- 16 Mart 2022
- 3.514
- 3.359
- 83
- 33
Ne kadar büyümüşler maşallah. İnşallah benimki de büyümüştür bayağı. Seninle aynı haftadayız ben de 11+1 im. Probiyotikli takviye iyi olmuş canım hem üretmiş olan zararlı bakterileri azaltır yararlı bakterileri çoğaltır. Sarı akıntı için olan jel ve Şase neler isimleri nedir?Kızlar 12. Haftalık olmuş bebekler ben 11+1 sata göre. Doktor progestanı bıraktırdı ve yine idrar istedi progestan da bakteri yapar o da bebeğe zarar verir bir süre sonra dedi progestanı kestik. Proluton kalçadan vurulan hafta da 1 iğnem vardı onu da kesti artık. Folik asit yerine probiyotikli bir muttivitamin verdi vinelac ona geç artık kabızlığa da iyi gelir dedi. Nipt uygun görmedi gerek yok 2 hafta sonra ikili teste çağırdı burun kemiği ve ense şuan normal görünüyor 2 hafta sonra yine bakarız dedi. Çok şükür her şey yolunda sadece oksapar ve coraspin devam. Sarı akıntım olduğu için jel ve şase verdi Sarı akıntı ilerde bebeğe enfeksiyon geçer bebeğin suyu azalmaya başlar dedi istemediğimiz bir durum dedi kullan dedi akıntı çok istemediğim bir durumdur dedi. Tüp bebek ilaçlarımı da tamamen bıraktık artık.![]()