• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Ay ben bunu anlamadım çocuğun doğum ayımı yoksa benim🤣

Canım her gün bulanmıyor bazı günler daha rahat geçiyor endişelenme bir anda belirtiler kaybolabiliyor hop bir bakmışsın sanki kaybolmamış gibi geri geliyor, inşallah bulantın geri gelmez ama bu yüzden endişelenme. Şiddetli kasık ağrın ya da lekelenmen yok ise rahat ol inşallah iyi 🥰
Çok teşekkür ederim canım cevabin için. Doğru geçen haftalarda da daha hafif geçtiği günler olmuştu. Ama son Bi haftadr fln çok şiddetli olduğu için heralde Bi aramaya başladım 🙈 inşallah iyidir hepsi çok iyi olsun 🙏

Hiç alakası yok. Midenin bulanması ya da bulanmaması bebeğin sağlık durumunu göstermiyor. Ben 12. Hafta içerisindeyim hafifledi baya. Acıkınca bulanıyor diyebilirim. Sabahları sıfır bulantı ile uyanıyorum Bayadır bazen akşamları bulanıyor ara ara
İşte Google bakınca herseye saçma bir cevap illaki çıkıyor. Bende öyle okuyunca bian endiselenmistim. Ama sizlerin tecrübeleri daha önemli. Teşekkürler

Bana kafa yapısı kesesi kız gibi geldi hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻🧿💞

Çikolata değil de benim bu aralar lays fırından cips istiyor ama sadece onu istiyorum başka cips değil ve hayatım boyunca cips sevmem yemem de ama ne hikmet anlamadım paketli gıdalara da biraz karşıyım ama bugün alıp bir kase yicem yoksa içim rahat etmiyor huzursuzum yemek yerken o cipsi düşünüyorum 😁

Benim tamamen geçti mi bilmiyorum ama bugün 12+4 midem bulanmıyor ilk defa çok uzun süre sabah aç da kaldım yine bulanmadı bu saat oldu hala iyi hissediyorum yemek de yedim bakalım yarın ne halde olacağım 🙏🏻
Canım inşallah geçmiştir genelde 12den sonra geçtiğini söylüyorlar. Geçmese bile Bikac haftaya artık senin kesin geçer. Maşallah büyümüş bebişler😊

Çok teşekkür ederim canım cevabin için. Doğru geçen haftalarda da daha hafif geçtiği günler olmuştu. Ama son Bi haftadr fln çok şiddetli olduğu için heralde Bi aramaya başladım 🙈 inşallah iyidir hepsi çok iyi olsun 🙏
Çok normal endişelerin, olunca şikayet ediyoruz olmayınca ay bir şey mi oldu acaba moduna giriyoruz 🙈 aminn inşallah 🧿🥰

yok canım hamile kaldığın aya +1 ekliyorsun tabi aynı ayda kalıp o ay öğrendiysen farklı mesela ben temmuzda hamile kaldım ama ağustosta öğrendim :)
Ben haziranda hamile kaldım haziranda öğrendim kuzum ozaman benim eklememe gerek yokmuş :))

Arkadaşlar 💙 fetal dna sonucu geldi, erkek olduğu netleşti 💜 listeye bir oğluş daha eklendi. Doktorum gerçekten 10+4 tahmini doğru çıktı ben yanılmam demişti 🧿🧿
Çok çok tebrikler canım. Sağlıkla büyüsün🧿❤️

Back
X