• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
26. Haftasını geçirmis tecrübeli anneler 🌸 bu haftalarda sızlama oldu mu hiç sizde bide hafiften ağrı böyle adet olacakmış gibi bir değişim döngüsü mu aceba yoksa korkmalı miyim bana birşey diyin hele 🙃
Ne gibi sızlama kuzu regl ağrısı gibi oluyosa normal regl haftalara girdiysen

Ne gibi sızlama kuzu regl ağrısı gibi oluyosa normal regl haftalara girdiysen
Aaaa evet 11-13 arası oluyordu hatta en son 13 Eylül'de olmuştum işte ondan mı dersin aynen regl ağrısı gibi rahimde böyle sızlama olur ya hafiften göbek altında ağrı olur öyle akşam uzeri oldu birşey yoktu ama kalmadı sanki şimdi rahim falan mı genişliyor 3. Trimester doğru gidiyorum değişkenlik mi oluyor bilemedim bu gebelik ne kadar farklı birşey ya 🤷🏻‍♀️

• Beğen
Reactions: Jou
Ayyy jou bende aynı sırtım koptu yemek yağ bulaşıkları yıka et. İşten geldim oturmadan mutfağa girdim.
Ay bide iştrn geldiğin gibi mutfağa girişmek var allah yardımcın olsun inşaallahh ya nezaman çıkıyorsun izne peki

Aaaa evet 11-13 arası oluyordu hatta en son 13 Eylül'de olmuştum işte ondan mı dersin aynen regl ağrısı gibi rahimde böyle sızlama olur ya hafiften göbek altında ağrı olur öyle akşam uzeri oldu birşey yoktu ama kalmadı sanki şimdi rahim falan mı genişliyor 3. Trimester doğru gidiyorum değişkenlik mi oluyor bilemedim bu gebelik ne kadar farklı birşey ya 🤷🏻‍♀️
Öyle oluyorr benimde bianda vuruyorr sonra geçiyorr tabii 😘😘 hamilelikte regliden kurtuluyoruz gene ağrısı bizi bırakmay🤣🤣

Öyle oluyorr benimde bianda vuruyorr sonra geçiyorr tabii 😘😘 hamilelikte regliden kurtuluyoruz gene ağrısı bizi bırakmay🤣🤣
Kız unutmuşum ya ben bu ağrıyi eksikliğini de hiç aramıyordum yani tabi yerine daha farklı ağrılar falan geldi ama yani bunu hiç özlememisim 🤣 ay normaldir diyorsun dimi joucum 🥹

• Komik
Kız unutmuşum ya ben bu ağrıyi eksikliğini de hiç aramıyordum yani tabi yerine daha farklı ağrılar falan geldi ama yani bunu hiç özlememisim 🤣 ay normaldir diyorsun dimi joucum 🥹
Evettt yaaa hamilelik çok farklı ve farklı ağrılar oluyorrr bende hiç özlemedim.ne yalan söyleyeyimm ama 40 gün bizi bekliyo🤣🤣 normall siddetli olmadığı sürece😘

Normal canım benim ilkide normal bişey çıkmasa normal olacak Allah'ın izniyle 🤲
Maşallah. Normal doğum sancısı nasıl oluyor biraz tarif eder misin? 🫠 Ben de normal doğum yapmak istiyorum inşallah hayırlısıyla. Doğum sancısı nereye vuruyor bele mi kasığa mı karına mı?

Son düzenleme:
Ay bide iştrn geldiğin gibi mutfağa girişmek var allah yardımcın olsun inşaallahh ya nezaman çıkıyorsun izne peki
Evett jouuu
Allah nasip ederde o haftaları görürsek 26 nisanda tam 32 haftalık oluyoruz o zaman izne çıkıcam.

• Muhteşem
Yaaaa bizim fabrika manisaya taşınma bi durumu varrr kızzz 🤣🤣 2 sene önce vardı deprem araya girince vazgectiler gene bi konusma var tabii belli değell bende çerkezköy/tekirdağ
Ayy bir de taşınıyormuş gerçek hayatta arkadaş oluruz bebişlerimizi de kanki yaparız hahahah😁 hakkınızda hayırlısı olsun canıım 🤲🏻💛

• Muhteşem
Ayy bir de taşınıyormuş gerçek hayatta arkadaş oluruz bebişlerimizi de kanki yaparız hahahah😁 hakkınızda hayırlısı olsun canıım 🤲🏻💛
Hahahaha evettt bakalımm mecbur bizde peşine 🤗🤗 konusma varmış ama genede illede orası sanayide olcakmış izmirle manisa arası biyerde

Back
X