2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Geçmez ama azalacak canım birkaç haftaya azaldığını fark edeceksin. Tek derdimiz bulantı olsun.

Benim doktorum 20. Haftada demir ilacını vereceğini söyledi. Şuan sadece imom omega ve d clorfor kullanıyorum.
Demir haplarının yan etkileri var zaten hassas bi süreçteyiz iyice etkiliyor olabilir. Sonuçta herkesin bünyesi farklı

Kızlar idrar kültürü sonucum da çıkmış üreme ve lökosit bulunamadı. Sadece idrar tahlilimde bakteri değeri biraz yüksek çıkmış. İdrar kültüründe sorun olmadığı için ilaç vermedi bol su için dedi doktor normal mi? Daha önce idrar kültürü verdiğinizde sorun olsa herhalde bulunamadı yerine başka bir sorun yazardı siye düşünüyorum

kuzum benimde öyleydi bahsetmiştim ya sana çok az demişti musol şase vermişti ama ben o dönem sıvı alamıyorum çok midem bulanıyor diye hamileleğimin çook başı diye vermişti 1 taneydi oda inan cok ilaç içmek faydalı değil zaten takip edecektir sürecini

Benim kardeşime de doktoru 20. hafta vermiş iyi bari başkalarında da duyunca rahatlıyorum ben de 20. hafta başlarım yine de yarın kan tahlili vereceğim 1 haftadır kullanıyorum ama beni etkileyenin o ve multivitamin olduğunu düşünüyorum ben bu kadar kötü değildim tabii ki hamileliğin de etkisi var koku hassasiyeti ve tiksinme vs ama bu ekstra bir şey iyice kötüleşiyorum daha iyi olmam gerekirken

Canım kültür normal çıkınca hamilelikte ilaç verilmiyor su öneriliyor. Sen idrarın koyulaşmaya başladıkça su iç ben öyle takip ediyorum vücudumun su durumunu, idrar su renginde olunca suyu bırakıyorum zaten 2 saate hafif sararıyor sonra tekrar 1 bardak daha içiyorum öyle öyle koyulaşmasına izin vermiyorum. Bir de sakın bekleme geldiği an git tuvalete git sıkıştırma kendini hiç çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim o zaman içtiğim su miktarını biraz daha arttırayım evet ben çok idrara sokul oluyorum ve idrarı tam boşaltmıyorum rahmime baskı oluyor gibi hissediyorum kasmamak için yanlış yapıyorum demek ki dikkat edeceğim

Evet canım size de sorayım dedim doktor bol su iç geçer o dedi inşallah dikkat edeceğim teşekkür ederim yanıtın için rahatladım

Beklediğinde idrarın içindeki partiküller mesanenin dibine çöküyor o da bakteri, kum ya da taş gibi şeyler yapıyor o yüzden idrar geldiğinde bekletmemeyi tavsiye ediyor doktorlar,chadi bakalım bir sonraki testinde inşallah kurtulmuş olursun

Evet multivitamin etkileyebilir bende kullanamaya başladığım ilk hafta fazlaca hazımsızlık ve gaz yapmıştı. Saatini değiştirdim artık gece yatmadan önce alıyorum etkisi oldukça azaldı.
Hassas bi dönem vitaminler ağır geliyor olabilir

Ben de öyle yaptım gece alayım bari dedim bu sefer uykumdan uyanıp kusmaya başladım beni her türlü kusturuyor bu önce bundan olduğunu anlamadım ama yok bundan tabii ki başka saatlerde de bulantım oluyor illa ilacı kullandığım için değil ama onlar hafif kalıyor bunun yanında

Vermidonla parol zaten ikisinin de etken maddesi parasetamol . Aynı ilaçlar yani eczacı hamilelerin kullanımıyla ilgili mi burun kıvırdı

Kızlar ben hiç hamile olduğumu hissetmiyorum, 1,5 kilo almıştım, şimdi sanki onu da verdim, doktora gitmeye de çekiniyorum şimdiye kadar her hafta gittim, bu sefer beklemek istiyorum randevu tarihini ama çok merak ediyorum nasıl diye. 10+2 oldu bugün. Sizde de öyle mi?

Ben pek dinlenmedim ya. 11+0 oldum bugün. Yine evde temizliği yemeği yaptım tabi biraz daha dikkat ettim ama çok da etmedim. . Doktor bana hamilesin hasta değilsin sonuçta demişti. Riskli bir durumun da var demedi diye öyle devam ettim hayatıma sırt ağrılarım 1haftadır oluştu.Ama bıktım ya hiçbir şey yapmak istemiyorum çok sıkıldım

Yinede kendini çok zorlamadan yap. Evet hasta değilsin tabiki ama vücut bu dönemlerde çok hassas onu yormadan hayatına devam et.

Bnde imom omega kullanıyorum baştan beri, içinde folik asit ve bisuru vıtamın var.
Bna test yapılmadan kullandrıldı
Her 2 doktorda bunu kullan dedi
Bu gdışımde bnde testlerımı yaptırıp ona gore kullanıcam

Olabilir canım yapmıştır doktoruna bi danış istersen en güzel cevabı o verecektir. çook geçmiş olsun bu günler biran önce geçsin hamileliğimizin keyfinide yaşayalım

Cnm lokosit cıkmadıgı için, bakteri çıkmış, yanman yoksa, doktorlar antıbıyotık vermıyor, bnada vermedi, bol su dedi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…