O yanaklar çok bal oluyorlar ya ben yüzünü çok öpemiyorum çünkü yüzündeki yağ bezelerinden kurtulamadık henüz mustela krem çok iyi geliyor ama tekrarlıyor öpüncede daha beter oluyor
Evet o zaman babaya çekmişben şimdiden diyorum baskete koymam lazımzaten bazen 2 aylık çocuktan beklentilerim çok fazla
Ayyy geçmiş olsun canım iyi krem o zaman öpmemek lazım
Bak işte aynı anne aynı meme ama kilolar aynı değil çokta takmamak lazım dediğin gibi yeterki sağlıklı olsunlar Güzel taktik aslında 4 aylık demek bayramda görenler oldu zaten sonradan olanlar oldu yazık sabilere valla göze geliyorlar toparlaması zor oluyor sonra
Evet o zaman babaya çekmişben şimdiden diyorum baskete koymam lazımzaten bazen 2 aylık çocuktan beklentilerim çok fazla
Yok canım ilk doğduğundan beri mama destekli ilk ay zaten sarılık var diye başladık her memeden sonra mama gidiyorduk sonra doğum kilosunu yakalayınca azalttık işte şimdi günde 2 yada 3 veriyorum çoğunlukla sabah öğle akşam olarak aslında kesmem lazım kilosuna göre ama bazen açmı sanki düşüncesini bırakabilirsem tabi
Selam kızlar nasılsınız bir tavsiyem olacak benim işime çok yaradı belki sizde yararlanmak istersiniz . Sütüm azalmıştı yetmiyordu daha önce burayada yazmıştım. Hemşire bir arkadaşımın tavsiyesiyle aşağıda ki karışımı aktarda yaptırıp içiyorum bugün 6.günüm maşallah sütüm arttı kızım güzelce emiyor hatta sağıp dolaba da yedekliyorum.
Rezene 100 gr
Çörekotu 100 gr
Maydanoz toh. 50 gr
Havuç toh. 50 gr
Anason tohumu 50 gr
Kişniş toh. 50 gr gramlara göre hepsini koy karıştır
Bitki çayı demliyor gibi frencprese 1 tatlı kaşığı koy bir kupa için 5 dk demlensin sonra içebilir
Yok canım ilk doğduğundan beri mama destekli ilk ay zaten sarılık var diye başladık her memeden sonra mama gidiyorduk sonra doğum kilosunu yakalayınca azalttık işte şimdi günde 2 yada 3 veriyorum çoğunlukla sabah öğle akşam olarak aslında kesmem lazım kilosuna göre ama bazen açmı sanki düşüncesini bırakabilirsem tabi