- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
e biz anlastık????Bende koçları hiç sevmem hiçte anlaşamam iş yerinde vardi bir iş arkadaşım çok kınadım galiba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e biz anlastık????Bende koçları hiç sevmem hiçte anlaşamam iş yerinde vardi bir iş arkadaşım çok kınadım galiba![]()
Ah napalımAh evde bir bebeginiz daha olsaydı görürdüm sizi![]()
Biz ayrı kalıyoruz kv giderken de hiç evde olmazAhaha çok iyi fikirmiş bak tabiki![]()
ben kimyasal geçirmiştim hamile kalmadan önce yumurtlamam belli değil, haftası geriden geliyor benimki kesin koçBenim de sat 15 haziran .beklenen doğum 21 Mart gözüküyor ama Balığa kayar bence bizim bebiş![]()
Koç olduğunu bilmiyordum dermişimme biz anlastık????
Dünden beri yanı sorunlar uğraşıyorum canım, nasılsın peki şuanKızlar ne güzel uzun zamandır gaz problemim yoktu ama 2 gündür inanılmaz bir mide şişmesi gaz yaşıyorum akşam geceye doğru midem aşırı büyüyor şişiyorum ama gaz da çıkmıyor emin değilim ama çiğ soğan yiyorum akşam yemeklerinde salatanın içinde o yapıyor olabilir mi başına gelen fikri olan var mı aşırı rahatsız ediyor midemin şişliği inmiyor da
Canım benim galiba çiğ soğandan oldu 2 gündür başlığın yanında çiğ soğan dün de dışarda yemek yerken çiğ soğan vardı ondan yedim o etkiledi bugün hiç soğan yemedim çok şükür iyiyim rahatım indi şişliğimDünden beri yanı sorunlar uğraşıyorum canım, nasılsın peki şuan
Koçlar iyidir ya benim en iyi anlaştığım burçOğlun olursa bizim koç kızlarımız yazık eder oğlunabence sen oğlunu koru
![]()
Canım benimki işin şakasıİlk gebeligimde ben de prensestim şimdi cocuk var mecbur. annemden de uzağa gittim benyapıyorum
Ben 16 hafta oldum benimki 12de hatta 11de bile hafif çıkmıştı ama şimdi artık baya belirgin yani aradaki fark anlaşılıyor çıkmıştır o yüzdenKızlar karnınız çıktı mı sizin de ? Benim şu son bir iki haftadır baya baya belli olmaya başladı. Henüz erken gibi geliyor aslında ama normalde de baya zayıf biriyim yani normal bir göbek değil![]()
Bir de ilk gebelikten sonraki gebeliklerde daha çabuk çıkar diyorlardıBen 16 hafta oldum benimki 12de hatta 11de bile hafif çıkmıştı ama şimdi artık baya belirgin yani aradaki fark anlaşılıyor çıkmıştır o yüzden![]()
Benim ilk gebeliğimBir de ilk gebelikten sonraki gebeliklerde daha çabuk çıkar diyorlardısanırım doğru. Gerçi ilk gebeligimde de bu haftalarda hafif bir göbeğim varmış fotoğraflarda
pzt muayenem var, bebeğin duruşu uygun olsa da bir cinsiyet tahmini yapsa doktor çok mutlu olacağım
![]()
Evet evet aynen. Ben benimkinin dar olduğunu düşünüyorum.Benim ilk gebeliğimama artık belirmesi normal bu aylarda bebişler baya büyüdü bir de iç karın dar geniş muhabbeti var ona göre de kiminin erken kiminin geç çıkıyor
![]()
Çıkmaya başladı canım ama kilom hala aynıKızlar karnınız çıktı mı sizin de ? Benim şu son bir iki haftadır baya baya belli olmaya başladı. Henüz erken gibi geliyor aslında ama normalde de baya zayıf biriyim yani normal bir göbek değil![]()
Ben -2kg eksideyim bileeÇıkmaya başladı canım ama kilom hala aynı![]()
Cinsiyeti belli miEvet evet aynen. Ben benimkinin dar olduğunu düşünüyorum.karnım öyle çok büyümüyor, oğlumda top gibi karnım vardı sadece ama çabuk belirmişti. Bakalım bunda ne olacak hayırlısı
![]()
Yok degil maalesef pzt kontrole gideceğim:)Cinsiyeti belli mi![]()
Hadi bakalım inşallah öğrenirsinYok degil maalesef pzt kontrole gideceğim:)
Benim çıktı başta kilo aldım onun göbeği sandim da kilom ayni hatta vermisim 1 kg ama gobege baksan top var sanirsinKızlar karnınız çıktı mı sizin de ? Benim şu son bir iki haftadır baya baya belli olmaya başladı. Henüz erken gibi geliyor aslında ama normalde de baya zayıf biriyim yani normal bir göbek değil![]()