Bende başından beri kız hissediyordum hatta kocama meraklanmaya gerek yok canım bebeğimiz kesin kız demişliğim var oda kız çıkınca çok şaşırdı nasıl bu kadar emindin diye hatta ben haftada bir kalbini duymayınca tedirgin oluyordum arada devlet hastanesine gidiyordum her seferinde cinsiyet sormayı unutuyordum kalbi atınca aklımdaki herşey uçuyordu sen devlet hastanesinde öğrendin kız olduğunu bana söylemedin kesin diyor hahah
Genetik test sonucum erkek dedi, bugün 15 haftaligim, gittiğim Dr üniversite hastanesinde prof, genetik test sonucumu bilmiyordu ve kız dedi, genetik test yanılmaz ama bize yanlış mı bildirdiler acaba diye düşünmedim değil
Adım adım annelik emel e yorum yaptırdım usg yi bana kız dedi o hafta doktora gittik erkek dediben tabi o kadar güveniyordum ki emele bir kaç gün öyle gezdim hatta kız bebek kıyafeti baktım sonra Dr erkek diyince fos diye indim garip oldum sonra toparlandım şok geçirdim herhalde o an
Adım adım annelik emel e yorum yaptırdım usg yi bana kız dedi o hafta doktora gittik erkek dediben tabi o kadar güveniyordum ki emele bir kaç gün öyle gezdim hatta kız bebek kıyafeti baktım sonra Dr erkek diyince fos diye indim garip oldum sonra toparlandım şok geçirdim herhalde o an
Cinsiyet tahminci abla mı öyle bir sayfa vardı da ona da bizim arkadaş atmış oda kız demiş 15 gün sonra erkek olduğunu öğrendi ama genelde başka arkadaşları bildi diyor dedim senin oğlan demek kendini bildirmek istememiş
Cinsiyet tahminci abla mı öyle bir sayfa vardı da ona da bizim arkadaş atmış oda kız demiş 15 gün sonra erkek olduğunu öğrendi ama genelde başka arkadaşları bildi diyor dedim senin oğlan demek kendini bildirmek istememiş