• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar hastane çıkışımız ❤️ çok duygusal bir top oldum şu sıralar 🥲
Screenshot_2024-03-19-09-22-32-359_com.instagram.android-edit.webp

Yanlarda hissedince baş aşağı mı oluyor canım benim bi kac gündür yanlarımda hissediyorum kol ve ayak kısmını
hiç bilmiyorum canım nasıl oluyor benim ki aşağıda yanlarda çok hissediliyor, bazen de göbek deliğimin üstünde . bu haftalarda dönmeye başlayıp 35e kadar dönüyorlarmış

hiç bilmiyorum canım nasıl oluyor benim ki aşağıda yanlarda çok hissediliyor, bazen de göbek deliğimin üstünde . bu haftalarda dönmeye başlayıp 35e kadar dönüyorlarmış
Yaseminn
Bende aynı yerlerde hissediyorum ya yanlarımda yada göbek deliğimin oralarda çünkü doktorum banada baş aşağı pozisyon demişti.

Yaseminn
Bende aynı yerlerde hissediyorum ya yanlarımda yada göbek deliğimin oralarda çünkü doktorum banada baş aşağı pozisyon demişti.
döndüüüü yavrular elifim artıkkk :)) hazırlanıyorlar , hıçkırık başladı mı sizde bu arada ya? hani böyle ritmik atımlar oluyormuş tık tık diye

Leblebi ye canım midedeki asiti alıp götürüyor inşallah faydası olur
Kızzz gerçekten mi, kabızlık mı mide yanmasını ikisinden birini seçicez o zaman 😂😂
Tek çözüm Gaviscon ilaç.
Keşke alabilsem 😢
Benimde nedensiz midem yanıyoorr süt içtim geçmedii su bile içemiyorum daha çok yakıyor çünkü
evett aynen durduk yere de yanıyor dümdüz yatınca da felaket ☹️
Benim genelde öğle saatlerinde yanma oluyor. Maden suyu rahatlatıyor acemi
Bunu deneyeceğimm işe yararsa o kadar rahatlarım kii 💕

Acemimm artık yanmaları beynimde bitirmeye çalışıyorum çünkü ilaç bile fayda etmiyor, 100 ml rennie şurup 2 gün idare ediyor, yarım saat sonra aynı. Buz yemeye başladım ben iyi geliyor ama hiç bişi kalıcı çözüm değil 🥲

Aa suyun mide yaktığını düşünüyordum doğruymuş bakk :silah:
En son ben de savaşmayı bırakacağım galiba 😭 cidden soğuk bir şey iyi geliyor ya buz yiyemem ama soğuk süt idare ediyor ☹️ internette az az sık sık yiyin diyor acaba midemi mi çok dolduruyorum diyorum bir de yatmadan 2 saat önce yeme içme işini bitirmeyi deneyelim dün yaptım yine yandı ama 😂😂 umut dünyası

En son ben de savaşmayı bırakacağım galiba 😭 cidden soğuk bir şey iyi geliyor ya buz yiyemem ama soğuk süt idare ediyor ☹️ internette az az sık sık yiyin diyor acaba midemi mi çok dolduruyorum diyorum bir de yatmadan 2 saat önce yeme içme işini bitirmeyi deneyelim dün yaptım yine yandı ama 😂😂 umut dünyası
Dediğin gibi az sık ya da çok ne yapsak yanıyor. Güzel sık sağlıklı saçları olur inşallah yavrularımızın, çok inanmıyorum ama öyle derler 😅🥹

Back
X