Damla damlatilp bekleniyormuKarşıdan fotoğraf çekiyor bi aletle onda yazıyor sonuçlar bi de kornea falan bakıyor ışıklı bi kamera gibi bi şeyle kaleme benziyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Damla damlatilp bekleniyormuKarşıdan fotoğraf çekiyor bi aletle onda yazıyor sonuçlar bi de kornea falan bakıyor ışıklı bi kamera gibi bi şeyle kaleme benziyor
Ates takibi icin ne dediler? Biz de 3unu birden oldukBiz üçünü birden olduk yavrum![]()
Hayır hayır o çok daha büyükkenDamla damlatilp bekleniyormu
Aa iyimiş o zamnHayır hayır o çok daha büyükken
Benimki evime ilk kez gelecek eşiyle oturmaya bile gelmedi hangisi daha iyi bilemedim şimdiSelam olsun meslektaşımaokulumu sevsem de, arkadaşlık ayrı yakınlık dostluk ayrı
Bari çay olsaymışbenimki 7 yıldır burdayım bir kere kahveye gelmedi ben bir iki gittim baktım o gelmiyor ben de bıraktım hep eşlerle akşam oturması şeklinde ilerliyoruz. Davet bekliyor heralde..
Dayak var yer misin diye sor bakalim.2.5 senedir evliyim. Daha bir kez evime gelmeyen eltim çocuk sevmeye teşrif edecekmiş. Gelmek istiyormuş hem de yemeğe.![]()
Böyle insanlarada ayar oluyorum ben kndi karnımı zor doyuruyorum birde yemeğe misafir ağırlayacagim2.5 senedir evliyim. Daha bir kez evime gelmeyen eltim çocuk sevmeye teşrif edecekmiş. Gelmek istiyormuş hem de yemeğe.![]()
Aynısı yazdım ben deB
Böyle insanlarada ayar oluyorum ben kndi karnımı zor doyuruyorum birde yemeğe misafir ağırlayacagim![]()
Calpol içir ateş yapabilir dediler . Elimde ateş ölçer geziyorumAtes takibi icin ne dediler? Biz de 3unu birden olduk![]()
Kafanı çok yorma kuzum çişli bez sayısı yeterliyse valla çok da takılmamak lazım. Ben bugün sağlık ocağına gittim hastaneyle çok farklı çıktı şimdi de 4 günde 400 gr almış gibi gözüküyor ama öyle değil işte tartılar birbirini tutmuyor. Hep aynı yerde aynı saatte tartılmak lazım sen öyle mi yapıyorsunYoruyor insanı hem zihnen hem fizikten. Artık biraz olsun salmak normalleşme istiyor insan. Ama kilosuna da kafayı takıyor. Deneyelim bakalım 1,2 hafta daha. Bende gece fln uyandırıp emziriyorum Napalım uyku yok o kilo alsın da
Yapma ya. Şimdi nasıl kuzum huzursuz muValla çok ağladı katıldı çocuğum![]()
insallah firsat bulabilirsemO muhtemelen enfeksiyondan kaynaklı olabilir. Bi kültür ver bence kuzum
Bizde de oldu bir hafta kadar. Ben de evdeki biberonları denedim, normalde Dr.browns veriyorduk hep. Anakucağında dik oturtarak veya kucağımda sırt üstü hafif dik tutarak bi şekilde verdim. Bazen babası veya annem besliyordu kişi değiştiriyorduk. Ben stres yapınca daha da çok reddediyordu o yüzden sakin olmak lazım illa ki beslenecek. Bizim kendiliğinden geçti neden oldu bilmiyorum benim bebeğim de 9 haftalık tam.Biberon reddi yaşıyorum arkadaşlarne avent ne lansinoh ne mamajoo 3ünü de almıyor. Emzirdikten sonra veriyorum mamayı ama 2dir almıyor çocuk biberonu. Ne yapacağımı bilmiyorum
Kızlar bende oldum reglimi üçümüzde mama ağırlıklı gidiyoruz hatta benim %95 mama %5 sağımla ne çıkarsa o yüzden mi erken adet olduk biz dersinizhayırlı olsun. ben de aynı şekilde 40 ımdan 1 hafta sonra oldum
Kucaktan inmiyor indiği zaman ağlıyor yavrum. Calpol verdim uyuduYapma ya. Şimdi nasıl kuzum huzursuz mu![]()
Ya eveett evet kafayı yicem önceden kucağımda 2 saate yakın uyutabiliyordum artık kucağımda bile hemen uyanıyor hatta bugün 20-30 dk anca uyudu zaditen diye bi ilaca başladım şok uyku yaparmış ona rağmen uyumadı bugünKizlar sizinkiler de boyle 40-45 dakika mi uyuyo ya? Bizimki 66 gunluk. Gunduz uykulari hep kisa kisa.
Benim hemen hemen Dr tartısıyla saglıkocagı arası 100 gr oynuyor. İkisinde de takip ediyorum şuan. Çiş gayet cok. Sorunumuz kaka ve gaz bu ara. Valla salmak istiyorum ama yavrum kınıyor. Her okuduğumu kafama takıyorum acaba süt alerjisi olabilir mi diye düşünüyorum şimdi deKafanı çok yorma kuzum çişli bez sayısı yeterliyse valla çok da takılmamak lazım. Ben bugün sağlık ocağına gittim hastaneyle çok farklı çıktı şimdi de 4 günde 400 gr almış gibi gözüküyor ama öyle değil işte tartılar birbirini tutmuyor. Hep aynı yerde aynı saatte tartılmak lazım sen öyle mi yapıyorsun
benim de %95 mama aynı şekilde. bence de emzirmediğimizden hormonlar normale dönüyor gibi.Kızlar bende oldum reglimi üçümüzde mama ağırlıklı gidiyoruz hatta benim %95 mama %5 sağımla ne çıkarsa o yüzden mi erken adet olduk biz dersiniz
sut kasigiyla ver istersen canimBiberon reddi yaşıyorum arkadaşlarne avent ne lansinoh ne mamajoo 3ünü de almıyor. Emzirdikten sonra veriyorum mamayı ama 2dir almıyor çocuk biberonu. Ne yapacağımı bilmiyorum