• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Heeehh heleki cok zekidir kızımda bazı ikizleri taşıyo tabii dinliyo söz de dinliyo beni hep şuan sendrom başına vurdu herşeye ağlak🤣🤣

Evett bitanem 6 yaşındayken babam yatalak oldu 15 yaşıma kadar yaşadı oyle rahmetine kavuştu pek birsey yasayamadım yanii sağol canım.benim
canım jou , başın sağolsun Allah rahmet eylesin babacağına

• Amin
Reactions: Jou
Kızlar iyi akşamlar, bugün akşamüstü bir halsizlik ağırlık Çöktü baş ağrısı vs. İşteydim eve geldim afedersiniz WC ye girdim çok açık renk bir idrar oldu ve bu saate kadar bebeğin hareketleri oldukça hareketli vajinaya da ara ara baskı hissediyorum, bunları yaşayan var mı acaba büyüdüğünden mi oluyor yoksa erken doğum belirtisi olabilir mi tedirgin oldum ama çok bir belirti olmadan da kimseyi de kendimi de telaşlandırmak istemiyorum bu tarz şeyler yaşayan var mı acaba 28 inci haftadayım bu arada
düzenli bir kasılma, ağrı , kanama yoksa korkma der hep doktorum, ağrılar baskılar çok normalmiş artık lalecim

Kizlar ben genelde sirt ustu yatarak kitap okuyordum telefona bakiyordum son trimester de sirt ustu yatılmaması gerekiyormus endişe duydum acaba zarar vermis miyimdir diye sizler hep yan mi yatiyorsunuz :KK43:
bunu özellikle sordum doktoruma, canın nasıl istiyorsa öyle yat dedi :) ama ben mesela soluma yada sağıma yattığımda kızımın hareketlerini daha kolay hissediyorum gibi geliyor :) yinede geceleri bi uyanıyorum bazen sırtüstü yatmışım :)

Kizlar ben genelde sirt ustu yatarak kitap okuyordum telefona bakiyordum son trimester de sirt ustu yatılmaması gerekiyormus endişe duydum acaba zarar vermis miyimdir diye sizler hep yan mi yatiyorsunuz :KK43:
Yok canımm öyle hemen zarar olmazz kii allah korusun tabiikide benimde srada geliyo sırt üstü uzanmaya ama nefesim kesilince yana geçiyorum yanii hep yan yatıyoruz bundan sonra çokçok dikkat etmek gerekir 😘

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım o seni izliyordur torunlarını da görüyordur canım üzme kendini
Sağol canım benim

Öylee tabii ben anneme cinsiyeti haber veremeden sabah görmüş 2 amcamda vefatlı aynı hastalıktan oldu bi amcamla babam anneme koşa koşa gelmişler erkek olcak diye erkek bekliyolarmış güya 🤣🤣🤣

Ayy ben coraplarini seviyorum ve hep kiyafetlerine bakinca gozlerim doluyo baya aglamaya basliyorum normal mi🥹🥹
Normalll olmaz mıı, çok acaip bişi gerçekten. Ben de bi sallanan kuğu aldım, o geldiği gün oturdum kaldım gözlerim doldu. Odanın önünden geçerken bile kitlenip kalıyorum. Çok bebek çokk kızz bişi 😍🥰 6 aylık olup sallanırken falan gözümün önüne geliyor

Eklentiler

• IMG_3123.webp
    IMG_3123.webp
    68 KB · Görüntüleme: 58
Normalll olmaz mıı, çok acaip bişi gerçekten. Ben de bi sallanan kuğu aldım, o geldiği gün oturdum kaldım gözlerim doldu. Odanın önünden geçerken bile kitlenip kalıyorum. Çok bebek çokk kızz bişi 😍🥰 6 aylık olup sallanırken falan gözümün önüne geliyor
Benim kizım da çok kullandı hala oturur sallanır kendince🤣

Yaaa di mii instagramda gördüm bebişler gerçekten seviyorlarmışş 🥰 bak tekrar onaylanmış olduu sayende. Aşırı minnoş görünüyorlar üstünde yaa ♥️ kafayı yemelikk :KK54:
Ooyyy oyyy cokgüzel günlerrr bazen diyorum kızım keşke şuan da bebek kalsa öyle güzel zamanlarmışkii tadını çıkarın cidden

Nasıl açık renk bi idrar çok su içtiğindende olabilir belkii canım hareketliyse birseyi yoktur demekktir canım içini ferah tut 😌 o baskı ayakları durmayan bi baskı dırr 😊 arada zorlayacak bile
gerçekten o kadar çok korktum ki hiç bu kadar hareket ve baskı hissetmemiştim bu zamana kadar birde ilk gebeliğim olduğu için tecrübem yok erken doğumdan başka aklıma birşey gelmedi , youtube da bir doktor var jinekolog kaan bey onun videosu denk geldi biraz olsun rahatladım sonra alıştım bütün gece tekme yedim bir çıksın inşallah ısırcam o ayakları

• Muhteşem
Reactions: Jou
düzenli bir kasılma, ağrı , kanama yoksa korkma der hep doktorum, ağrılar baskılar çok normalmiş artık lalecim
öyleymiş canım , ama ilk gebeliğim olduğu için çok korktum kendi kendimi sakinleştirmeye çalıştım videolar izledim birde daha hazırlıklarım bitmedi telaşlandım napıcam diye

gerçekten o kadar çok korktum ki hiç bu kadar hareket ve baskı hissetmemiştim bu zamana kadar birde ilk gebeliğim olduğu için tecrübem yok erken doğumdan başka aklıma birşey gelmedi , youtube da bir doktor var jinekolog kaan bey onun videosu denk geldi biraz olsun rahatladım sonra alıştım bütün gece tekme yedim bir çıksın inşallah ısırcam o ayakları
Ne güzel biliyorum ilkgebede bu tür böyle korkular çok normall bende yaşadım böyle korkular hareketinden yana insan biraz olsun şaşırıyor 😊

Back
X