• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Önceden afedersiniz ama açık saçık rüyalar görüyordum şimdi de bunlar 😅 herkese oluyorsa iyi bende bi anormallik mi var acaba dedim.bayramdan sonra zaten 30-31 olacağım o zaman hazırlarım artık
Benim insta, tiktok keşfetime filan erken doğan bebekler çıkıyor bunlar da etkiliyor bence bizi eğer karşına çıkıyorsa senin de😁

Önceden afedersiniz ama açık saçık rüyalar görüyordum şimdi de bunlar 😅 herkese oluyorsa iyi bende bi anormallik mi var acaba dedim.bayramdan sonra zaten 30-31 olacağım o zaman hazırlarım artık
Bende öyle yaa heleki kocamla sevişiyorum ayıptır söylemesi bazı rüyadada beni aldattığını görüyorumm 🤣🤣 annem de diyo bende çok görürdüm babana trip atardım diyo😂😂

Rüyamda erken doğum yapıyordum çok korkunçtu kızlar.psikolojim alt üst bu ara sürekli ya erken doğarsa diye korkuyorum halbuli hiç bir sıkıntı da yok.
Hastane çantasını 30 da hazırlamayı düşünüyorum ben çok mu erken olur
Bende görüyorum öyle rüyalar morgan, tamamen bilinçaltı sanırım. Sürekli bunları düşünüyoruz çünkü ❤️ bu arada 30. Hafta gayet normal bence. Bende oralarda hazırlayacağım nasipse

Sorma kuzumm gece meme krizi yaşadı sabaha karşı gerçi sürekli ağlamak sabah kalktı bos yere ağlamak ensonda sinirlerim bozuldu bende ağladım hiç uyutmadı psikolojim yerlerdeydi anlıcağın iştee öğlen uyut falan derken evi giristim busefer eşimin işe gitmesini bekledim sonra yemek yedir içir kızıma ben hicbirsey yiyemedim istahım sıfır maden suyu içersem iştahımı açar çok üşeniyorum birşey yapmaya bilmiyorum yani pek havamda değildim havadan mı güneştenmi içim daralıyordu akşam oldu kendime geldim
Ana kıyamam sana ❤️ işte her günü bir olmuyor dimi kuzum. Bir şeyler ye mutlaka ❤️❤️

• Beğen
Reactions: Jou
IMG_6124.webp
kizlar guzelmi sizce? Çekim icin ayri takimim var bunu yedek dusundum. Taci da cekimde kullanayim diyorum

Eklentiler

• IMG_6125.webp
    IMG_6125.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 40
Ana kıyamam sana ❤️ işte her günü bir olmuyor dimi kuzum. Bir şeyler ye mutlaka ❤️❤️
Olmiyore evett kuzumm şimdia cıktım fena canimda firina kasarli domatesli yumurtalı sütlü biberli yaptım attim fırına gece yemeği özlemişim😀😀🤣🤣

Oluyor böyle şeylerrr hiç korkmayın iyiki geldi diyorum kimsemiz yok bu şehirde kızımla ve oğlumla gunümu geçirmiş bulunucam hep günumu dolduruyo

Kendi çapımda yapıyorum kuzum 😍 bak hatta oğluma kırlent yapıyorum bitmedi daha gerçi ama onu atayım 💛
Ay bende kızım için kanaviçe tablosu etmistimm almira yazarak ve kedi etmiştim 🥲 çok güzel olmuş maşaallahhh oğlumada bende şimdiden başlayayim bariii bak kızımda video çekmiştim normal resmi bulamadım

Screenshot_20240318-235933_Video Player.webp

Ay bende kızım için kanaviçe tablosu etmistimm almira yazarak ve kedi etmiştim 🥲 çok güzel olmuş maşaallahhh oğlumada bende şimdiden başlayayim bariii bak kızımda video çekmiştim normal resmi bulamadım

Eki Görüntüle 3402855
Kız ne yetenekli hatunlarsınız siz öyle 😃❤️ maşallah çok güzel

• Muhteşem
Reactions: Jou
Rüyamda erken doğum yapıyordum çok korkunçtu kızlar.psikolojim alt üst bu ara sürekli ya erken doğarsa diye korkuyorum halbuli hiç bir sıkıntı da yok.
Hastane çantasını 30 da hazırlamayı düşünüyorum ben çok mu erken olur
Hazırla için rahat etsin :) Ben de sürekli doğum yaptığımı görüyorum haftada bir kaç kez, normal bence. Hem hormonlar hem de yaklaştıkça doğum psikolojisi bilinçaltımızı duman ediyor :rolleyes:

Hazırla için rahat etsin :) Ben de sürekli doğum yaptığımı görüyorum haftada bir kaç kez, normal bence. Hem hormonlar hem de yaklaştıkça doğum psikolojisi bilinçaltımızı duman ediyor :rolleyes:
😃😃 Hepimizde aynı şeyler var gerçekten maryciğim bende sürekli absürt rüyalar görüyorum. (Çişten vakit kalan kısımlarda uyuyabildiğim kadarıyla 😃)

Back
X