2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bu konuda 1 ay sabretmeye karar verdim eğer çok zorlanırsam bende 1 aylık olduktan sonra emzik vereceğim sürece göre hareket edeceğim şimdilik vermedim

Cnm saglıkla büyüsün göğüs kalkanından bnde memnun kaldım, akan sütlerı topluyor, uçlar temas etmıyor, o akan sütler uçlarımıda besledinyumuşacık oldu walla, ıyı ki almışım dediğim bi ürün, kızlarada tavsıye etmıstım,

Verılen hasta bezleri çok buyuktu, bn depentle çok rahat ettım, sımsıkı sardı beni bide ohh miss, çok kanamam olmadı zaten, şuan günlük ped koyuyorum. Aynen uzun ped bile yetiyor. Ama ilk 2 gun bıle depent iyi. Bızımde sarılık 13tü, sütüm yetmıyor mama verıyorum günde 4 kez 30 cc. Yarın saglık ocagı topuk kanı olayı var

Kızlar bişey sorcam.

Kızçem 2 saatte bir kaka yapıyor. Her bezi kakalı, popoda sureklı bi kaka. Demekki full mama yese daha çok yapacak, şaşırdım kaldım normalmi bu, pişik olcak, kızardı zaten popo şimdiden..

Cnm ben bılıyosun hep 2 gce kalmak istemiştım. İyiki 2 gce olan hastane seçmişim.
Bnde eşime bna kahveyi daya demiştim ama grek kalmadı.

Cnm güzel bir dogum hıkayesıgule gule buyut bebişini

Arkadaşlar 5 gün oldu sezeryan olalı halen ilk günkü gibi acı çekiyorum
Hergün sabah iğne vuruluyorum ama geceden başlıyor ağrı. Bu sabah yine sabah 5 de ağlaya ağlaya uyandım. Yürümek bile imkansız oluyor o derece. İğne vurulduktan sonra hafifliyor gün içerisinde normal parol plus içiyorum dayabılmıcak Bi ağrı olmuyo o zaman. 5 gündür halen bu denli acı olması normal mi hiç yaşayan var mı

Canım bol yürüyüş yaptın mı, sezaryen sonrası yatanların iyileşmesi daha uzun sürüyormuş.

Canım bol yürüyüş yaptın mı, sezaryen sonrası yatanların iyileşmesi daha uzun sürüyormuş.
Yaptım canım yapıyorumda halen. Özellikle sabahları yataktan tek başıma mümkün değil kalkamıyorum. Yanımda birisindwn güç alarak kalkıyorum ağlaya ağlaya. Anlamadım bende nasıl iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…