- Konu Sahibi mesirmacunu
- #11.821
Kızlar bebek küveti olarak ne aldınız? Ben ayaklı düşünüyordum ama kullanacağımız 3-4 ay ayrıca katlanmıyor boşuna yer kaplar diye vazgeçtim. Karar vermedim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben katlanabilir olanlardan aldım. Hem yer kaplamaz hem de kovalarını sonra da kullanırım diye.Kızlar bebek küveti olarak ne aldınız? Ben ayaklı düşünüyordum ama kullanacağımız 3-4 ay ayrıca katlanmıyor boşuna yer kaplar diye vazgeçtim. Karar vermedim![]()
Evet teşekkürlerrBen katlanabilir olanlardan aldım. Hem yer kaplamaz hem de kovalarını sonra da kullanırım diye.
![]()
Zuu Baby Fileli Gri Katlanır Banyo Seti Uf - Fiyatı, Yorumları
Zuu Baby Fileli Gri Katlanır Banyo Seti Uf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben de bundan aldım..Ben katlanabilir olanlardan aldım. Hem yer kaplamaz hem de kovalarını sonra da kullanırım diye.
![]()
Zuu Baby Fileli Gri Katlanır Banyo Seti Uf - Fiyatı, Yorumları
Zuu Baby Fileli Gri Katlanır Banyo Seti Uf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
koku vs yoktu ona dikkat etmiştim kaliteli ve güzel geldiEvet teşekkürlerrgenelde bu karşımıza çıkıyor peki geldi mi dikkatini çeken silikonlarında koku vs var mı?
Teşekkür ederimBen de bundan aldım..
koku vs yoktu ona dikkat etmiştim kaliteli ve güzel geldi
Ben beğendim, herhangi dikkatimi çeken bir şey yok rahatsız ediciEvet teşekkürlerrgenelde bu karşımıza çıkıyor peki geldi mi dikkatini çeken silikonlarında koku vs var mı?
Doktora bebeğin suyunu bi kontrol ettir canım zira uzun saatler susuz kalıyoruz. Ben kontrol ettirdim içim rahat.Akşamları bol bol havuç ye çünkü havuç suyu artırıyormuş. Eşim kızıyor artık tutunca ben de birgün tutup birgün tutmayım diyorum. İnşallah bebeğimize de şifa olur bu oruçlarGeçen akşam acile gittim karnımın alt kısmında bıçak saplamasi vardı baya geçmedi nst cekildi sancı yok denildi ultrason baktı kilosu suyu kalp atımı iyi denildi bişey çıkmadı çok şükür bağırsaklara bağladım bende o ağrıyı kabızlık çekiyorum basurumda var bence ondandır oruç tutuyorum şimdilik ara ara tutmicam içim rahat eder en azından
Ben katlananlardan aldım wasnt , güzel geldi hoşuma gittiKızlar bebek küveti olarak ne aldınız? Ben ayaklı düşünüyordum ama kullanacağımız 3-4 ay ayrıca katlanmıyor boşuna yer kaplar diye vazgeçtim. Karar vermedim![]()
Teşekkür ederimmBen katlananlardan aldım wasnt , güzel geldi hoşuma gitti
Toz ve kremin adı nedir canım benimde hemoroidim var ve çok zorlanıyorumGittim canım, bebeğin duruşundan ve hareketli olmasından dolayı damarlara baskı yapıyor bu yüzden hemoroid sorunu oluyor ve gebelik sonuna kadar büyük ihtimalle devam edecek dedi. Bitkisel bir krem verdi birde sindirimi kolaylaştıracak bir toz önerdi, Mayıs sonu gibi sezeryan olacak yada Haziran başı, 70 gün daha dayanacagim inşallah![]()
Amin canımDoktora bebeğin suyunu bi kontrol ettir canım zira uzun saatler susuz kalıyoruz. Ben kontrol ettirdim içim rahat.Akşamları bol bol havuç ye çünkü havuç suyu artırıyormuş. Eşim kızıyor artık tutunca ben de birgün tutup birgün tutmayım diyorum. İnşallah bebeğimize de şifa olur bu oruçlar
Ay sorma beklediğimiz bir şey varsa hem o gün bir türlü gelmez hem de gelince zaman ne kadar hızlı geçti diye şaşarızhiç geçmiyor gibi ama çok hızlı geçiyor gibi bir süreç bu hamilelik![]()
hahahahah kafası bağımlılık yapmaz inşallahhEvet inanılmaz bir kafası ve zaman algısı var hamişliğin![]()
O kadarcık mı kullanıcaz ya sonra napcazKızlar bebek küveti olarak ne aldınız? Ben ayaklı düşünüyordum ama kullanacağımız 3-4 ay ayrıca katlanmıyor boşuna yer kaplar diye vazgeçtim. Karar vermedim![]()
Arkadaşlarım 3-4 aydan sonra beraber duşa girdiklerini söyledilerO kadarcık mı kullanıcaz ya sonra napcazben ayaklı düşünüyorum üstünde alt değiştirme ünitesi olan bir modeli var chicco’nun. Bebişimizin odası olamayacak yani koltukta da bez değiştirilir ama yeri belli olsa gece filan kolaylık olur gibi geliyor sizce ne yapayımm
![]()
Aaaa gerçekten mi ay ben de korkarım gerçi ele gelmiş olurlar amaArkadaşlarım 3-4 aydan sonra beraber duşa girdiklerini söyledilerben cesaret eder miyim bilmiyorum gerçi. Ama 1 sene bile olsa sonradan dağınıklık olmaması için ayaklıdan vazgeçtim. Kafamda yer belirleyemiyorumm.
Şimdi baktım chicco’nunkine. Çok kullanışlı görünüyor aslındakoyacak yerin varsa neden olmasın acemii
![]()
dimi hahaha alınacaklar hiiiç bitmeyecek, emekleyecek yer bulur inşallah yavrumEvet gerçekten dediğin gibi hem katlanıp hem ayakları olanlar hem çok pahalı hem de stok yokAllah kolaylık versin ama bi yerden sonra oyuncaklarr kitaplarr mama oturağı bi sürü ıvır zıvır çıkacak evlerimiz daha da daralacak çok şükürr
Edit: alıntıyı unutmak![]()
acemiyogi
Senin de sezeryen mi canim. Benim 2. Dogum olacak sezeryenAayy bu topikte baya sezaryenli var![]()
Doktorum bana da sezaryen önerdi. Eşimle 2 gün bir doğuma hazırlık kursuna katıldık normal doğum odaklıydı iyice korktukAayy bu topikte baya sezaryenli var![]()