- 25 Ağustos 2019
- 62.481
- 119.958
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #12.281
Günnoooooo kızlaaarrrrr 
haftasonu mükemmell geçsin inşaallahhhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay gerçekten çok saçma. Güneş ışınları mikropları öldürüyormuş, e zaten ütüleyeceğiz her şeyiGünaydınnnn herkesebi sorum var da bebişin kıyafetlerini yavaştan yıkamak istiyorum, kurutma makinesi önerilmiyormuş.
Sebebini asla anlamadım, halbuki kurutmaya atmayınca çamaşır benim için yarı yıkanmış gibi bişi oluyor. O tozlar yapışan kıl veya saçlar kurutmada çıkıyor çünkü. Evimde toz bu yüzden nerdeyse yok. Bebek kıyafetlerine nasıl bi zararı olabilir kiii![]()
Hiçbirşey olmazz kuzum at makineye amaannGünaydınnnn herkesebi sorum var da bebişin kıyafetlerini yavaştan yıkamak istiyorum, kurutma makinesi önerilmiyormuş.
Sebebini asla anlamadım, halbuki kurutmaya atmayınca çamaşır benim için yarı yıkanmış gibi bişi oluyor. O tozlar yapışan kıl veya saçlar kurutmada çıkıyor çünkü. Evimde toz bu yüzden nerdeyse yok. Bebek kıyafetlerine nasıl bi zararı olabilir kiii![]()
Ay bu benim de başıma geliyor, dün 2,5 ltye yakın su içtim gece sadece 1 kere gittim azıcık. Sabah da rengi açık değilGünaydın kızlaarr umarım herkes çok güzel bir haftasonu geçirirbana yeni bir güncelleme geldi
aynı miktarda su içiyorum ama, tuvalete sıkışmış olarak gittiğimde bile işim çok kısa sürüyor.. anladınız. Hepsini yapamadım mı acaba, idrar yolu iltihabı mı acaba filan derken daha çok su içiyorum yok aynı.. mesane iyice küçüldüğü için mi ben sıkıştım sanıyorum? Yoksa enfeksiyon mudur
benim gibi olan var mı?
Canımm idrarin gittikce sıkışınca her defasinda az az bile işemeye gidebiliyosun hiç sikintı degill içimde yanma gibi birseyde oluyo asıl işerken vajinan yaniyorsa enfeksiyon olur yanii normalGünaydın kızlaarr umarım herkes çok güzel bir haftasonu geçirirbana yeni bir güncelleme geldi
aynı miktarda su içiyorum ama, tuvalete sıkışmış olarak gittiğimde bile işim çok kısa sürüyor.. anladınız. Hepsini yapamadım mı acaba, idrar yolu iltihabı mı acaba filan derken daha çok su içiyorum yok aynı.. mesane iyice küçüldüğü için mi ben sıkıştım sanıyorum? Yoksa enfeksiyon mudur
benim gibi olan var mı?
Gece bende oyle bikere kalkıyorum kizz gunduzleri nasilsınAy bu benim de başıma geliyor, dün 2,5 ltye yakın su içtim gece sadece 1 kere gittim azıcık. Sabah da rengi açık değil. Göbeğe çalışıyor su biriktiriyor olabiliriz. Ben de dünden beri bunu düşünüyordumm
2-3 maxGece bende oyle bikere kalkıyorum kizz gunduzleri nasilsın
Ben gün içinde su içtiğimde 15-20 dk bir wcye gidiyorum. Bıraktığımdada gidiyorum sıkışmış gibi ama az az geliyor.2-3 maxo da öyle çok çok değil. Göbek deliğimin etrafında gerginlik içten içe ağrı var. Depolamadayım diye düşünüyorum
![]()
Ayyy sende de yeni başladı dimiAy bu benim de başıma geliyor, dün 2,5 ltye yakın su içtim gece sadece 1 kere gittim azıcık. Sabah da rengi açık değil. Göbeğe çalışıyor su biriktiriyor olabiliriz. Ben de dünden beri bunu düşünüyordumm
Yanma değil de bir baskı hissediyorum sanki saatlerdir tutmuşum gibi bir baskı sonra gidiyorum iki damla…Canımm idrarin gittikce sıkışınca her defasinda az az bile işemeye gidebiliyosun hiç sikintı degill içimde yanma gibi birseyde oluyo asıl işerken vajinan yaniyorsa enfeksiyon olur yanii normalrahmin küçüluyo bebek büyüyünce
Ay bilmiyorum kii balon oluruzz böyle giderseeeAyyy sende de yeni başladı dimihiç böyle olmazdı geçecek mi yoksa artık böyle miyiz acabaaa
![]()
Aynenn yaaa zaten gece ayaklarım hobbit ayağı gibi oldu ellerim de aynı.. su ödem attırmıyor muydu ya sanki içtiklerim vücudumda toplandıAy bilmiyorum kii balon oluruzz böyle giderseeeumarım geçicidirr 30. Hafta güncellemesi galibaa
Istee bebek yapıyo kuzum ondanYanma değil de bir baskı hissediyorum sanki saatlerdir tutmuşum gibi bir baskı sonra gidiyorum iki damla…
Alla allaa okadar içtin işemen lazımdı hep2-3 maxo da öyle çok çok değil. Göbek deliğimin etrafında gerginlik içten içe ağrı var. Depolamadayım diye düşünüyorum
![]()
Canım instada banu çavuş var ona yaptırdımAyşenur çok güzeller :) isimliği nerde yaptırdın ? ona bayıldım
Yok valla dün sabah gitmiştim onda dikkatimi çekmedi ama devam ederse sorarımAlla allaa okadar içtin işemen lazımdı hepdoktoruna sordunmu
Wasnt benim kurutma makinemde bebek hijyen diye bir program var onu kullanacağım nasipse, bir zararı olacağını düşünmüyorum yaaGünaydınnnn herkesebi sorum var da bebişin kıyafetlerini yavaştan yıkamak istiyorum, kurutma makinesi önerilmiyormuş.
2.5 litrrde az degil çünkü ondan sordum kuzumYok valla dün sabah gitmiştim onda dikkatimi çekmedi ama devam ederse sorarım![]()
Hiçbirşey olmazz kuzum at makineye amaann