Geçmez ama azalacak canım birkaç haftaya azaldığını fark edeceksin. Tek derdimiz bulantı olsun.İnşallah çıkar canım yukarı, zorlu süreçlerden geçiyoruz ama sonu inşallah iyi olacak hep böyle diyorum ki artık bir an önce hasta gibi değilde hamile gibi olduğumuzu bilelim, benim mide bulantılarım geçmiyor canım sanırım geçmeyecekte her gün resmen şiddetleniyor
Hamilelik + uygulamasını kullanıyorum benKızlar uygulamadan gebelik takimi yaptiginz var mı kullanmış olduğunuz gün gün hafta hafta gebelik uygulaması
Benim doktorum 20. Haftada demir ilacını vereceğini söyledi. Şuan sadece imom omega ve d clorfor kullanıyorum.Birde kızlar 12. haftaya gelip doktoru demir ilacına başlatan var mı aranızda? Benim doktorum başlattı ama ben sanırım ondan sonra da bu kadar kötü olmaya başladım kan değerlerim normal benim şu an başlamam mantıklı mı ve vitamin ilacımı da değiştirdi hayatım ondan sonra zehir oldu sanki bana mı yan etki yapıyor acaba.
kuzum benimde öyleydi bahsetmiştim ya sana çok az demişti musol şase vermişti ama ben o dönem sıvı alamıyorum çok midem bulanıyor diye hamileleğimin çook başı diye vermişti 1 taneydi oda inan cok ilaç içmek faydalı değil zaten takip edecektir süreciniKızlar idrar kültürü sonucum da çıkmış üreme ve lökosit bulunamadı. Sadece idrar tahlilimde bakteri değeri biraz yüksek çıkmış. İdrar kültüründe sorun olmadığı için ilaç vermedi bol su için dedi doktor normal mi? Daha önce idrar kültürü verdiğinizde sorun olsa herhalde bulunamadı yerine başka bir sorun yazardı siye düşünüyorum
Benim kardeşime de doktoru 20. hafta vermiş iyi bari başkalarında da duyunca rahatlıyorum ben de 20. hafta başlarım yine de yarın kan tahlili vereceğim 1 haftadır kullanıyorum ama beni etkileyenin o ve multivitamin olduğunu düşünüyorum ben bu kadar kötü değildim tabii ki hamileliğin de etkisi var koku hassasiyeti ve tiksinme vs ama bu ekstra bir şey iyice kötüleşiyorum daha iyi olmam gerekirkenBenim doktorum 20. Haftada demir ilacını vereceğini söyledi. Şuan sadece imom omega ve d clorfor kullanıyorum.
Demir haplarının yan etkileri var zaten hassas bi süreçteyiz iyice etkiliyor olabilir. Sonuçta herkesin bünyesi farklı
Canım kültür normal çıkınca hamilelikte ilaç verilmiyor su öneriliyor. Sen idrarın koyulaşmaya başladıkça su iç ben öyle takip ediyorum vücudumun su durumunu, idrar su renginde olunca suyu bırakıyorum zaten 2 saate hafif sararıyor sonra tekrar 1 bardak daha içiyorum öyle öyle koyulaşmasına izin vermiyorum. Bir de sakın bekleme geldiği an git tuvalete git sıkıştırma kendini hiç çok geçmiş olsunKızlar idrar kültürü sonucum da çıkmış üreme ve lökosit bulunamadı. Sadece idrar tahlilimde bakteri değeri biraz yüksek çıkmış. İdrar kültüründe sorun olmadığı için ilaç vermedi bol su için dedi doktor normal mi? Daha önce idrar kültürü verdiğinizde sorun olsa herhalde bulunamadı yerine başka bir sorun yazardı siye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim o zaman içtiğim su miktarını biraz daha arttırayımCanım kültür normal çıkınca hamilelikte ilaç verilmiyor su öneriliyor. Sen idrarın koyulaşmaya başladıkça su iç ben öyle takip ediyorum vücudumun su durumunu, idrar su renginde olunca suyu bırakıyorum zaten 2 saate hafif sararıyor sonra tekrar 1 bardak daha içiyorum öyle öyle koyulaşmasına izin vermiyorum. Bir de sakın bekleme geldiği an git tuvalete git sıkıştırma kendini hiç çok geçmiş olsun
Evet canım size de sorayım dedim doktor bol su iç geçer o dedi inşallah dikkat edeceğim teşekkür ederim yanıtın için rahatladımkuzum benimde öyleydi bahsetmiştim ya sana çok az demişti musol şase vermişti ama ben o dönem sıvı alamıyorum çok midem bulanıyor diye hamileleğimin çook başı diye vermişti 1 taneydi oda inan cok ilaç içmek faydalı değil zaten takip edecektir sürecini
Beklediğinde idrarın içindeki partiküller mesanenin dibine çöküyor o da bakteri, kum ya da taş gibi şeyler yapıyor o yüzden idrar geldiğinde bekletmemeyi tavsiye ediyor doktorlar,chadi bakalım bir sonraki testinde inşallah kurtulmuş olursunÇok teşekkür ederim o zaman içtiğim su miktarını biraz daha arttırayımevet ben çok idrara sokul oluyorum ve idrarı tam boşaltmıyorum rahmime baskı oluyor gibi hissediyorum kasmamak için yanlış yapıyorum demek ki dikkat edeceğim
Evet multivitamin etkileyebilir bende kullanamaya başladığım ilk hafta fazlaca hazımsızlık ve gaz yapmıştı. Saatini değiştirdim artık gece yatmadan önce alıyorum etkisi oldukça azaldı.Benim kardeşime de doktoru 20. hafta vermiş iyi bari başkalarında da duyunca rahatlıyorum ben de 20. hafta başlarım yine de yarın kan tahlili vereceğim 1 haftadır kullanıyorum ama beni etkileyenin o ve multivitamin olduğunu düşünüyorum ben bu kadar kötü değildim tabii ki hamileliğin de etkisi var koku hassasiyeti ve tiksinme vs ama bu ekstra bir şey iyice kötüleşiyorum daha iyi olmam gerekirken
Ben de öyle yaptım gece alayım bari dedim bu sefer uykumdan uyanıp kusmaya başladım beni her türlü kusturuyor bu önce bundan olduğunu anlamadım ama yok bundan tabii ki başka saatlerde de bulantım oluyor illa ilacı kullandığım için değil ama onlar hafif kalıyor bunun yanındaEvet multivitamin etkileyebilir bende kullanamaya başladığım ilk hafta fazlaca hazımsızlık ve gaz yapmıştı. Saatini değiştirdim artık gece yatmadan önce alıyorum etkisi oldukça azaldı.
Hassas bi dönem vitaminler ağır geliyor olabilir
Vermidonla parol zaten ikisinin de etken maddesi parasetamol . Aynı ilaçlar yani eczacı hamilelerin kullanımıyla ilgili mi burun kıvırdıkızlar biliyorsunuz birkaç kez yazmıştım çoook şiddetli baş ağrılarım olduğunu doktoruma durumu ilettim hayattan koptuğumu ağrı kesici içmediğim takdirde ağrımın günlerce geçmediğni söyledim parolun işe yaramadığını söyledim bana vermidon verdi vermidonu öneren doktorunuz var mı? ben doktoruma gerçekten güveniyorum yılların doktoru ama eczacı verirken burun kıvırdı bende korktum.. minoset, vermidon ve parol içinde önerilen ilaçlar olarak duymuştum ama
Ben pek dinlenmedim ya. 11+0 oldum bugün. Yine evde temizliği yemeği yaptım tabi biraz daha dikkat ettim ama çok da etmedim. . Doktor bana hamilesin hasta değilsin sonuçta demişti. Riskli bir durumun da var demedi diye öyle devam ettim hayatıma sırt ağrılarım 1haftadır oluştu.Ama bıktım ya hiçbir şey yapmak istemiyorum çok sıkıldımCanım bu süreçlerde çok ayakta kalmamaya çok kendini yormamaya çalış evet vücut değişiyor banada doktor çok ağrılarım olacak demişti dediği gibi de oluyor. Sürekli uzanıyorum yemek bile yapmıyorum. Sanırım 5. aya kadar sürüyormuş yoğun ağrılar sonra hafifliyor sonra doğum yaklaşınca tekrer başlıyormuş anlayacağın hiçbi zaman geçmiyormuş.
Yinede kendini çok zorlamadan yap. Evet hasta değilsin tabiki ama vücut bu dönemlerde çok hassas onu yormadan hayatına devam et.Ben pek dinlenmedim ya. 11+0 oldum bugün. Yine evde temizliği yemeği yaptım tabi biraz daha dikkat ettim ama çok da etmedim. . Doktor bana hamilesin hasta değilsin sonuçta demişti. Riskli bir durumun da var demedi diye öyle devam ettim hayatıma sırt ağrılarım 1haftadır oluştu.Ama bıktım ya hiçbir şey yapmak istemiyorum çok sıkıldım
Bnde imom omega kullanıyorum baştan beri, içinde folik asit ve bisuru vıtamın var.Bence kan değerine bakıp o şekilde vermeleri gerektiğini düşünüyorum ama doktorlar maalesef otomatiğe bağlamış. Her şeyin fazlası zarar vücutta yeteri kadar varsa sen fazlasını aldığında karaciğer enzimlerine kadar etkileniyor. Bana yan etki yaptı zaten kağıdını okudum yaygın yan etkilerde mide bulantısı kusma yazıyor. Yani içiyorum ve ondan belirli süre sonra çıkarıyorum ve tüm günüm perişan oluyor aynı şekilde vitaminden sonra da aynı şeyleri yaşıyorum. Bugün almadan deneyeceğim yarın da sağlık ocağında kan değerlerime baktıracağım demir eksikliği vs var mı diye en son yoktu. Benim kardeşime 20. hafta başlatmış doktoru demiri OMEGA 3'e de son 3 ay başlatmış. Bana hepsine birden 12. haftada başlatıldı bilmiyorum her doktor farklı ama ben bundan sonra kan değerime baktırmadan hiçbir ilaç kullanmayacağım
Olabilir canım yapmıştır doktoruna bi danış istersen en güzel cevabı o verecektir. çook geçmiş olsun bu günler biran önce geçsin hamileliğimizin keyfinide yaşayalımBen de öyle yaptım gece alayım bari dedim bu sefer uykumdan uyanıp kusmaya başladım beni her türlü kusturuyor bu önce bundan olduğunu anlamadım ama yok bundan tabii ki başka saatlerde de bulantım oluyor illa ilacı kullandığım için değil ama onlar hafif kalıyor bunun yanında
Çok haklısın. Çok zorlamam zaten bebeği de düşünmek zorundayız neticedeYinede kendini çok zorlamadan yap. Evet hasta değilsin tabiki ama vücut bu dönemlerde çok hassas onu yormadan hayatına devam et.
Cnm lokosit cıkmadıgı için, bakteri çıkmış, yanman yoksa, doktorlar antıbıyotık vermıyor, bnada vermedi, bol su dedi,Kızlar idrar kültürü sonucum da çıkmış üreme ve lökosit bulunamadı. Sadece idrar tahlilimde bakteri değeri biraz yüksek çıkmış. İdrar kültüründe sorun olmadığı için ilaç vermedi bol su için dedi doktor normal mi? Daha önce idrar kültürü verdiğinizde sorun olsa herhalde bulunamadı yerine başka bir sorun yazardı siye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?