- Konu Sahibi mesirmacunu
- #12.241
Çok güzel olmuş güle güle büyüt bebişini


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel olmuş güle güle büyüt bebişini
Yaaaaaa ne güzel şeylerrr
Yaa ben de kızımın adını Güneş koyucam güle güle büyütelim
Ayy hiççç sorma az iş yapayım yoruluyorum.Ayyy zaten en heyecanlı ve ağırlaştığımız haftalara girdik sanırımben koltuğa oturup kalkarken vakit geçiyor yaa öyle hop hop yapamıyorum yani
nefesim desen bazen ciğerlerime ulaşmıyor
Maşallah çok güzelmişş sen de bebişini güle güle büyütttBen de kızıma bu oda takımını aldım yapım aşamasındaDolap 3 kapılı olacak, şifonyer aynen bu şekilde, yatağın arkasını düşünmeyin sadece yatak olacak ve üstünde ışıklı isimlik.
Depolama alanı için ikea trofast oyuncak dolabı aldım. Avize olarak da bu markadan bulut avize aldım çok içime sindi Avize
Duvar stickerımı da aldım, sırada halı var büyük kalem olarak
Evde kontrol amaçlı mı yapcaksın canım üzme kendinii tedbirli olduktan sonra herşey güzel olacakKızlar bugün olumsuz bir haberle geldim.. şeker yüklemesi yaptırdım yüksek şekerim çıktı 221 o kadar zor bir gün geçirdim ki herkes sağlıklı olsun bebeğine hayırla kavuşsun inşallah![]()
Çok geçmiş olsun Mevsimli, üzülme lütfen en azından test yaptırıp öğrendin. Doktor neler önerdi?Kızlar bugün olumsuz bir haberle geldim.. şeker yüklemesi yaptırdım yüksek şekerim çıktı 221 o kadar zor bir gün geçirdim ki herkes sağlıklı olsun bebeğine hayırla kavuşsun inşallah![]()
Evde kontrol amaçlı mı yapcaksın canım
Önce dahiliyeye yönlendirdi ordaki işlemlerden sonra diyetisyene yönlendirdi 1 haftalik diyet başladık haftaya gitcem sonuca göre hareket edeceğiz düşmezse insülin baslatcaz dedi dua istiyorum lütfen düşsün de diyetle devam edeyim bu süreceÇok geçmiş olsun Mevsimli, üzülme lütfen en azından test yaptırıp öğrendin. Doktor neler önerdi?
Emin oll bak diyetle düzene girecekk kuzumm kilo aldığımız kaynaktanda oluyo bunlar çünkü yüksekliği sen layığıyla yap 2.5 litre bol su içÖnce dahiliyeye yönlendirdi ordaki işlemlerden sonra diyetisyene yönlendirdi 1 haftalik diyet başladık haftaya gitcem sonuca göre hareket edeceğiz düşmezse insülin baslatcaz dedi dua istiyorum lütfen düşsün de diyetle devam edeyim bu sürece
Teşekkür ederim. İnsülin mi kullanıyorsun diyet yaptın mı düşmedi miGeçmiş olsun, hamilelikte insülinin bebeğe bir zararı yok. Endişe etme, ben de kullanıyorum, dozunu ayarlayınca değerlerin normale döner inşallah![]()
İnşallah kuzuEmin oll bak diyetle düzene girecekk kuzumm kilo aldığımız kaynaktanda oluyo bunlar çünkü yüksekliği sen layığıyla yap 2.5 litre bol su iç![]()
Amaann kızzz bende birşey sandımmKızlar ben de biraz üzücü bir haberle geldim. Ailem İstanbul'da yaşıyor, ben Kütahya'da yaşıyorum. Hacca gidecekleri için doğumumda, kendi ailemden hiç kimse yanımda olamayacak. Eşimin ailesi ve akrabaları var burda. Kayınvalidem gelir ama insan kendi ailesinin yanında olduğu gibi rahat edemez. Bana duâ edin. Hayırlısıyla, sağlıklı şekilde çok kolay bir normal doğum yapıp hemen ayaklanayım. Âmin...![]()
Yok kayınvalidem karışan bir insan değil çok şükür. Allah razı olsun canım, âmin inşallah.Amaann kızzz bende birşey sandımm
Normal doğumda hayli hayki atlatırsın evett insan kendi ailesini istiyo daha rahat ediyor çok haklısın amaa kaynanan birsey karışmiyorsa sana birşey demiyorsa emin oll oda ihtiyacın oluyor de çekinme isteğini benimde annem ve kv yanımda biri yemek etcek biri bana bakcak bebeği kucağima vercek falan yanii senin doğumun daha rahat olur hayırlısıyla sağlıcakla kucağına al![]()
Aslında kimseyi istemiyorummYok kayınvalidem karışan bir insan değil çok şükür. Allah razı olsun canım, âmin inşallah.Ne kadar güzel senin hem annen hem kayınvaliden yanında olacak...