- 25 Ağustos 2019
- 62.412
- 119.758
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #11.361
DUymadım öyle ağrı ama çok sık olursa diye düşündümSürekli değil ara ara oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DUymadım öyle ağrı ama çok sık olursa diye düşündümSürekli değil ara ara oluyor.
Doktora gittim bugun suyun fazla dedi çok korkuyorum lütfen dua edin,inşallah kötü bişey değildir.yarin şeker yüklemesi yaptiracagimDUymadım öyle ağrı ama çok sık olursa diye düşündüm
Ay sırt bel baş derken ne yapacağız jouu, ilerleyen haftalarda herşey daha da zorlaşacak diye de korkular başladı bendeBenimde oluyo bazen canım normal hormonlar gelişiyo burnumda tıkalı oda yapıyo benim
Ya neyse boşverinValla bana dalga geçmiş gibi gelmedi ya. Siz nasıl öyle algıladınız şaşırdım.
O hic belli olmuyoryaa bide ağırlaşıyoruzzAy sırt bel baş derken ne yapacağız jouu, ilerleyen haftalarda herşey daha da zorlaşacak diye de korkular başladı bende![]()
Aaa yokk zamanla düzene giricek benimde kızımda öyleydii bana dedi dr ki çok mu su içiyorsun diye 2.5 litre hergün hep içerdim ben sonra azaltınca düzene girdii korkma yani su içme bi süre fazla 1 ayda girer düzeneDoktora gittim bugun suyun fazla dedi çok korkuyorum lütfen dua edin,inşallah kötü bişey değildir.yarin şeker yüklemesi yaptiracagim
Dediğiniz gibi yanlış anlamış olabilirimBana da dalga geçmiş gibi gelmedi hadi yaa öyle mi bilmiyordum anlamında şaşırmış gibi geldi ama dediğiniz gibi hassas dönemde olduğumuzdan hepimiz siz yanlış anlamış olabilirsiniz
İnşallah canim ya çok korkuttu beni,bebekte sıkıntı olabilir falan dedi.Aaa yokk zamanla düzene giricek benimde kızımda öyleydii bana dedi dr ki çok mu su içiyorsun diye 2.5 litre hergün hep içerdim ben sonra azaltınca düzene girdii korkma yani su içme bi süre fazla 1 ayda girer düzene
Öyle bi sıkintı varsa seker yüklemede sorun olmuyomuki benimkide düzene girmese belki öyle derdi banada bana öyle dememiştiİnşallah canim ya çok korkuttu beni,bebekte sıkıntı olabilir falan dedi.
Süt üretmeye mi başladın acaba. Ben hiç farketmedim öyle bir ağrı kendimdeKemikte değil sanki böyle damarlarda oluyor.
İlk gebeligimde de ara ara oluyodu.sanirim rahim büyümesinden kaburgalarima ağrı yapıyor.Süt üretmeye mi başladın acaba. Ben hiç farketmedim öyle bir ağrı kendimde![]()
Ben aslında şeker yuklemesi yaptırmak istemiyordum çoğu doktor önermiyor.bu gittiğim doktor kendi doktorum değil ilaç yazdırmak için gitmiştim bu seferlik.daha önceki aylarda doktorum suyun fazlalığından falan hiç bahsetmedi.Öyle bi sıkintı varsa seker yüklemede sorun olmuyomuki benimkide düzene girmese belki öyle derdi banada bana öyle dememişti
Durum karışık olmuş baya yaa suyun fazla deyip üstüne seker yüklemesi olunca benide korku sardı çunkü ondan sordum hani kendi doktorunmu dedi diye neden degiştirdinki ilk gittiğin doktorun iyi değilmiydiBen aslında şeker yuklemesi yaptırmak istemiyordum çoğu doktor önermiyor.bu gittiğim doktor kendi doktorum değil ilaç yazdırmak için gitmiştim bu seferlik.daha önceki aylarda doktorum suyun fazlalığından falan hiç bahsetmedi.
Doktorum çok iyiydi ilacım bitmişti,kendi doktorumdan randevu alamadım.ilac için devlet Hastanesi'ne gittim yoksa kendi doktorumdan çok memnunumDurum karışık olmuş baya yaa suyun fazla deyip üstüne seker yüklemesi olunca benide korku sardı çunkü ondan sordum hani kendi doktorunmu dedi diye neden degiştirdinki ilk gittiğin doktorun iyi değilmiydi
Hee anladım şimdi canımm Ozaman seker yüklemesini kim dedi sana kuzumm hani yap diyeDoktorum çok iyiydi ilacım bitmişti,kendi doktorumdan randevu alamadım.ilac için devlet Hastanesi'ne gittim yoksa kendi doktorumdan çok memnunum
Evet su fazlalığı şeker belirtisi olabiliyor. Benim de suyum fazlaydı, şekerden şüphelendi. Tarama yaptı, sıkıntı çıkmadı.Doktora gittim bugun suyun fazla dedi çok korkuyorum lütfen dua edin,inşallah kötü bişey değildir.yarin şeker yüklemesi yaptiracagim
Vallaha benim eski dr öyle demistiEvet su fazlalığı şeker belirtisi olabiliyor. Benim de suyum fazlaydı, şekerden şüphelendi. Tarama yaptı, sıkıntı çıkmadı.
Jou yalnızca çok su içmenin bir sonucu değil, az su içmek yanlış bir çözüm olur.
Dalga geçilme ibaresi yok gerçekNe dalga geçermiş gibi konuşuyorsunuz sordunuz söyledim çok merak ediyorsanız açın you tube bakın herkesin aynı olmuyor
Canımmm sonuçlar sistemde göremiyorum doktorun yanına girdiğimde son tahlilin çıkmamış ama bir sorun gözükmüyor demişti ilk 2 kan tahlilinde, bir de idrarda çok az enfeksiyon görünmüş onun için ilaç yazdı ona başlıcam ama şekerle alakalı bir sorun çıkmadı çok şüküraklimseyyah canım naptınn ne çıktı
Oohh süperr dedim ben hiç yok gibiydi sende rahatladın bi küçük te olsa oluyo o enfeksiyon uzamadan oda gider mikrop üstüne boyna su içip işemen dileğiylee mikrop söküp gitsinCanımmm sonuçlar sistemde göremiyorum doktorun yanına girdiğimde son tahlilin çıkmamış ama bir sorun gözükmüyor demişti ilk 2 kan tahlilinde, bir de idrarda çok az enfeksiyon görünmüş onun için ilaç yazdı ona başlıcam ama şekerle alakalı bir sorun çıkmadı çok şükür