Tecrübeli anneler bunu alayım mı?
Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70X110 cm
Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70X110 cm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kuzum onlar indirim dönemi mi bilir Allah aşkınaYok kız . Bebek arabası falan duruyor dha düşün . Ailelerden ses çıkar belki diye bekliyoruz ama daha herhangi bir ses yok![]()
![]()
Ya kuzum onlar indirim dönemi mi bilir Allah aşkına
Ahahahahha ben de battaniye ve tulum aldım kız bakınca. Mustela alacaksan baya indirim var ona koş meselaaynen aynen . Yaa başım döndü ve 1 tanecik bile bir şey alamadım henüz
![]()
Toplam ayrı ayrı daha pahalıysa mantıklı kuzumBöyle set almak mantıksız mı kızlar..? https://www.hepsiburada.com/philips...1-p-HBCV00004UVGBN?url_src=and-product-detail
Onu görümcem doğuma yakın ben alıcam dediAhahahahha ben de battaniye ve tulum aldım kız bakınca. Mustela alacaksan baya indirim var ona koş mesela
Oooo tamam alsın severiz böyle görümceOnu görümcem doğuma yakın ben alıcam dedi![]()
Ayyy kuzum fiyatı uçukKızlar bebek arabasından zerre anlamayan bir insanım. Sizce şunun özellikleri nasıl?
![]()
Maxi-Cosi Adorra2 Bebek Arabası Essential Black Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Maxi-Cosi Adorra2 Bebek Arabası Essential Black yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben 3 lü mustela set aldım canım 2 tane yeter diye düşünüyorum toplam 6 ürün var 2 pişik kremi 2 şampuan 2 yağ ikiz olduğu için setten 2 tane aldım yeğenlerimde kullandı mustela en azından bildiğim bir marka dedimEvet sağlam indirim var. Benim aldığım şampuana göre daha ucuz mustela alsam mı diye düşünüyorum
Kuzum uyguna buldum bir yerde . Ama özelliklerini bilemedim. Mesela çift yönlü değil galiba bu dimi .. benim için çift yönlü olması önemliAyyy kuzum fiyatı uçuk![]()
İyi yaptın kuzum. Bundan sonra stok yaparız bi doğsunlar daBen 3 lü mustela set aldım canım 2 tane yeter diye düşünüyorum toplam 6 ürün var 2 pişik kremi 2 şampuan 2 yağ ikiz olduğu için setten 2 tane aldım yeğenlerimde kullandı mustela en azından bildiğim bir marka dedim
Çok özellik yazmıyor bir de yorum yok. Bilemedim ki. Bence de çift yön önemliKuzum uyguna buldum bir yerde . Ama özelliklerini bilemedim. Mesela çift yönlü değil galiba bu dimi .. benim için çift yönlü olması önemli
Oyyyy çok güzellerBende dayanamadım kızçelerime aldım şimdilik bunlardan sonra benimsemiyorum diye üzülüyorum![]()
Mom-dad zıbınları linki kuzum ben bunları yazlık beden aldım yazın giydiririm diye 6-9 ay aldım : Overoz Özel Tasarım Lisanslı I Love Mom Dad Ikili Bebek Body Beyaz 2li Anne Baba Bebek Badi Zıbın 5338-5339 Fiyatı, Yorumları - TrendyolOyyyy çok güzellersağlıkla giysinler
hele o zıbınlar
zıbınlar nerden kuzum ben de alayım çok beğendim
Ben almam mesela çünkü bebiş almaya bilir sonra elimde kalır takım almayı hiç düşünmüyorumBöyle set almak mantıksız mı kızlar..? https://www.hepsiburada.com/philips...1-p-HBCV00004UVGBN?url_src=and-product-detail
Çok tatlılaaaatMom-dad zıbınları linki kuzum ben bunları yazlık beden aldım yazın giydiririm diye 6-9 ay aldım : Overoz Özel Tasarım Lisanslı I Love Mom Dad Ikili Bebek Body Beyaz 2li Anne Baba Bebek Badi Zıbın 5338-5339 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
![]()
Canım bebek o biberonu sevmez ya da kolik bir bebek olur gibi sorunlar olursa elimde kalır diye düşündüm ben şimdilik hastane çantasına koymalık alırım bir tane doğumdan sonra eve gelince ihtiyaç hali olursa sonradan alırım diye düşündümBöyle set almak mantıksız mı kızlar..? https://www.hepsiburada.com/philips...1-p-HBCV00004UVGBN?url_src=and-product-detail