sana yazıklar olsun bir bana yorum yapmadın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana yazıklar olsun bir bana yorum yapmadın![]()
ben ekşide yiyorum tatlıda tuzluda etteBen geçen gün limon yedim kv mutluluktan havaya uçtu eksi yiyor kız olacak diye![]()
Bu da çok net değil ama erkek gibi sanki
bu değişiyo ama ilk gittğimdr sağdan baktı 2-3 gidişimde ortadan 4.ye daha gitmedmEvet dr da hafif sola tutuyor.
Ama hiç net değil yahusana yazıklar olsun bir bana yorum yapmadın![]()
cinsiyetini öğrenincr bendr alcam.çok komikBen de ogluşuma pipi gösterme hediyesi aldımilk mavi kıyafeti
![]()
Bence erkekk
Et ekmek tatlı kesinlikle yiyemiyorum .ekmek ve tatlı yemeyen insanlara imreniyordum. Onlar gibi oldumben ekşide yiyorum tatlıda tuzluda ettebrnim cocuk biraz ac olcak sanırım
Evet herkeste tutmuyor ama bazılarının ki net belli oluyorBenim teorilere olan inancım bitti ya, bana kaç hafta kesin kız dediler, parayla bile teori baktırdm kız dedi. 13. Haftamda doktor pipiyi gösterdibebek de önce soldaydı sonra sağa geçti sanırım ağrılarımdan anlıyorum
Cinsiyet belli mibu değişiyo ama ilk gittğimdr sağdan baktı 2-3 gidişimde ortadan 4.ye daha gitmedmama ortadan baktığında bile kesem hep sağdaydı
Erkek olabilir dedi doktor da. Bakalım oğluş mu geliyor ne geliyorBu da çok net değil ama erkek gibi sanki
ekmek yenmez mi kızEt ekmek tatlı kesinlikle yiyemiyorum .ekmek ve tatlı yemeyen insanlara imreniyordum. Onlar gibi oldum![]()
Hayırlısıyla gelsin sağlıkla gelsin inşallahBence erkekk![]()
Sağlıkla gelsin bi sonraki kontrolün ne zamanErkek olabilir dedi doktor da. Bakalım oğluş mu geliyor ne geliyor![]()
Ay benim hiç niyetim yoktu aslında ama hastnenin yaninda magaza varmis dayanamadıkcinsiyetini öğrenincr bendr alcam.çok komik![]()
yok daha değil daha 11+5iz cuma gidicrm ikliye görürse söylerCinsiyet belli mi