- Konu Sahibi mesirmacunu
- #11.741
Günaydınnnn YaseminnnnGünnnayyyydınnnn güzel annelerhepimizin musmutlu sağlıklı olduğu çok güzel günlerimiz olsuunnn
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnn YaseminnnnGünnnayyyydınnnn güzel annelerhepimizin musmutlu sağlıklı olduğu çok güzel günlerimiz olsuunnn
![]()
Ay ay ay yesinler maşallah
Aminnn canım wasntAy ay ay yesinler maşallahsağlıkla giysin Senaa’mız
![]()
Yanlarda hissedince baş aşağı mı oluyor canım benim bi kac gündür yanlarımda hissediyorum kol ve ayak kısmınıBenim kız baş geliş pozisyonda bende yanlarda filan hissediyorum çok çok yukarda değil wasntcımbence normal
Amaannn hiç bilmezdim kızzz kocamda yardımcı olmuştu banaKız ne yetenekli hatunlarsınız siz öylemaşallah çok güzel
Ay maşallah bunlar da pek tatlıymışş
Günaydın JouuuGunnnoooo beybileerrrr gün geçtikçe yaklaşıyorrr![]()
hiç bilmiyorum canım nasıl oluyor benim ki aşağıda yanlarda çok hissediliyor, bazen de göbek deliğimin üstünde . bu haftalarda dönmeye başlayıp 35e kadar dönüyorlarmışYanlarda hissedince baş aşağı mı oluyor canım benim bi kac gündür yanlarımda hissediyorum kol ve ayak kısmını
Oğlunun ismi Aybars mi. Çok güzel.Kendi çapımda yapıyorum kuzumbak hatta oğluma kırlent yapıyorum bitmedi daha gerçi ama onu atayım
![]()
Yaseminnhiç bilmiyorum canım nasıl oluyor benim ki aşağıda yanlarda çok hissediliyor, bazen de göbek deliğimin üstünde . bu haftalarda dönmeye başlayıp 35e kadar dönüyorlarmış
yaaaa harikaaaaa bayıldım :))) oyy sağlıkla giysin Alin kuşumBu da aldığım foto çekimi için. Laura şapkalar beni benden alıyor. Diğeri de on parça olan ilk giyeceği takım. Yine Laura şapkalı
![]()
döndüüüü yavrular elifim artıkkk :)) hazırlanıyorlar , hıçkırık başladı mı sizde bu arada ya? hani böyle ritmik atımlar oluyormuş tık tık diyeYaseminn
Bende aynı yerlerde hissediyorum ya yanlarımda yada göbek deliğimin oralarda çünkü doktorum banada baş aşağı pozisyon demişti.
Kızzz gerçekten mi, kabızlık mı mide yanmasını ikisinden birini seçicez o zamanLeblebi ye canım midedeki asiti alıp götürüyor inşallah faydası olur
Keşke alabilsemTek çözüm Gaviscon ilaç.
evett aynen durduk yere de yanıyor dümdüz yatınca da felaketBenimde nedensiz midem yanıyoorr süt içtim geçmedii su bile içemiyorum daha çok yakıyor çünkü
Bunu deneyeceğimm işe yararsa o kadar rahatlarım kiiBenim genelde öğle saatlerinde yanma oluyor. Maden suyu rahatlatıyor acemi
En son ben de savaşmayı bırakacağım galibaAcemimm artık yanmaları beynimde bitirmeye çalışıyorum çünkü ilaç bile fayda etmiyor, 100 ml rennie şurup 2 gün idare ediyor, yarım saat sonra aynı. Buz yemeye başladım ben iyi geliyor ama hiç bişi kalıcı çözüm değil
Aa suyun mide yaktığını düşünüyordum doğruymuş bakk![]()
Çok tatlıııKendi çapımda yapıyorum kuzumbak hatta oğluma kırlent yapıyorum bitmedi daha gerçi ama onu atayım
![]()
Dediğin gibi az sık ya da çok ne yapsak yanıyor. Güzel sık sağlıklı saçları olur inşallah yavrularımızın, çok inanmıyorum ama öyle derlerEn son ben de savaşmayı bırakacağım galibacidden soğuk bir şey iyi geliyor ya buz yiyemem ama soğuk süt idare ediyor
internette az az sık sık yiyin diyor acaba midemi mi çok dolduruyorum diyorum bir de yatmadan 2 saat önce yeme içme işini bitirmeyi deneyelim dün yaptım yine yandı ama
umut dünyası