• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Benim doktorum az pimpirik havva :) bağladı bi görelim dedi, iyi çıktı çok şükür, ama çok komikti tam buluyorlar kalp atışını hooop kaçıyor benim kız haydiii bi daha buluyorlar :halay: çok yaramaz dediler kızıma :KK49:
Hahahahah tam cihazın olduğu yere vuruyordu benimki de bu neymiş der gibi 😂😂 ama seninki detaylıda da uğraştırmıştı dimi bence yaramaz değil çok şakacı olacak hep güldürecek siziii 😂😂❤️❤️

Benimki de yüksek ihtimal ikizler olacak 😄 boğa erken oluyor doğum için. İkizler erkeğini biliyorum abimden ama kızı bilmiyorum. Nasıl ikizler kızlarıı? 😂😂
Kızz dışarıyı çok seviyorr özgür olmak istiyo hic elimizden tutmazz ikizleri cok abartan var genelde ama okadar da berbat bi ikizler değil yanii ben memnunumm herzamanki olmasi gereken çocuk yani evi hic sevmez kalabalık ortamdan sıkılıyor mesela öyle yanii

Ama erkeği bilmiyorumm 🥲🥲 babamda ikizlerdi ama pek bilmem huyunu çok yasamadığım için babamla

kızlar kontrolden geldim şimdi , fıstıkım iyi çok şükür, ilk defa nstye bağlandım kalp atışıyla birlikte, çok duygulandım :) kalp atışları iyi sancı da çıkmadı çok şükür, 2 hafta sonraya kontrol verdi doktorum :emir_bebek: Rabbim hep iyi olduklarının haberini aldırsın inşallah
Çok şık canım Kaç haftalıkdin sen canım nst için soruyorum

kızlar kontrolden geldim şimdi , fıstıkım iyi çok şükür, ilk defa nstye bağlandım kalp atışıyla birlikte, çok duygulandım :) kalp atışları iyi sancı da çıkmadı çok şükür, 2 hafta sonraya kontrol verdi doktorum :emir_bebek: Rabbim hep iyi olduklarının haberini aldırsın inşallah
Şükür yazmak istedim 😁

Kızz dışarıyı çok seviyorr özgür olmak istiyo hic elimizden tutmazz ikizleri cok abartan var genelde ama okadar da berbat bi ikizler değil yanii ben memnunumm herzamanki olmasi gereken çocuk yani evi hic sevmez kalabalık ortamdan sıkılıyor mesela öyle yanii

Ama erkeği bilmiyorumm 🥲🥲 babamda ikizlerdi ama pek bilmem huyunu çok yasamadığım için babamla
Yaa ne güzel 🥰 bol bol dışarılarda olucaz o zamann bebişim sayesinde 💕🥹🥰

İkizler erkeği abim mesela evcimen, sakin, biraz kararsız, ama aşırı zeki ve işinde başarılı 💕

Babanı kayıp mı ettin? Öyleyse mekanı cennet olsun inşallah 🙏🏻

• Muhteşem
Reactions: Jou
Yaa ne güzel 🥰 bol bol dışarılarda olucaz o zamann bebişim sayesinde 💕🥹🥰

İkizler erkeği abim mesela evcimen, sakin, biraz kararsız, ama aşırı zeki ve işinde başarılı 💕

Babanı kayıp mı ettin? Öyleyse mekanı cennet olsun inşallah 🙏🏻
Heeehh heleki cok zekidir kızımda bazı ikizleri taşıyo tabii dinliyo söz de dinliyo beni hep şuan sendrom başına vurdu herşeye ağlak🤣🤣

Evett bitanem 6 yaşındayken babam yatalak oldu 15 yaşıma kadar yaşadı oyle rahmetine kavuştu pek birsey yasayamadım yanii sağol canım.benim

Ayyy resmen Nst'ye girecek zamanlara geldik kızzzlar. Sona doğru yaklaşıyoruz farkında mısınız, hem hamileliğime tam doyamadım. Hem de bir an önce kızımı kucağıma almak istiyorum...🥹💛
Ayy ben coraplarini seviyorum ve hep kiyafetlerine bakinca gozlerim doluyo baya aglamaya basliyorum normal mi🥹🥹

Heeehh heleki cok zekidir kızımda bazı ikizleri taşıyo tabii dinliyo söz de dinliyo beni hep şuan sendrom başına vurdu herşeye ağlak🤣🤣

Evett bitanem 6 yaşındayken babam yatalak oldu 15 yaşıma kadar yaşadı oyle rahmetine kavuştu pek birsey yasayamadım yanii sağol canım.benim
Allah rahmetceylesin mekanı cennet olsun inşallah canim. Çok üzüldüm Rabbım sizlere hayırlı ömür versin inşallah

günaydın kuzumm doktorun gerek yok diyorsa endişelenme, ilaçlarna şükret ayrıııcaaaa :) bende enox iğne , gynoferon demir, ocean multivitamin , adalat kasılma önleyici, tiroid ilacı kullanıyorum . hayatım boyunca bu kadar ilaç kullanmadım :anneadayı: ama canı sağolsun bu güzellikleriiiin
Oyy oyy doğru söylüyorsunnn sağlıklacakla gelsin bebeklerimizzz🙏

Slm hanımlar cinsiyet tahmini yapabileniniz varmı acaba 13+6 günlüğüz doktorumuz hiç bir şey söylemedi tek dediği pipi göremiyorum iki hafta sonra tekrar gel kelimesi oldu çok merak ediyorum ısrar ettim ama söylemedi

Eklentiler

• IMG-20240314-WA0002.webp
    IMG-20240314-WA0002.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar iyi akşamlar, bugün akşamüstü bir halsizlik ağırlık Çöktü baş ağrısı vs. İşteydim eve geldim afedersiniz WC ye girdim çok açık renk bir idrar oldu ve bu saate kadar bebeğin hareketleri oldukça hareketli vajinaya da ara ara baskı hissediyorum, bunları yaşayan var mı acaba büyüdüğünden mi oluyor yoksa erken doğum belirtisi olabilir mi tedirgin oldum ama çok bir belirti olmadan da kimseyi de kendimi de telaşlandırmak istemiyorum bu tarz şeyler yaşayan var mı acaba 28 inci haftadayım bu arada

Kızlar iyi akşamlar, bugün akşamüstü bir halsizlik ağırlık Çöktü baş ağrısı vs. İşteydim eve geldim afedersiniz WC ye girdim çok açık renk bir idrar oldu ve bu saate kadar bebeğin hareketleri oldukça hareketli vajinaya da ara ara baskı hissediyorum, bunları yaşayan var mı acaba büyüdüğünden mi oluyor yoksa erken doğum belirtisi olabilir mi tedirgin oldum ama çok bir belirti olmadan da kimseyi de kendimi de telaşlandırmak istemiyorum bu tarz şeyler yaşayan var mı acaba 28 inci haftadayım bu arada
Nasıl açık renk bi idrar çok su içtiğindende olabilir belkii canım hareketliyse birseyi yoktur demekktir canım içini ferah tut 😌 o baskı ayakları durmayan bi baskı dırr 😊 arada zorlayacak bile

Slm hanımlar cinsiyet tahmini yapabileniniz varmı acaba 13+6 günlüğüz doktorumuz hiç bir şey söylemedi tek dediği pipi göremiyorum iki hafta sonra tekrar gel kelimesi oldu çok merak ediyorum ısrar ettim ama söylemedi
Canım gördüğümde ben kiz hissettim ama bilemedim rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin😌

Kizlar ben genelde sirt ustu yatarak kitap okuyordum telefona bakiyordum son trimester de sirt ustu yatılmaması gerekiyormus endişe duydum acaba zarar vermis miyimdir diye sizler hep yan mi yatiyorsunuz :(

• Beğen
Reactions: Jou
Kizlar ben genelde sirt ustu yatarak kitap okuyordum telefona bakiyordum son trimester de sirt ustu yatılmaması gerekiyormus endişe duydum acaba zarar vermis miyimdir diye sizler hep yan mi yatiyorsunuz :KK43:
canımm endişelenme o dedikleri uzun saatlerce uyurken mesela bazılarının alışkanlığı sırt üstü yatmak ya onun bırakılması için yoksa illa ki yatılıyor, sırt üstü yatınca annenin tansiyonu mu düşüyormuş ne hamilelikte korkma bebeğin hareketli ise doktor da bir sıkıntı görmediyse hiçç bir sorun yoktur😊

Back
X