• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
16 ile yatış yaptık canım şuan 10 değeri
Benim kızımın 17ydi ama yatıs vermemisti süt yermiyor galiba mama verin değerlerine bakalım demisti bir gün sonra tahlil verdik düsmüstü

Pregonun solo diye bir modeli var o baya hafif bi de aria 7 kg civarı bu modelleri. Prego mios 11 kg yoksa onu alırdım 🥲
Prego solo sizin öneriniz üzere minimoda mağazasından görerek aldım hafif ve tek elle kolay katlanabiliyor üstelik ayak örtüsü de için de hediye verdiler teşekkür ederim öneririniz için

Ben doktor tavsiyesi ile emzirme sonrası 30 cc mama verdim hastanede kaldığımızda. Şuan anne sütü ile besliyorum sadece. Bir sorun yaşamadık canım. İyi gelecekse mama da verilir bence 🤗🩷 unutuyorlar hemen zaten
Ben de bugün mama verdim 25 ml. İnanılmaz rahatladı çocuk foto çekimi vardı sakince durdu 😁😁😁.
Canımmm hepsi geçti gitti bak Alin kuşum kucağında, anneciğinin kollarında 🥹🧿🩷anlık düşsem de burada sizin iyi haberlerinizi almak emin ol günümü güzelleştiriyor, her şeyi unutturuyor 🩷🌸💕🥹 bugün nasılsınızz 😍 ne zaman eve geçiyorsunuzz 😍🫶🏻
Acemimm öyle oldu valla. Tahminimden bile güzel bir kız oldu. Çok teşekkür ederim senin de yaşamana çok çok az kaldı 🤩🤩🤩🥳🥳🥳🥰🥰🥰. Bi saat falan oldu yeni eve geldik. Göğüslerim gümüş kapak ve kreme rağmen yara oldu ve sezaryen kesiği ağrısının önünde ağrısı şu an. Mecbur mama verdim ama şimdilik sanki daha iyi oldu 🥰😁😁
wasntborntofollow wasntborntofollow canısı naptın evine gecebildin mi nasilsiniz bugün ağrıların nasıl bebiş nasıl 😍
Geçtik canımm yeni geldik. Ağrılarım meme ucumda var. Emzirirken ve memeden çekerken yanlış hareketler yaptım sanırım; kapağa ve kreme rağmen sağlam yara oldu. Emzirirken jiletle kesiliyormuş gibi ağrı oluyor 😵‍💫🥲. Sezaryen kesiği onun yanında hiç bişimişş 😅😅 sen nasılsınn nasıl geçiyor son günlerr 🥳🥳🤩🤩

Ben de bugün mama verdim 25 ml. İnanılmaz rahatladı çocuk foto çekimi vardı sakince durdu 😁😁😁.

Acemimm öyle oldu valla. Tahminimden bile güzel bir kız oldu. Çok teşekkür ederim senin de yaşamana çok çok az kaldı 🤩🤩🤩🥳🥳🥳🥰🥰🥰. Bi saat falan oldu yeni eve geldik. Göğüslerim gümüş kapak ve kreme rağmen yara oldu ve sezaryen kesiği ağrısının önünde ağrısı şu an. Mecbur mama verdim ama şimdilik sanki daha iyi oldu 🥰😁😁

Geçtik canımm yeni geldik. Ağrılarım meme ucumda var. Emzirirken ve memeden çekerken yanlış hareketler yaptım sanırım; kapağa ve kreme rağmen sağlam yara oldu. Emzirirken jiletle kesiliyormuş gibi ağrı oluyor 😵‍💫🥲. Sezaryen kesiği onun yanında hiç bişimişş 😅😅 sen nasılsınn nasıl geçiyor son günlerr 🥳🥳🤩🤩
Kızla birde ayvanın içindeki çivitini deneyin bende baya işe yaramıştı. Bş ferahlık beriyor insana o. Çekirdekleri sabhtan az suya koyun akşama kadar o zaten jel hbi oluyor. Hemen emiyor onu göüs

Gece 3 te bi uyandım ellerimden ve ayaklarımdan alevv çıkar gibi yanıyodu yıkadım flan betona bastım çok kötüydü 😀😀 bide şişmişti yumruk yapamıyodum varmı bu durumu yaşayan

Ben dün evi sildim süpürdüm heryeri halı bile sildim ama cıkss gelen giden yok 😀😀😀 paşamızın keyfi yerindeee
Hahahaha benim arkadaşımda sen gibi etti defalarca yürüyüş yaptı gelmiyo diyo açılmamda olmadı diyo ensonda sezaryene girdim diyo hahahaha işimiz zor vallahii ben zorlanmak istemiyorum açikcası havada sıcak akşam olunca yapıyorum artık iş

Back
X