- 30 Ekim 2020
- 806
- 324
- 103
- 29
Anladım canım başka eczaneye sorcaz yarınBen her defasında 3 kutu ala biliyorum içinde 10 tane toplam 30 oluyor 300 küsur ödüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım başka eczaneye sorcaz yarınBen her defasında 3 kutu ala biliyorum içinde 10 tane toplam 30 oluyor 300 küsur ödüyorum
Canım çok küçükler burada ama keselerden erkek sanki ikisi deEki Görüntüle 3303841 bizim ikizlerede bi tahminde bulunur musunuz ?
Ben 4ünden beri gidiyorum hala gelip yatıyorum3 ay yatınca bugün işe gidince pertim çıktı resmen geldiğim gibi koltuğa devrildim çok şükür bugünü sorunsuz atlattık endişelendiğinde gibi olmadı iş yerinde de bi toplantı odasına girdim yattım valla mis gibi bi 30 dk uzanmışım kendime geldim![]()
Biz sonuna kadar panda gibi gelip devrileceğiz evdeBen 4ünden beri gidiyorum hala gelip yatıyorum![]()
Biz sonuna kadar panda gibi gelip devrileceğiz evde![]()
Ah canım ne yapacağız peki, benimde kaşıntı var ve iç çamaşırımda su gibi birsey oluyor, inşallah 9 ay çekmeyiz. Cuma günü doktora soracağım sanada yazarım kesin bu nasıl geçecekCanım ben çok araştırdım bir tane doktor var ondanda dinledim bebeğe geçmiyormuş, ama diyelim ki normal doğum yaptık belki bebekte pamukçuk vs olabiliyormuş ben öyle okudum ama benim de geçmiyor.hemde yeşil akıntıya döndü
Çok geçmiş olsun kuzumKızlar pazar gününden beri aşırı bulantı kusma ve ishal ile birlikte perişan oldum hastaneye yatışım yapıldı serum takıyorlar sürekli bana mısın demiyor zehirlenmiş olabilirsin dedi şükür bebek iyi ama ben bittim 1 hafta sürebilir yatışın dedi dualarınızı bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede toparlarsın, dualarımız seninleKızlar pazar gününden beri aşırı bulantı kusma ve ishal ile birlikte perişan oldum hastaneye yatışım yapıldı serum takıyorlar sürekli bana mısın demiyor zehirlenmiş olabilirsin dedi şükür bebek iyi ama ben bittim 1 hafta sürebilir yatışın dedi dualarınızı bekliyorum
Canım ya işe giderken ne giyiyorsun bizim şirkette tayt giymek yasak hamilelikte bunu esnek tutabiliyorlar ama üstünde uzun bir şey giymen gerek napıcam onu bilmiyorum uzun gömlek alsam bir kaç beden büyük o da çuval gibi duruyor sen nasıl yapıyorsunbence de. Ya hani enerji geliyordu nerede bu enerjiiii
Ben 3 ayda 2 kez yedim canım bir şey olmadı şükür ama üzümü iyi yıkamam gerek o yüzden yenmez yazıyor ilaçlamalardan üzümün üstündeki ilaçlama uzun süre yapışıp kalıyormuş ben suda beklettim 3 kez bir de en son elimde tek tek yıkadım tane tane öyle yedim isteğim gitsin diye ama mesela bir 2 kez yediğimin bir seferinde kustum o zaman iyi yıkamamıştım üşendim ondan mı o gün kusmadım mı vardı bilmiyorum bir daha da canım istemediKızlar yeşil üzüm yiyor musunuz canım çok istiyor ama internette iyi değil falan diyorlar doğru mu
Siz birkaç kez yazmışsınız bugün buraya ama bu kadar uzak görüntüden tahmin yapılamaz ki
Canım çok geçmiş olsun.Kızlar pazar gününden beri aşırı bulantı kusma ve ishal ile birlikte perişan oldum hastaneye yatışım yapıldı serum takıyorlar sürekli bana mısın demiyor zehirlenmiş olabilirsin dedi şükür bebek iyi ama ben bittim 1 hafta sürebilir yatışın dedi dualarınızı bekliyorum
Geçmiş olsun canım aynı belirtilerle birlikte eşimde hastalandı salgın var sanırım. Şükür ki bebiş iyiKızlar pazar gününden beri aşırı bulantı kusma ve ishal ile birlikte perişan oldum hastaneye yatışım yapıldı serum takıyorlar sürekli bana mısın demiyor zehirlenmiş olabilirsin dedi şükür bebek iyi ama ben bittim 1 hafta sürebilir yatışın dedi dualarınızı bekliyorum
Öyle yapayım ben de o zaman çok istiyor canım çünküBen 3 ayda 2 kez yedim canım bir şey olmadı şükür ama üzümü iyi yıkamam gerek o yüzden yenmez yazıyor ilaçlamalardan üzümün üstündeki ilaçlama uzun süre yapışıp kalıyormuş ben suda beklettim 3 kez bir de en son elimde tek tek yıkadım tane tane öyle yedim isteğim gitsin diye ama mesela bir 2 kez yediğimin bir seferinde kustum o zaman iyi yıkamamıştım üşendim ondan mı o gün kusmadım mı vardı bilmiyorum bir daha da canım istemedi
Ben yemiştim canım bişey de olmadı. Yani bebeğe bi zararı olduğunu bilmiyordum.Kızlar yeşil üzüm yiyor musunuz canım çok istiyor ama internette iyi değil falan diyorlar doğru mu
Çok şükür bebişin iyi yatmağın hastanede çok iyi oldu..bende hastanede yatarken serumlar sayesinde iyi oldum..Tez bir zamanda evine dönersinKızlar pazar gününden beri aşırı bulantı kusma ve ishal ile birlikte perişan oldum hastaneye yatışım yapıldı serum takıyorlar sürekli bana mısın demiyor zehirlenmiş olabilirsin dedi şükür bebek iyi ama ben bittim 1 hafta sürebilir yatışın dedi dualarınızı bekliyorum
bende bşlmeden yedimBen yemiştim canım bişey de olmadı. Yani bebeğe bi zararı olduğunu bilmiyordum.![]()