişim dediğimiz günlereeee inşallah
![]()
uğruna her türlü cefa çekilirBanyo yaptırdıktan sonrakiii hali![]()