2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

canım senin bebiş çok masraflıymış gecmiş olsun size rahatlığa bak yaaa sanki anlıyorbenimkine hiç fark etmiyor ben değiştiriyorum ne zaman degiştirirsem

benim de oyleydi canım 20 günlüktü hiç kilo almamıştı ama ondan sonra almaya başladı. sütüm azdı mamayı cok vermekten kacıyordum ama kilo almayınca kaçmadım emzirmeden sonra ne kadar isterse verdim birden kilo almaya başladı şuan doğum kilosundan hesaplarsam 1 kilo almış hemen hemen ( 38 günlük )

Saat 2 den beri göğsümde resmen tam uyuyor yatırıyorum ık mık diye geri uyanıyor tekrar emzirmeden de sakinlemiyor yatırmasam kucağımda sabaha kadar uyur gibi yatıyor
Bu bizde de var. Ben hep yilardim yilmayin. Pozisyonu degistirin pispisa devam. Uyku arasinda mikmiklarsa mangaldaki cupra gibi ceviriyorum biraz ovaliyorum pispis yapiyorum ama yasli apartman teyzesi gibi soyleniyo yapistiriyorum pispisi gittigi yere kadar uyuyo.

Her bir saatte bir uyandı şimdi uyumuyor artık tam dalacak hıçkırık tuttu bu hıçkırık bitirdi beni
Hickirik cikmazi bu nerde gorsem tanirim. Emziriyorum babasina veriyorum yatar konuma geciyorum. Sanki benim yattigimi birileri soyluyo ananin ardı yatak gordu bisi yapman lazim diye. iceriden hikkuu pikkuu basliyo hay diyorum bi daha emme gaz cikar ayilsin vs.

ben de sleepy kullanıyordum ilk başta ıslak mendil de kullanmıyordum pamuk kullandıgım halde bebegim pişik oldu. sık da degiştiriyordum. molfix e gectim bide bepanthon pişik kremş anında gecti cok şükür.

Kaç kilo olmuşsunuz bir de doğum kilosu kaçtı? Bugün biz de Bi tartılırız herhalde

Molfixin mavisine güzel diyorlar canım ben e bebeğin goon var onu kullanıyorum memnunum diğerlerine göre kalın sızdırma sıkma yapmıyor hiç prima muadili diyorlar ona
Ben küçük bir ilçedeyim avm falan çok uzak. E bebek olsa yakında düşünürdüm goon'u. Öneren çok onu da

Kaç kilo olmuşsunuz bir de doğum kilosu kaçtı? Bugün biz de Bi tartılırız herhalde
3700 doğdu 3400 e düştü 15 gün sonra gittigimizde 3600 dü doğum kilosuna bile ulaşamamıştı. bugun 4700 cıktı 100-150 gram üzerindekilerdir dedi 850-900 gram almış oluyor yani

Evet bugün itibariyle bende bebişle tekim, emzirme desteği alıyorum ona ve bana iyi gelecek ne varsa onu yapmaya başladım pozitif bakıyorum artık çok şükür
Merhaba , nerden emzirme desteği alıyorsunuz. Bende sanırım emzirme danışmanına başvurucam. Çok zorlamaya başladı memeye direnmesi. Enjektörle denedim. Mama ağzına aktıkça emiyor sıkmayınca bekliyor. Hazırcı biraz benimki. Zora gelemiyor. Çaresiz kaldım valla. Emse süt gelecek ama o aksın ağzıma modunda baktığından emmeye sabrı kalmıyor.

68 liydi paket açtım yarısını koydum organizere ertesi gün aynı saatte baktım 4-5 kalmıştı hayır evladım bizi çok mu zengin sandı yanlışlıkla

Ben deneme yanılma doktor yönlendirmesi ile en son böyle bşr düzen oturttu . Mesela emziriyordum ara veriyorum ben doktorda yoruluyor istemiyor olabilir demişti. Sağ göğsü emzirdim ya ara veriyorum gaz çıkarma Aradı zaten o 5/10 dk sürüyor . Sonra sol göğüs aynı şekilde. İlk başlarda sağ sol göğüsten sonra mama da veriyordum alıyordu ilk 30 cc ile başladık. Sonra 45 yaptık meme +mama. 20 . Günden sonra falan meme den sonra mama istemiyor yada tam tersi mama Dan sonra meme istemiyor. Doktor da dedi ki tek öğün olarak düşün artık meme yetiyor sadece yada mama yetiyor sadece. Benim bebenin sıkıntısı emdi ya 1.5/2 saat sonra tekrar emmek istiyor benim göğüsler o arada yeterli süt üretemiyor. Üst üste emzirdiğimde mesela emiyor uyuyor ama uyanma süresi bu kez 45 dk yada 1 saate düşüyor. Doktorda doymadıgı için uyanıyor diyor. Şimdilik bir 15/20 gün bu rutinde gideceğiz meme uyu uyan sonra mama uyu uyan meme şeklinde. O zaman uyku kalitesi de arttı hem . Böylr uzun uzun yazdım belki doktorun bana uyguladığı rutini denemek isteyen olur diye. O mama arasında sağma nedeni de meme üretmeye devam etsin körelmesin diyeymil zaten 20/40 cc arası çöküyor sapmada 10 dk sol 10 dk sağ yeterli dedi doktor amaç memeyi uyarmak hey süt lazım mesajını vermek dedi. Ha sağmadan öncede bir 2/3 dk mememe masaj yaptırtıyor doktor direk sağma masaj yap meme uyarılsın hemde meme ucu yara olmasın diye. Ay döşedim yazıyı ama belki birinin işine yarar ben Burda çok şey öğrenip yaptım çünkü.

Benim bebeğime de dediler down olabilir kalbinde parlaklık var ?

Yapmam dediğin herşeyi yaptırıyor bi çocuklar zeytinyağını bizede söylemişti doktor daha 10 günlük kakasını yapamıyordu acildeki doktor zeytinyağı verin dedi yarım çay kaşığı yada poposuna zeytinyağıyla uyarın dedi (kizdirilip sogutulmus yağ)

Ben başından beri ıslak mendil kullanıyorum sleep Üni baby hangisi olursa. Sleepy bez kullanıyorum. Ben her alt açma da bepantol kremi sürüyorum her seferinde ama. Arada da ısıtılmış soğutulmuş yağ ile yağlıyorum. Banyo günü de pehlivan gibi her yerini o yağla yada bebe Yağı ile yağlıyorum . Şükür hiç pişik olmadı ben buna bağlıyorum açıkçası. Yada benim oğlan pişiğe meyilli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…