• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Biz daha küçüğüz 🥰 24+3 bugün ama dün kontrolüm vardı 3 hafta önden gidiyormuş kilosu ve boyu maşallah 🧿 27 haftalık görünüyor dedi. Şimdiden 1050 Gr olmuş bile tostik 😍 abisi de öyleydi, o yüzden 35.hafta doğmuştu. Bunu da erken almayı planlıyor doktorum iğne yaptığım için sancı erken gelirse riskli olur diye. Sağlıkla alalım kucağımıza, biraz sabırsızlanmaya başladım ben 🤭
kan sulandırıcı mı kullanıyorsun random? maşallah bebeğine bu arada :)

Kızlar sürekli gogsumun altında şiddetli ağrı var,arada geçiyor.bazen dayanamiyorum ağrısına niye böyle oluyor.var mi benim gibi bu ağrıyı ceken
Kemikte mi yoksa göğsünün alt kısmında damarlarda falan mı hissediyorsun?

Ben de geçen hafta idrar tahlili yaptırdım protein eser çıktı ve enfeksiyon da çıktı lökosit +3 diyordu negatif yerine. Doktorum idrar kültürü de istedi orada üreme olmayınca ilaç kullanmaya hiç gerek yok bol su tüket dedi. Bol su için siz de korkmayın ☺️
bugün doktorumun bulundugu hastanede testi yeniledim negatif cıktı her hastanede farklı

Ne dalga geçermiş gibi konuşuyorsunuz sordunuz söyledim çok merak ediyorsanız açın you tube bakın herkesin aynı olmuyor
Niye fevri bir çıkış yaptınız anlamadım. Arkadaşta hatırlamadığınız için hadi ya demiş ne var bunda.
Ortamın huzurunu bozmayın lütfen sakin kalmaya çalışın.

Kızlar bir iki gündür çok başım ağrıyor, hamilelikten önce hiç bu kadar baş ağrısı yaşamıyordum. Burnum akşamları çok tıkanıyor rahat nefes alamıyorum ona bağlıyorum ama siz bu durumlarda ne yapıyorsunuz

• Beğen
Reactions: Jou
Niye fevri bir çıkış yaptınız anlamadım. Arkadaşta hatırlamadığınız için hadi ya demiş ne var bunda.
Ortamın huzurunu bozmayın lütfen sakin kalmaya çalışın.
Size de dalga geçmiş gibi gelmedi mi siz olsanız ne tepki verirdiniz kimse ortamın huzurunu bozmuyor hassasiz hepimiz biraz daha kibar soyleyebilirdi değil mi

Biz daha küçüğüz 🥰 24+3 bugün ama dün kontrolüm vardı 3 hafta önden gidiyormuş kilosu ve boyu maşallah 🧿 27 haftalık görünüyor dedi. Şimdiden 1050 Gr olmuş bile tostik 😍 abisi de öyleydi, o yüzden 35.hafta doğmuştu. Bunu da erken almayı planlıyor doktorum iğne yaptığım için sancı erken gelirse riskli olur diye. Sağlıkla alalım kucağımıza, biraz sabırsızlanmaya başladım ben 🤭
Aayyy çokgüzel maşaallahhh kızzzz benimkide 1hafta önden seninki maşaallahhh kilosuna bi bu haftalıkta basmış erken den ameliyata uğurlarız seni🤭🤭 benim kızımda 1hafta önden gidiyodu oda öyle 36 haftalıkken doğdu sezaryen

Kızlar bir iki gündür çok başım ağrıyor, hamilelikten önce hiç bu kadar baş ağrısı yaşamıyordum. Burnum akşamları çok tıkanıyor rahat nefes alamıyorum ona bağlıyorum ama siz bu durumlarda ne yapıyorsunuz
Benimde oluyo bazen canım normal hormonlar gelişiyo burnumda tıkalı oda yapıyo benim

Size de dalga geçmiş gibi gelmedi mi siz olsanız ne tepki verirdiniz kimse ortamın huzurunu bozmuyor hassasiz hepimiz biraz daha kibar soyleyebilirdi değil mi
Bana da dalga geçmiş gibi gelmedi hadi yaa öyle mi bilmiyordum anlamında şaşırmış gibi geldi ama dediğiniz gibi hassas dönemde olduğumuzdan hepimiz siz yanlış anlamış olabilirsiniz

Back
X