2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bana tüp bebek doktorum parolu önerdi o da plus olanı kesinlikle kullanma dedi. Onun dışında minoset dedi ama vermidon demedi. Her doktor farklı bir şey söylüyor artık hangisi doğru hangisi yanlış bilemiyorum ama bana genel olarak çok kullanmamam tavsiye edildi ben de çok şiddetli baş ağrısı yaşadım geçenlerde uyudum uyandım geçmedi çok kötüydü ama ilaç kullanmaya cesaret edemedim dua okudum, eşime okuttum öyle öyle azala azala geçti. Çok geçmiş olsun

Mide bulantın kasık ya da bel ağrın yok mu ya da uyku halsizlik göğsü dolgunluğu. Endişe etmeyin ger gün aynı belirtiler olmayabilir normaldir

Vermidonla parol zaten ikisinin de etken maddesi parasetamol . Aynı ilaçlar yani eczacı hamilelerin kullanımıyla ilgili mi burun kıvırdı
evet ben ilacı alırken hamileyseniz parol vereyim neden vermidon dedi bende çok kötü olduğum ve parol iyi gelmediği için doktor verdi dedim hmm neyse tamam o zaman dedi ama bende anlamadım

valla inanın benim en son 5. gün vermidon içtim öyle geçti baş ağrım kesinlikle ağrı kesici içmeden asla geçmez benim ağrılarım biraz mecburum o yüzden

evet ben ilacı alırken hamileyseniz parol vereyim neden vermidon dedi bende çok kötü olduğum ve parol iyi gelmediği için doktor verdi dedim hmm neyse tamam o zaman dedi ama bende anlamadım
Doktor vermiş sonuçta .eczacı genelde parol verildiği için o tepkiyi vermiştir belki

Ben de negatif yazıyor kuzum

Canım 10+2 yim senin gibiyim yüzüm gözüm hep çöktü, kusmaktan dün öyle kusmuşum ki gözlerimin içi halen kıpkırmızı yarın gideceğim bende, iştahın mı yok ama 12 haftadan sonra artık yemek yememiz lazım.

Kaç haftalikken travazol kullandiniz
12 haftalıkken ama üç kere kullanmama rağmen bayağı iyi geldi.

İştahsızlık var evet, hiç acıkmıyorum gibi

Göğüs dolgunluğum var, biraz da iştahsızlığım o kadar
Herkesin belirtileri farklı oluyor ya da her gün her hafta belirtiler olmayabiliyor benim bu hafta mesela bulantım varken diğer hafta hiç olmadığı zamanlar da oldu ya da göğüs ağrım hiç olmadı mide bulantım ilk zamanlar olmadı sonradan pik yaptı yani kişiden kişiye değişiyor bazı kişilerin hiç bulantısı bile olmuyor ya da belirtisi o yüzden strese girmeyin

İştahsızlık var evet, hiç acıkmıyorum gibi
Aynen inşallah 12.hafta sonra yemeye başlarız 6 haftadan beri bende öyleyim, yoğurt falan yiyebilirsen ye ama ben yoğurt peynir, yeşil zeytin ekmek salatalık yiyebiliyorum şuan sadece

Ah Canım benim sürekli varya artık öyle mutsuzum ki anlatamam yarın doktora diyeceğim dayanamıyorum

Geçmez ama azalacak canım birkaç haftaya azaldığını fark edeceksin. Tek derdimiz bulantı olsun.
Evet haklısın ama Canım inan dayanacak gücüm kalmadı dün holüm var banyo orda inan holde uzandım artık, yanımda hep kap ile gezer oldum, Yarın doktoruma diyeceğim dayanamıyorum artık sürekli yatıyorum iki gündür de sürekli uyuyorum. Mide bulantısında uyanıyorum tek dileğim bebeğim iyi olsunda

Geçecek canım sen moralini hep yüksek tut. Ben çok şükür çok yoğun bulantıları yaşamadım yani gün boyu devam etmedi. Anlık vuruyor 1-2 saate geçiyordu. Sadece biçok şeyden tiksindim. Herkeste farklı süreçler. Mesela şimdi reflüm tetikledi mide yanması ile uğraşıyorum o daha betermiş. mümkün olduğunca sürekli yat bu süreci böyle kabul et kendini böyle sev ve tadını çıkarmaya çalış karnını sev bebeğinle konuş.

Evet bende 12+4 demir ilacına başladım daha 3 gün oldu ferrum içiyorum günde 1 , aynı zamanda ı mom omega içiyorum onu da 7 haftadan itibaren başladım devam ama bana bir yan etkisi olmadı henüz sadece afedersiniz kabızlık yapabilir d vitamini dedi doktor

Aynen inşallah 12.hafta sonra yemeye başlarız 6 haftadan beri bende öyleyim, yoğurt falan yiyebilirsen ye ama ben yoğurt peynir, yeşil zeytin ekmek salatalık yiyebiliyorum şuan sadece
Kefir de deneyebilirsiniz hem çok sağlıklı hem kabızlığı önlüyor

Ben bugün 2 li tarama için gittim doktora çok şükür her şey yolunda gidiyor 11+3 üm ama ultrasona göre 12+1 görünüyor. 5 gün ileriden gidiyor. Böyle gördükçe içim rahatlıyor. Yoksa doktor arası uzun olduğunda strese giriyorum sizin de 2 li taramayı radyoloji doktorumu yaptı yoksa perinatolog mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…