- 25 Ağustos 2019
- 62.481
- 119.971
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #12.441
Gerçektende öyle dediğiniz gibi bir insan 30 kilo aliyor 3 kilo doğuyor dedinizz ben bunu 2ci hamileliğimde bizzat yaşadım 7 kilo aldım kızım 3745 kilo doğdu ilk hamileliğimde tadinı çıkaramadım kızımı kaybetmekten korkmuştum düşük tehlikem vardı herşey detayına kadar takip edip diyet yapıyordum ama bunda dedim tadını çıkarayım aldığım kadar aldım diyip tatlıdan hamurişten uzak duruyorum sadece kendimce ben 12 kilo aldım oğlum 26+5 haftalıkken şuan 970 gram çok şasırdım demekki kilomuzdan alakalı olmuyomuş dedim bazen tabiki genede bebeğe kilo aldıracak şeylerde çok yiyorum diyet yapsamda asıl çok yediğimden aldımNe güzel yazmışsın arkadaşımda o iş bazen öyle olmuyor yani zayıfsan kiloluysan aldığın kilo hamilelikte değişebiliyor bide sigarayı bıraktıysan o zaman dahada değişiyor bide kayıpların falan varsa hiçte dikkat edicek bir yerin kalmıyor genetiğindede yatkınlık varsa oluyorsun 100 kilo ben 2021 den beri hamileyim 3 kaybım var 47 kilo aldım bugüne dek 4. hamilileğim bayır aşağa yuvarlanıyorum allahtan boyum 1.80 kurtarıyorum ama ne olursa olsun ben bu düşünceye katılmıyorum hamile var 5 kilo alıyor çocuk 4 kilo doğuyor hamile var 30 kilo alıyor çocuk 3 kilo doğuyor farazi değil gir forumdan oku gerçekler bunlarkeşke herşey planladığımız gibi olsa ah ahhhhh
3 kaybın olmus başınız sağolsun cennetin kapılarında seni bekliyor olcaklar yavrucakların