Ya çok susuyorum geneliklle bol çay içiyorum ama oda biyerden sonra bıktıriyor. Dogumdan sonra çok terler sıcak basar oldum. Buz gibi şeye hasret kaldım. Susuzlugumu hiç bişey gidermiyor kayisi komposto su bebege gaz yapmazmı. Mesela vişne falanda olur di mi
Yazarım sabah 9.50de randevum. Eğer açılma vs derse ilk doğumumu yaptığım doktoruma gideceğim. Resmen başka doktora güvenemiyorum şu an. Doktor çok önemliymiş ya
Iyi aksamlar kizlar bebegin gelisimi nasil benim ohlan bir qyda 450 gram almis zaten dogumda 500 gr vermisti az dedi hemsire kafama takildi sizde durumlar nasil bide sutum azaldi sanki ne yiyosunuz sut yapsin diye ben yedikce kendim kilo aliyorum
Eki Görüntüle 3407546
Kızlar kayranın burnu arada tıkanıyor doktorumuz bunu yazdı reçeteye damla diye yazmış netten baktım kimi sıkıyor direk bileniniz varsa aydınlatın beni burun aspiratörü almıştım onunla çekiyordum ama tam olarak temizlemiyor oda
Ben bundan 3/4 damla her bir burun deliğine sıkıp aspiratörle temizliyordum dr önermişti bu marka ama aspiratör ve bu sadece burun ucundaki sümükleri alıyor o da bir zaman sonra hırıltı yapmaya başladı şimdi 2 cc her burun deliğime serum sıkıp aspiratörle çekiyorum sabah akşam hırıltı bitti şükür 5 gün de bitti o hırıltı böyle temizleyerek arka solunum yolu baya dolmuş dr sormadım ama Niqu
dan cesaretle yaptım meğer çevremdeki bütün anneler böyle yapıyormuş daha iyi oldu