- 25 Ağustos 2019
- 62.481
- 119.971
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #12.341
GÜnnnooooo beybisularrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar denicemKizz ben ve kızım çok severizz yemekte hrp içeriz benimde midem rahatsızdır reflü var bende az birşeyonsuz olmuyo benim hayatım
![]()
Günoo aşkoooGÜnnnooooo beybisularrr![]()
Günaydın JouuuuGÜnnnooooo beybisularrr![]()
Hahahaha hiç bir fayda etmediyse iyi olduGünaydın Jouuuu
Mideme artık hiç bişi fayda etmediği için doktor hap verdi, kahvaltıdan kalktım midem yanmıyor. İnanamıyorumm![]()
Yok pulcet diye bi ilaçHahahaha hiç bir fayda etmediyse iyi oldukuzumm nasıl bi hap o pekii lonsonmu
Aaa iyi bari ya mide çok berbatYok pulcet diye bi ilaçerken dönemlerde verilmiyormuş. Baktım forumda da 2018de falan kullananlar varmış. İlk korktum ama içince ohh bee dedim
![]()
Hahahahaha miss gibi dinlenmeee pazar günüGünoo aşkooo
Yataktayım uzanıyorum hala kalkıp çamaşır makinasını çalıştırdım uzanma vakti tekrar![]()
Iştee çok berbat mide sorunu gavısconda içebilirsin ama kefiri bi dene olmazsa artık doktoruna bi dersinTekrar denicem
Mesela Ayranı çok severim her yemekle içebilirim
Bende normalde reflü var hamilelikle şaha kalktı![]()
Oluyorr oluyorrrGünaydın kızlar, sola yatıp uzanınca bebiş kaburgama doğru baskı yapıyor böyle nasıl desem kemiklerini hissediyorum gibi geliyor, dirseği ile itiyor gibi bir hissizde de oluyor mu bu yaa
![]()
ben burdayım diyorlar o zamanOluyorr oluyorrrşu 3 ayları çok güzel hamilelik halimle gezmeyi seviyorum temizlik etmeyi seviyorum
Olmaz mıııGünaydın kızlar, sola yatıp uzanınca bebiş kaburgama doğru baskı yapıyor böyle nasıl desem kemiklerini hissediyorum gibi geliyor, dirseği ile itiyor gibi bir hissizde de oluyor mu bu yaa
![]()
Heleki ramazan bayramı ziyareti olcak epeyde hamiş li gezecemmben burdayım diyorlar o zamanay ben de çok sevdim yaa kurban olurum
![]()
İnşallah biran önce düzene girer yaİlk yükleme yapıldığında 84 çıkmıştı, tokluk 146 çıkmıştı. Onun üzerine cihaz aldım, onunla ölçünce açlık yüksek çıktı hep. Tekrar dahiliyeye gittim, orada da açlık 98, tokluk 123 çıktı. Evde üç tane cihaz var hepsi farklı ölçüyor artık hangisine inanacağımı şaşırdım. İnsülini dört ile başlamıştık sonra 12’ye kadar çıktım. Ancak diğer cihazları alınca onlar daha düşük ölçmeye başladı bu defa tekrar düşürdük böyle ilginç bir süreç yaşıyorum
Hoşgeldiniz sağlıcakla gelsin inşallahMerhaba hanımlar, aranıza yeni geliyorum. 24 haziran beklenen doğum tarihi. Kız bebek bekliyorum. Daha isim bulamadım. 6 yaşında bir kızım var.
Teşekkürler, Amin, hepimizin ki sağlıcakla gelsinHoşgeldiniz sağlıcakla gelsin inşallah![]()
75 grlik yapmistik benimde cok sinirda cikmisti 140 li bir sey. bence acikinca o kadar beklemeyin sonra vucut dengeyi kuramiyor. mesela file de karabugday patlagi var sifir seker. lor peyniri ile aksam onu yemeniz daha saglikli olmaz mi yani ben arastirmalarimda falan hep oyle gordum. sekerimi yukseltmeyen seyleri de deneye deneeye buldum hayatima soktum su an iyi gidiyor cok sukur. bebis biraz ileriden gittigi icin ben cok korktum suyum fazlaydi ki hala fazla. bakalim zamanla duzelir insallahÇok teşekkür ederim kndi adıma bu gurupta değilim ama o kadar korkutuki şeker bni buraya sürekli bakyyorm şekerle ilgili birşey diyen olursa diye bnde iki gündür çok dikkat ediyorum gece çok aacikyorm ama asla kalkıp yemiyorum sabahı bekliyorm ekmeği şekerli herşeyi kestim inşallah yapsbilrm 149 çıkmıştı sizin ne kadar çıkmıştı