Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de böyle buğday tenli yeşil gözlü hayal ediyorumİnşallah canımhep kumral renkli gözlü bir bebek görüyorum bakalım nasıl olacak bizim minnoşlar
Benimde öyle malesef aktif çalışmama rağmen belim falan baya ağrıyor bu ara burnumdan da çok sıkıntılıyim düzgün nefes alamıyorum içi şişti sanki özellikle geceleribenimde cinsiyet belli değil ama benimde öne doğru büyüyor bunla ilgisi mi varmış ağrıların zaten belimde bir ağrı hali var ama bu ağrı girdiğinde böyle 2-3dk rahat sürüyor çok ayrı bir ağrı yarın randevusuz evimze yakın bir hastaneye gidicem bakalım belki bakarlar şikayetlerim çok fazla bu ara![]()
Aman baksında boş ver gerisiniAynen canım bakıyor yine sağolsun hakkını inkar edemem kv nin, yemeğimi önüme getiriyor. Bazen söyleniyorum gereksiz şeyler yememi istiyor. Birde bazen saçma konuşuyor. Çok işte niye hareket etmiyor diyor. İsim konusunda zorluk yaşadık o koymak istedi. Birde herseye çok takılıyorum onu söylüyor yok onların zamanında o yokmuş bu yokmuş. Vitamin bile yokmuş elma ağacından koparıp yerlermiş bilmem neben titizlik yapıyorum bazen
Acaba diyorum ceza ala bilirmi?
Ben de çok merak ettim inşallah bebekler de kendi de iyidir
Geçer inşallah biran önce baya geriyor beni ilk defa yaşadığım bir ağrı tedirgin etti o yüzden içim rahatladı biraz çok teşekkür ederimKaburga ağrısı bu, ilk gebeliğimde olmuştu tam da bu haftalarda göbek büyüyor geriliyor vücut, bir zaman sonra geçiyor, diğer gebeliklerde yaşamadım bu kaburga ağrısını sadece ilk gebelikte yaşadım
Ceza alsa tek ayak cezası falan yazar kendisi pasifleştirmiş üyeliğini umarım geri döner belki de yazılanlardan etkilendiğini düşünerek iptal etmiştir bilemeyiz ki o ve bebekler iyi olsun da .Acaba diyorum ceza ala bilirmi?
YaaBen de çok merak ettim inşallah iyidirOnun kontrollerinin yapıldığı hastane evimin alt tarafında sabah geçerken girip sorasım bile geldi
![]()
Pasife almış üyeliğini. Ya kafasını dinliyordur umarım
Yaa öylemi kendileri iyi olsunda gelmesede olurCeza alsa tek ayak cezası falan yazar kendisi pasifleştirmiş üyeliğini umarım geri döner belki de yazılanlardan etkilendiğini düşünerek iptal etmiştir bilemeyiz ki o ve bebekler iyi olsun da .
Kızlar biriniz editör ile iletişime geçip topiği kendi üstüne alsın. Topik başkanınız kimbilir ne olduysa kapatıp gitmiş dükkanı. Umarım sağlığı yerindedir bir sıkıntısı yoktur.
Aynen öyle canım sadece topiği birinin devralması gerekebilir biraz bekleyelim olmadı kazeni etiketleyip farklı birine devretmesini rica ederiz.Yaa öylemi kendileri iyi olsunda gelmesede olur
Geri gelir ise ? birkaç gün bekleyelim biz şahsi fiktim yine de belki gelirKızlar biriniz editör ile iletişime geçip topiği kendi üstüne alsın. Topik başkanınız kimbilir ne olduysa kapatıp gitmiş dükkanı. Umarım sağlığı yerindedir bir sıkıntısı yoktur.
Aynen böyle kalmasın başsızAynen öyle canım sadece topiği birinin devralması gerekebilir biraz bekleyelim olmadı kazeni etiketleyip farklı birine devretmesini rica ederiz.
Yok bekleyek hemen etiket yapılmasın kızlarGeri gelir ise ? birkaç gün bekleyelim biz şahsi fiktim yine de belki gelir
Aynen böyle kalmasın başsız
Bence de canımYok bekleyek hemen etiket yapılmasın kızlar
Dondurma gibi bir şey mi yani istediği zaman gelebiliyor değil mi merak ettim umarım iyidirPasife almış üyeliğini. Ya kafasını dinliyordur umarım![]()
Yok kendisi pasiflemiş yazıyorAcaba diyorum ceza ala bilirmi?