- 10 Haziran 2022
- 4.533
- 7.076
- 108
Grubun ihtiyacı olan haber sonunda kızzzBen geldiiiiiimmmm teyzoooşşllaaaaarrrr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Grubun ihtiyacı olan haber sonunda kızzzBen geldiiiiiimmmm teyzoooşşllaaaaarrrr![]()
valla bir önemi yok ama isterim kızım olsun fakat hiç kızım olacak gibi hissetmiyorumAyy amin amiin. Kız mı istiyorsun![]()
Ayyy gözünüzaydın. Bir daha asla olmasın inşallahKizlaarr bizde dün akşam fareyi yakaladık ve bugün temizliğe başlıyoruzAllah'ım bir daha göstermesin o korku ve stresimi anlatamam o anlık yani ama geçti şu an gayet mutluyum iyiyim hatta dün fare öldü diye üzüldüm bile
Sanırım hormonlar bayağı bir tavan
eşim diyor ki bir de bunun için de ağla
Tabi balık burcu olmanın da etkisi var bence ama şükür ki rahatladık bu da bir anı olarak kalacak bizde ama inşAllah bebişim iyidir o anlık korku stres onu etkilememiştir.. hep dua ettim Rabbime emanetler. Abim de psikolog onunla da konuştum saçmalama dedi yani o anlık hemen bir şey olcak diye bir şey yok kadınlar savaşta depremde ya da eskiden napmislar sen vücudunu bu kadar basite mi aliyosun dedi. İçim rahatladı biraz. Ama sağolsunlar öyle korkutuyorlar ki bizi insan değiliz sanki ağlarizda stres de yaparız korkarız da mutlu da oluruz hem anneyiz hemde insanız ben artık böyle düşünüyorum
Ayyy bir prenses daha geliyorBen geldiiiiiimmmm teyzoooşşllaaaaarrrr![]()
Ayyy eveeet reklensin listemizzzzGrubun ihtiyacı olan haber sonunda kızzzsağlıkla gelsin prensessss
![]()
Demiştim amaaa ben demiiiBen geldiiiiiimmmm teyzoooşşllaaaaarrrr![]()
valla bir önemi yok ama isterim kızım olsun fakat hiç kızım olacak gibi hissetmiyorum![]()
Yaaa çok sevindim canımmm prensesimiz sağlıklı gelsin
Valla helal kız sanaDemiştim amaaa ben demiiitahminim tuttu bak
%99 kız dedim
Gönlünden geçen oldu ne güzelBen geldiiiiiimmmm teyzoooşşllaaaaarrrr![]()
Amin canım benim çok teşekkürlerYaaa çok sevindim canımmm prensesimiz sağlıklı gelsin![]()
Göstermedi yaValla helal kız sananamını yürütürüm ben bu sitede
sen naptın
![]()
Eee Kuzucum çok sıkıntı bir şey mi o pekiGöstermedi yabirde burun kemiği varmış
![]()
Yaaaa eveeeetAyyy bir prenses daha geliyormaşallah ona
![]()
Kız zaten burun kemiği olmalı. Olmaması sıkıntı . Down sendromunda olmuyor kemikGöstermedi yabirde burun kemiği varmış
![]()
Evet öyleymişBurun kemiği olması iyi bişey zaten di mi?
Kız bilmiyordum yaKız zaten burun kemiği olmalı. Olmaması sıkıntı . Down sendromunda olmuyor kemik
valla hahahaharüyalarına odaklan. Ben tüm rüyalarımda kız görmüştüm
![]()
burun kemiği normal bir şey canım asıl oömazsa sıkıntı diye biliyorummGöstermedi yabirde burun kemiği varmış
![]()