Günaydınn bir haftada gözle görülür şekilde büyüdü benim göbüş ben henüz almadım ama bana da doktor 20/21 hafta dedi bende bu gidişimde alırım artık randevuyu
Ben geçen çarşamba pazarında bayıldım valla. Sürekli o moddayım en yüksek tansiyonum 10 6. O da tuz gölü gibi ayran yapıp içersem. Günde 3 litre su içiyorum dinleniyorum tansiyonum 8 4 hep sıcaklar mahvetti
Pantolonlarla vedalaştım ben zaten kotların hicbiri olmuyo bana Allah'tan yaza denk geldi de elbise giyiniyorum yada eşofman sen hiç olmazsa kilo verdin şimdi alsanda eski kilona dönersin en fazla biz napalm bide ben tüp bebek ile hamile kaldım ilaçlardan hamilelik öncesi çok kilo almıştım doğurana kadar ne olurum bilmiyorum
Benim bi arkadaşımın 16..haftasında değişti cinsiyeti. Kız demişlerdi önceden şimdi erkek dedi kesin dedi. Bende korkuyorum değişir diye ondan hazırlık yapamıyorum
günaydın kızlar herkese iyi haftasonları dilerim nasıl geçiyor göbüşler büyüdü mü ?
geçen hafta doktorum detaylı ultrasona yönlendirdi, 21. hafta düşünüyorum var mı randevu alan kaçıncı haftada aldınız ?
Pantolonlarla vedalaştım ben zaten kotların hicbiri olmuyo bana Allah'tan yaza denk geldi de elbise giyiniyorum yada eşofman sen hiç olmazsa kilo verdin şimdi alsanda eski kilona dönersin en fazla biz napalm bide ben tüp bebek ile hamile kaldım ilaçlardan hamilelik öncesi çok kilo almıştım doğurana kadar ne olurum bilmiyorum
Oradan bi pembe kalp de ben alayım teyzeleri kızım oluyor baştan beri erkek hissettim ama Dr bugün dedi bu kız çok akıllı açtı bacakları bak cinsiyetim burada diyor dedi rabbime bin şükür kız erkek hepsi kabulümdü. İlk bebeğim benim minik piknik tüpüm olur kendileri. Tüp bebekle anne oldum. O sebeple çok kıymetli sağlıklı olması. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli kavuştursun evladına.
Hayırlı olsun benim kız pek nazlı kız diyorum bence öyle ama göstermiyor hanfendi kımıldamıyor yerinden pek memnun :) bana da kız dedi ama çok ısrar ettim diye söyledi netleşmesi için bekleyin dedi
Oradan bi pembe kalp de ben alayım teyzeleri kızım oluyor baştan beri erkek hissettim ama Dr bugün dedi bu kız çok akıllı açtı bacakları bak cinsiyetim burada diyor dedi rabbime bin şükür kız erkek hepsi kabulümdü. İlk bebeğim benim minik piknik tüpüm olur kendileri. Tüp bebekle anne oldum. O sebeple çok kıymetli sağlıklı olması. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli kavuştursun evladına.
günaydın kızlar herkese iyi haftasonları dilerim nasıl geçiyor göbüşler büyüdü mü ?
geçen hafta doktorum detaylı ultrasona yönlendirdi, 21. hafta düşünüyorum var mı randevu alan kaçıncı haftada aldınız ?
Kızlar slm uzun zamandır bakamadım. Herkes iyidir inş. Biz de bu hafta cinsiyeti öğrendik. Erkek geliyor. Ama içimde hep kız olması vardı. Biraz kötü oldum. Çünkü bir oğlum var. Bi de kızı tatmak istemiştim. Hala da alışmış değilim 2 erkek fikrine 2 erkek annesi olan var mı acaba aramızda bana fikirlerini söylese çok sevinirim. Bi de kim yazıyordu cinsiyeti buraya acaba??