- 12 Temmuz 2023
- 267
- 259
- 33
- 28
- Konu Sahibi Gizemm3606
-
- #3.821
Burda 6. Gün yapanları görünce dayanamadım bendeCanım aslında bizim yaptığımız doğru değil. Ablama bu testlerden yapmıştık, 15 gün gecikmesi vardı ona rağmen çıkmadı. Kanda çıktı onda.. Asla moral bozlmuyoruuuz ve test günümüz bekliyoruz :) Ayrıca testlerin yanılma payı da var asla unutmayalım
21 haziran senintam transfer günün ayın kaçıydı acaba canım?
Benim 20 Haziran. ayrıca iki tane koydurdum ben. Belki o zaman daha belirgin oluyordur. içini ltf rahatlat canım daha sadece 6. gündesin. Ben 7. gündeyim. 6. gün testim aşırııııı silik. bir de markadan markaya bile fark var. artımed ürününü kullandım. İthal markada çıkmadı sonra yerliyi denedim21 haziran senin
1,5 saate çıkacakmıs sonuc şimdi kan verdim şnşallah tutunmuştur güzel bi sonuc cıkarBol şansssss:) ltf sonucu yazın
Masallah az kalmis darisi bizlere inşallah o gunleri gorelimEvet çok şükür 32 haftalık hamileyim az kaldı doğuma servikal yetmezliğim var son iki aydır yatıyorum ama bunada şükür
Şu an ben bile heyecanlandım1,5 saate çıkacakmıs sonuc şimdi kan verdim şnşallah tutunmuştur güzel bi sonuc cıkar
İnşallah korku heyecan bir arada acaba test yanlış cıkarır mı diye korku var bilemiyorum inşallah güzel sonuc cıkar. Ama 2 gündür içim içimi yedi birşeyler hissettim. Bugün dayanamadım yaptım.Şu an ben bile heyecanlandımzaman hızlıca geçsin de güzel sonucu gör umarım
Hadi insallah canım hayirlisiyla guzel bir sonuc bekliyoruz1,5 saate çıkacakmıs sonuc şimdi kan verdim şnşallah tutunmuştur güzel bi sonuc cıkar
Ah kuzum bugünü zor ettim yarın olsun diye bekliyorum güzel haberle dönerim insallahSen duyunca ben de duymuş kadar olucam
İnşsllah canımHadi insallah canım hayirlisiyla guzel bir sonuc bekliyoruz
Canım senin kaçıncı günün? bana 9. günde yaptır dediler ama yarın yaptırsam ne olur ki acaba :)İnşallah korku heyecan bir arada acaba test yanlış cıkarır mı diye korku var bilemiyorum inşallah güzel sonuc cıkar. Ama 2 gündür içim içimi yedi birşeyler hissettim. Bugün dayanamadım yaptım.
Benimde iki embriyoBenim 20 Haziran. ayrıca iki tane koydurdum ben. Belki o zaman daha belirgin oluyordur. içini ltf rahatlat canım daha sadece 6. gündesin. Ben 7. gündeyim. 6. gün testim aşırııııı silik. bir de markadan markaya bile fark var. artımed ürününü kullandım. İthal markada çıkmadı sonra yerliyi denedim
Yarın kalp atışı için erken olabilir ama kese ve bebek mutlaka görünür canımAh kuzum bugünü zor ettim yarın olsun diye bekliyorum güzel haberle dönerim insallahsende çok güzel haberler al rabbim hepimizi sevindirsin
Hayir canim yurtdisinda degilimİnşsllah canımyanlıs hatırlamıyorsam sende yurtdısındaydın attığım teste baktın mı? Clear blue %99 doğrı sonuc diyor ama
Kuzum daha erken hic endiselenme erken test boyle stres yapiyor malesef sabretmek zor biliyorum ama en azindan stressiz umutla bekleniyor erken test insanın umudunu kırıyor ve bekleyiş zorlasiyor bu testi unut ve test gununu bekle derim benBenimde iki embriyo
Benim daha 5. Günüm çok erkenCanım senin kaçıncı günün? bana 9. günde yaptır dediler ama yarın yaptırsam ne olur ki acaba :)
Ayy inşallahHayir canim yurtdisinda degilimama bence senin testin de pozitif gibi hissediyorum insallah
Teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibi olurKuzum daha erken hic endiselenme erken test boyle stres yapiyor malesef sabretmek zor biliyorum ama en azindan stressiz umutla bekleniyor erken test insanın umudunu kırıyor ve bekleyiş zorlasiyor bu testi unut ve test gununu bekle derim ben
Ben keseyi görmeye gittiğimde kalp atışını da duydum, 6+1 de vajinal ultrasondan. Şok oldumAh kuzum bugünü zor ettim yarın olsun diye bekliyorum güzel haberle dönerim insallahsende çok güzel haberler al rabbim hepimizi sevindirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?