- Konu Sahibi mesirmacunu
- #12.301
Kiar bacaklarımda büyük mavi damarlar cok belirginlesti sanki hafiften varis te var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün sabahtan beri 5 kez tuvalete çıktım acemi , kısa süreli çişler genelde, sanırım idrar kesesine baskı yapıyor bebekler, hatta benimki idrar kesemi kendine yastık da yapmış olabilirGünaydın kızlaarr umarım herkes çok güzel bir haftasonu geçirirbana yeni bir güncelleme geldi
aynı miktarda su içiyorum ama, tuvalete sıkışmış olarak gittiğimde bile işim çok kısa sürüyor.. anladınız. Hepsini yapamadım mı acaba, idrar yolu iltihabı mı acaba filan derken daha çok su içiyorum yok aynı.. mesane iyice küçüldüğü için mi ben sıkıştım sanıyorum? Yoksa enfeksiyon mudur
benim gibi olan var mı?
ayy bulamadım ayşenur yaa bi ara zahmet olmazsa ekran görüntüsü atar mısın satıcının profiliniCanım instada banu çavuş var ona yaptırdım![]()
bu haftalar için olabileceğini okumuştum berna , yine fazlalaşırsa doktoruna bilgi verirsinKiar bacaklarımda büyük mavi damarlar cok belirginlesti sanki hafiften varis te var
Teşekkür ediyorum canım gidince söylerimbu haftalar için olabileceğini okumuştum berna , yine fazlalaşırsa doktoruna bilgi verirsin
Ben de böyleyim canım bebek büyüdüğü baskı yaptığı için diye düşünüyorum ama bende çok az enfeksiyon da çıktı bununla bağlantılı mı bilmiyorum bir baktır istersen canım, inşallah yoktur bir şeyGünaydın kızlaarr umarım herkes çok güzel bir haftasonu geçirirbana yeni bir güncelleme geldi
aynı miktarda su içiyorum ama, tuvalete sıkışmış olarak gittiğimde bile işim çok kısa sürüyor.. anladınız. Hepsini yapamadım mı acaba, idrar yolu iltihabı mı acaba filan derken daha çok su içiyorum yok aynı.. mesane iyice küçüldüğü için mi ben sıkıştım sanıyorum? Yoksa enfeksiyon mudur
benim gibi olan var mı?
Bebek baskı yapıyor benimde öyle oluyor bazen sıkışık gibi oluyorum gittiğimde az geliyorGünaydın kızlaarr umarım herkes çok güzel bir haftasonu geçirirbana yeni bir güncelleme geldi
benim gibi olan var mı?
Benim bir bölümü mosmor olmuş malesef vâris olmuşKiar bacaklarımda büyük mavi damarlar cok belirginlesti sanki hafiften varis te var
Dün aynı zorlu günü bende geçirdim 149 çıktı ama bni dahiliye göndermedi bn kendim randevu aldım diyetle düşer inşallah korkuyorum da dünden bugüne biraz açım kendimce diyet tarzı beslendimKızlar bugün olumsuz bir haberle geldim.. şeker yüklemesi yaptırdım yüksek şekerim çıktı 221 o kadar zor bir gün geçirdim ki herkes sağlıklı olsun bebeğine hayırla kavuşsun inşallah![]()
Kaç mg yükleme yaptırdınız?Dün aynı zorlu günü bende geçirdim 149 çıktı ama bni dahiliye göndermedi bn kendim randevu aldım diyetle düşer inşallah korkuyorum da dünden bugüne biraz açım kendimce diyet tarzı beslendim
50g yaptırdımİ
Kaç mg yükleme yaptırdınız?
Gebelikte tedavi edilmiyor galibaBenim bir bölümü mosmor olmuş malesef vâris olmuş
Bende tokluk çıktı aç karnına verdiğim normal. Ama şuan beni çok yoruyor birşey yiyorum elim kolum dökülüyor kendimi çok güçsüz hissediyorum yemek yemek işkence oldu diyetle düzelecek mi bilmiyorum oda ayrı bir olay zaten diyettekilerle de doymuyorum beni yıprattı biraz vücudumu güçsüz bırakıyorDiyet yaptım ama sabah aç karnına olanlar düşmedi, doktor dahiliye yönlendirdi orada doktorla konuştum, bana hiçbir zarar olmadığını söyledi. Ben de düştü yükseldi stresi yaşamamak için insülin kullanmayı kabul ettim. Önce düşük düzeyde başlıyor zaten normale dönünce o düzeyden devam ediyorsun. Benim hayatımda hiç şeker problemim olmamıştı ama hamilelikte çıkıyormuş, doğumdan sonra da geçiyormuş o yüzden kendimizi üzmeyelim![]()
İnşallah dikkat et bakalım düşer umarım duamız bu yönde sende bir bekirtisi var mıydı yükleme yapınca mi belli oldu ben 20 gündür falan sıkıntıliydim şüphelenip yaptırdım zaten yaptırmak için son haftamdi. Sen yine de bir diyetisyenle yap da aç da durma o iyi gelirse devam edersinDün aynı zorlu günü bende geçirdim 149 çıktı ama bni dahiliye göndermedi bn kendim randevu aldım diyetle düşer inşallah korkuyorum da dünden bugüne biraz açım kendimce diyet tarzı beslendim
Belirtim sayiliyosa gece çok lavaboya kalıyordum diyetisyen sıra var daha o zaman kadar kndim dikkat etim kadar senin ne gibi belirtilerin vardıİnşallah dikkat et bakalım düşer umarım duamız bu yönde sende bir bekirtisi var mıydı yükleme yapınca mi belli oldu ben 20 gündür falan sıkıntıliydim şüphelenip yaptırdım zaten yaptırmak için son haftamdi. Sen yine de bir diyetisyenle yap da aç da durma o iyi gelirse devam edersin
50 de biraz yüksek oluyor 149 bildiğim kadarıyla ve beslenmeyle düzeliyor. Endişe etme canım düzelecektir inşallah50g yaptırdım
Himm lavaboya çok sık gitmekte belirtiymis ama gebeliğin genel bir belirtisi zaten o. Benim yemek yedikten sonra elim kolum kalkmıyor kollarımdaki kaslarım çekiliyor sanki o kadar yoruyor ki o hal karnım şişiyor bir yandan da çok geriliyor hareketimi kısıtlıyor baya bı yarım saat falan oturup yatıp kendime anca geliyorumBelirtim sayiliyosa gece çok lavaboya kalıyordum diyetisyen sıra var daha o zaman kadar kndim dikkat etim kadar senin ne gibi belirtilerin vardı
Zor ya Allah yardımcımiz olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırızHimm lavaboya çok sık gitmekte belirtiymis ama gebeliğin genel bir belirtisi zaten o. Benim yemek yedikten sonra elim kolum kalkmıyor kollarımdaki kaslarım çekiliyor sanki o kadar yoruyor ki o hal karnım şişiyor bir yandan da çok geriliyor hareketimi kısıtlıyor baya bı yarım saat falan oturup yatıp kendime anca geliyorum
Kuzum yaaHimm lavaboya çok sık gitmekte belirtiymis ama gebeliğin genel bir belirtisi zaten o. Benim yemek yedikten sonra elim kolum kalkmıyor kollarımdaki kaslarım çekiliyor sanki o kadar yoruyor ki o hal karnım şişiyor bir yandan da çok geriliyor hareketimi kısıtlıyor baya bı yarım saat falan oturup yatıp kendime anca geliyorum