- 25 Ocak 2021
- 409
- 1.307
Neyseki ben keseyi bebeği kalp atışını aynı anda gördüm yoksa paranoyalarım susmazdıBende bir kese de bir de kalp atışında gittim yarın randevu günü ama cumartesi gel dedi sabrediyorum bebeğime ve eşime söz verdim kaygılı bir anne olmayacağım diye herşey yolunda Rabbime emanet deyip devam ediyorum
Ben de bir kere gittim 6. haftasındaAranızda randevuya 1 kere gitmiş tek kişiyim sanırım içim içimi yedi 6.haftadan beri görmüyorumyarın inşallah görmeye gidicez kontrole 11+1 olduk
Etimi sıkıştırır gbi bi his ağrı dye bile adlandırmıyorum ama inşallah normaldirYoktur yoktur karında kasıkta acı ağrı normal batma hissi bile normalmiş . Rahim büyüyor demekmiş. Benimde 2/3 gün önce öyle bir ağrı oldu hatta hala geçti sayılmaz ama hafifledi
Benim tüm vücutBenimde geceleri ayaklarım yanıyor
Bana başından beri kız diyor işte cuma belli olacak benimde . Ya çıkıntı gördüyse oradan dönmez herhaldeSenin belli mi canım çok şaşırdım bu kadar erken tahmin etmesine çıkıntı var dedi sizce yanılma olur mu
Normaldir içini ferah tut çünkü burda birkaç kişi daha yazdı ağrı var diye. Okuduğum dinlediğim her doktorda normal diyor . Ama biz anneler illa merak ediyoruz o ayrıEtimi sıkıştırır gbi bi his ağrı dye bile adlandırmıyorum ama inşallah normaldir
Sen nasılsın 3üz annesiNasılsınız kızlarr, haftasonu hiç bakamadım umarım hem bebişler hem sizler iyisinizdirbenim 10. hafta dolduğundan beri bulantılarım baya azaldı çok şükür, bugün 10+3 ve ilk defa bulantısız uyandım diyim sizlere de motivasyon olsun
Vlla canm bursa bgn soğuk ve bana daha sıcaklar basmadı:)Kızlar havalar çok sıcak zaten ama daha fazla terleyen var mı eskiye göre? Ben menapozlu kadınlar gibi yana yana geziyorum ya
Ben iyiyim çok şükür canım benim, biraz enerjim geldi bu hafta allaha şükür, inşallah daha da iyiye gider böyleSen nasılsın 3üz annesioy ne güzel benimde zaman zaman azalıyor bitiyor sonra başa sarıyor az kaldı dayan diyorum
Derde derman olmak gbi birsey burda soruma cvp vermek sagolasın canım benimNormaldir içini ferah tut çünkü burda birkaç kişi daha yazdı ağrı var diye. Okuduğum dinlediğim her doktorda normal diyor . Ama biz anneler illa merak ediyoruz o ayrı
İyiyz iyiyi şekerim herşey yolunda bende 12+2 oşdumNasılsınız kızlarr, haftasonu hiç bakamadım umarım hem bebişler hem sizler iyisinizdirbenim 10. hafta dolduğundan beri bulantılarım baya azaldı çok şükür, bugün 10+3 ve ilk defa bulantısız uyandım diyim sizlere de motivasyon olsun
Ben 12+2 oldum bende mide yanmaları başladı canmmBen iyiyim çok şükür canım benim, biraz enerjim geldi bu hafta allaha şükür, inşallah daha da iyiye gider böyleay bulantı gidip geliyor mu öyle kız bak korktum şimdi bidaha geri gelir mi acaba
Ay maşallah sen nerdeyse 2. trimestera gireceksin canım, hamileliğin balayı diyorlar o dönemeİyiyz iyiyi şekerim herşey yolunda bende 12+2 oşdum
Yaaa cuma belli olcak mı artk kızz ırmakBana başından beri kız diyor işte cuma belli olacak benimde . Ya çıkıntı gördüyse oradan dönmez herhalde
He kızz son hafta 4 . Aya gircez bakalım. Bnde 10 güne cinsiyet öğrencem:))Ay maşallah sen nerdeyse 2. trimestera gireceksin canım, hamileliğin balayı diyorlar o döneme
Aynen cnm Allah kaldırma gücü versinAynı durumdayız canım. Ayda bir kontrol benimde daha 2 haftam var. Sabredip dua etmekten başka çaremiz yok galiba. Aklımız hep onlarda. Allahın izni ile bisey olmaz. Evlatlarımız iyidir kötü hiç düşünme
Allahım gönlündekini sağlıkla versin canımHe kızz son hafta 4 . Aya gircez bakalım. Bnde 10 güne cinsiyet öğrencem:))
Cnm çok saol aynen iyi düşünmeye çalışalım inşCanım doktorlar herşey yolundaysa 1 ay koyuyorlar . Gayet normal ama haklısın insanın sürekli göresi geliyor . Kötü bir durum olsa anlarsın bu arada. Çünkü artık bebeklerimiz küçük değil Allah korusun Allahım uzak tutsun. Ama kötü birşey olsa zehirleniriz en başta. Büyük haftalarda olduğumuz için . Ay bunları da hiç düşünme gayet sağlıklı bebişin biraz meraklı anneleri biz
İnşallah bakalım neyseki benim gibiler de varmış üzülüyordum herkes sürekli gidiyor ben daha mı az seviyorum acaba diyeBen de bir kere gittim 6. haftasındaGerçi haftam küçük size göre 9+3 benim bugün. Kontrolüm de haftaya, yani tam 1 ay olmuş olacak. Heyecanla bekliyorum bakalım.
Siz de yarın güzel haberler alırsınız umarım çok güzel geçer kontrol
Yaaa sağlıkla kucağına al maşallahBana başından beri kız diyor işte cuma belli olacak benimde . Ya çıkıntı gördüyse oradan dönmez herhalde