• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kasıklarım da ağrıyor sürekli regl olacak gibi
Ama çatı ağrım var. Vajinamın oradaki kemiklerim çok ağrıyor
Uyurken yastık koy kuzum o banada oluyo yanlis yatişlarimızdanda kaynaklı oluyorrr ben yürüyünce topal gibi yürüyorum sağ belim baskı yapıyo kemiklerime

Kızlar bu ikinci doğumum ilki sezaryendi.35 haftalık hamileyim yürürken çok ağrı çekiyorum.gecen hafta bı gün öyle oldu iyileşti.dun yine ağrı girdi o kadar zorki yürümek sanki ameliyatlı gibiyim.normal mi bu ağrılar ilkinde yoktu böyle agrim

• Beğen
Reactions: Jou
Kızlar bu ikinci doğumum ilki sezaryendi.35 haftalık hamileyim yürürken çok ağrı çekiyorum.gecen hafta bı gün öyle oldu iyileşti.dun yine ağrı girdi o kadar zorki yürümek sanki ameliyatlı gibiyim.normal mi bu ağrılar ilkinde yoktu böyle agrim
Bende 2 ci bebe ilkiinde sezaryenliyim aynı durum yaşıyoruz doktorum normal dedi bana dün gel yoldaşımm aynı durumdayız 🥲🥲 topal gibi yürüyorum iç dikişlerim ağrıyo bende 35 haftalığı.

Bende 2 ci bebe ilkiinde sezaryenliyim aynı durum yaşıyoruz doktorum normal dedi bana dün gel yoldaşımm aynı durumdayız 🥲🥲 topal gibi yürüyorum iç dikişlerim ağrıyo bende 35 haftalığı.
Ay evet aynen iç dikislerim patlamış gibi.topal gibiyim ayakta durunca sıkıntı yok ama yürümek o kadar zorki.

• Üzgünüm
aYyy ben hala almadımm yaa hepmi duruyo göğsünde
Valla biraz rahatsz oluyorum geceleri çıkartıyorum ama gündüzleri hep göğsümde. Gerçekten onun içi yumuşacık oluyor çıkarttığımda iz oluşuyor belli oluyor kuru yumuşak olan yerler

• Beğen
Mesirrr önce güldürdün sonra ağlattın 🥹 maşallah size, çok güzel bir kavuşma hikayesi 🩷🧿 inşallah bütün aksilikleri, hastalıkları bir an önce atlatın, yapacağınız tek şey en güzel anıları biriktirmek olsun canım Yasemin’im, güzel Sena kuşum 🥹🧿🩷🌸🩷🌸
Oy güzel kalpli acemim 🥲 aminnnn 🤲 siz nasılsınız

Valla biraz rahatsz oluyorum geceleri çıkartıyorum ama gündüzleri hep göğsümde. Gerçekten onun içi yumuşacık oluyor çıkarttığımda iz oluşuyor belli oluyor kuru yumuşak olan yerler
Benimki 3ay önce kestik memeyi kızımdan bakalım aynı acıma olcakmı

Ay evet aynen iç dikislerim patlamış gibi.topal gibiyim ayakta durunca sıkıntı yok ama yürümek o kadar zorki.
Aynı aynı çok duramiyorum dikişlerim ağrıyo oturunca geçiyo bebekten kaynaklı baski yapinca acayip değişik yürüyorum halime gülüyorum resmen

Back
X